Face – Ahlén  3-2
Dick Landgren 2, Micke Wurtz. A. Ulf Johnson, Thomas Tysk.

Face tog en viktig tvåpoängare när man besegrade Ahlén med 3-2. Face inledde bäst och första tio var man mycket bra men 0-0 stod sig halvleken ut. I andra blev det händelserikt värre och efter en bra period av Ahlén ledde man med 2-1 plus att de haft två i virket. De båda målvakterna Michel Rydberg och Anders Svensson var strålande. Sista fem gjorde Face en stark spurt där tvåmålsskytten Dick Landgren och Micke Wurtz såg till att 1-2 blev 3-2. Det sista målet föll med 20 sekunder kvar att spela.
MATCHENS LIRARE: DICK LANDGREN, FACE

Lads – TV 4  5-4
L.
Mikael Samuelsson 2, Stefan Olsson, Josh Thorne, Björn Wilhelmsson. T. Hans Holmqvist 2, Björn Ivarsson, Michael Bergdahl.

Lads och TV 4 spelade en underhållande match med nio mål och det var synd att inte båda lagen kunde vinna. Lads drog det längsta strået och vann med 5-4. Micke Samuelsson och Hasse Holmqvist gjorde två mål vardera.
MATCHENS LIRARE: HANS HOLMQVIST, TV 4

Media Marketing Gruppen – Reklamhuset/Bolaget  3-4
M.
Per Ek 2, Torbjörn Larsson. R. Freddy Hägglund 2, Pelle Ericsson 2.

Reklamhuset/Bolaget spelade stor fotboll i första halvlek och man gick till pausvila med 4-1 efter mål av parhästarna Freddy Hägglund och Pelle Ericsson. I andra kom Media Marketing Gruppen ut som retade tigrar där Torbjörn Larsson och Per formligen flög fram. De gjorde varsitt mål men närmare än 3-4 kom man inte.
MATCHENS LIRARE: PELLE ERICSSON, REKLAMHUSET/BOLAGET

Affärsförlaget – Svea  2-3
Felix Engfeldt, Mats Ringström. S. Jens Lundström 2, Michael Kjell.

Affärsförlaget höll på att skrälla då man hade Svea på gaffeln och ledde med 2-1 i paus. Jens Lundström (tvåmålsskytt) och Michael Kjell (matchens lirare) såg till att 1-2 blev 3-2.
MATCHENS LIRARE: MICHAEL KJELL, SVEA

Fältman & Malmén – Andersson Media  0-4
Peter Holm 2, Johan Larsson, Lars Axelsson.

Andersson Media fortsätter att vinna mot topplagen men har betydligt svårare med de sämre placerade lagen. Idag såg man till att serieledarna och hittills obesegrade Fältman & Malmén gick på sin första mina för i år. ”Ullas Gossar” spelade bra men hade verkligen marginalerna på sin sida. Man ledde med 2-0 i paus där F & M haft både stolpskott och ribbskott. Matchens bästa spelare, tvåmålsskytten Peter Holm, Johan Larsson och Lars Axelsson såg till att siffrorna skrevs till 4-0. Starkt jobbat, AM!
MATCHENS LIRARE: PETER HOLM, ANDERSSON MEDIA

Text & Rubrik – BOW Reklam  6-3
Tor Sundberg 4, Martin Berggren, Lars Grimlund. B. Johan Pellas, Olle Jeansson, Stefan Söderström.

BOW Reklam spelade propagandafotboll i första halvlek mot Text & Rubrik. Man gick fram till en 3-1 ledning efter mål av Johan Pellas, Olle Jeansson och Stefan Söderström. T & R såg chockade ut men kom ut i andra halvlek och spelade upp en fotboll som mycket väl kan räcka till en slutseger. De vann andra halvlek med 5-0 efter rena fyrverkeriet och vände 1-3 till 6-3. Tor Sundberg visade återigen att han är en av seriens bästa spelare efter fyra fina mål. Därmed går han upp i skyttetopp inför sista omgången där T & R möter Reklamhuset/Bolaget, vilket innebär att det blir en skytteduell med Freddy Hägglund som står på andra sidan nätet.
MATCHENS LIRARE: TOR SUNDBERG, TEXT & RUBRIK

Sthlm – Dina Pengar  2-0
Fredrik Schollin 2.

Sthlm tog en efterlängtad tvåpoängare när man slog tillbaka jumbon Dina Pengar med 2-0. Fredrik Schollin gjorde båda målen. Sthlm måste ladda batterierna nästa år, vilket även gäller för DP.
MATCHENS LIRARE: JONAS DANIELSSON, STHLM