TV 4 – Fältman & Malmén  1-3
Johan Nilsson. F. Urban Ek, Anders Holmberg, Hansi Olin.

Vi gratulerar Fältman & Malmén till seriesegern! Vi gratulerar även nykomlingen TV 4 till slutspelsplatsen som de erhöll via målskillnad. Idag var man för ovanlighetens skull decimerat men man gjorde en kanonmatch och hade 1-1 i halvtid. I andra ryckte F & M ifrån till 3-1 där Johan Hornhammar stod i mål och gjorde den ena fotparaden efter den andra. F & M får nu möta Andersson Media i kvarten och seriematchen förlorades med 0-4, vilket var den enda förlusten under året och nu har man inte någon formtopp. TV 4 tar emot Reklamhuset/Bolaget där seriematchen slutade 6-6!
MATCHENS LIRARE: JOHAN HORNHAMMAR, FÄLTMAN & MALMÉN

Andersson Media – Face  1-0
Niclas Christensen.

Andersson Media passade på att göra sin klart bästa match för säsongen i en direktavgörande match mot Face om en slutspelsplats. Matchen inleddes i ett rasande tempo där AM inledde bäst men gjorde inga mål. Face tog över i slutet av första och hade en bra period med 0-0 stod sig halvleken ut. I andra utbröt ett ställningskrig och allt tydde på att det skulle bli mållöst men matchens bästa spelare Niclas Christensen ville annorlunda och bredsidade in 1-0 för AM. Avslutningen på matchen blev dramatisk men Ullas Gossar höll undan och nådde för första gången slutspel. Face som formligen parkerat på slutspelsplats under hela säsongen missar nu med några måls marginal. Man är exempelvis bara två poäng från tredjeplatsen och man har ett bra lag. Snöpligt. AM tar nu emot seriesegrarna Fältman & Malmén i kvarten och AM var de enda som lyckades besegra dem (4-0).
MATCHENS LIRARE: NICLAS CHRISTENSEN, ANDERSSON MEDIA

Svea – Lads  1-0
Jens Lundström.

Även Svea och Lads spelade en helt avgörande match om vilka som skulle nå slutspelet. Lads dominerade matchen igenom men lyckades trots mängde av chanser inte överlista Petter Wåhlén i Sveas mål. Istället kunde Jens Lundström (vem annars?) göra 1-0, ett resultat som stod sig matchen ut. Svea tar nu emot Ahlén i kvarten och seriematchen förlorades med 2-4. Lads har ett alldeles för bra lag för att missa slutspel.
MATCHENS LIRARE: PETTER WÅHLÉN, SVEA

BOW Reklam – Affärsförlaget  5-0 (WO)

Claes Edström 2. T. Tor Sundberg 2, Lars Grimlund, Per Larsson, Kjell Friman.

Frågan är om inte Text & Rubrik är seriens bästa lag för tillfället. Idag formligen spelade man ut tabelltrean Reklamhuset/Bolaget och vann med 5-2 efter att ett tag haft ledningen med 5-0. Den här matchen hade en kul inramning då det handlade vem som skulle bli skyttekung. Tor Sundberg stod på 29 mål och Freddy Hägglund på 28. Tor sa skämtsamt att han skulle punktmarkera Freddy eftersom han ledde med ett mål. Men kampen uteblev då Sundberg var i högform och gjorde två snygga mål per omgående. T & R gjorde näst mest mål i serien och släppte in minst. Man tar nu emot BOW Reklam i kvarten där man vunnit seriematchen med 6-3 efter underläge 1-3 i paus.
MATCHENS LIRARE: KJELL FRIMAN, TEXT & RUBRIK

Dina Pengar – Media Marketing Gruppen  0-5 (WO)

Ahlén – Sthlm  2-1
Thomas Tysk 2. S. Enzo Bussoli.

Ahlén trodde de redan var klara för slutspel inför denna match men samtliga andra resultat gick emot dem i sista omgången. Man hade trots allt råd att förlora med 0-5 mot Sthlm och man kom till matchen med decimerat manskap. Sthlm kunde därmed trycka på men Ahlén försvarade sig bra och hade hyperfarliga kontringar. Med tio minuter kvar började Ahlén gå på knäna vid ställningen 1-1. Sthlm missade ett antal chanser innan Thomas Tysk på en kontring satte sitt andra mål för dagen och Ahlén gjorde en bragdmatch. Man slutade fyra i serien och möter nu Svea i kvarten. Seriematchen vanns med 4-2.
MATCHENS LIRARE: THOMAS TYSK, AHLÉN