Slutspel 1993 - Final

Text & Rubrik – Ahlén  1-3
Kjell Friman. A. Thomas Tysk 2, Ulf Johnson.

På den senaste åtta åren har åtta olika mästare korats i den unika Reklamserien. Vi säger i år ett stort grattis till nygamla Ahlén, som efter en mästerlig match besegrade Text & Rubrik med 3-1. Ahlén & Berg vann ju tre raka i mitten av 80-talet och det började bli lite tjatigt men nu var alla glada att de gamla ärrade mästare på nytt stod som segrare, precis som 1986. Ahlén chocköppnade med att göra 1-0 redan efter två minuter genom Ulf Johnson och sedan spädde slutspelsskyttekungen Thomas Tysk på med både 2-0 och 3-0. Då stod FIFA-domaren Rune Larssons klocka på åtta minuter! Vilken start! Var finalen avgjord eller? I början av andra blev Tor Sundberg fälld och på den efterföljande straffen reducerade Kjell Friman. Då blev det liv i matchen men Ahlén som har massor av slutspelsrutin höll nerverna i styr och höll undan. Grattis, Ahlén!
MATCHENS LIRARE: ULF JOHNSON, AHLÉN

Match om 3:e pris

Andersson Media – TV 4  5-0 (WO)

Andersson Media vann matchen om 3:e pris på WO!! Svagt, TV 4.