Reklamserien 1994 - 2:a omg


Brindfors Message – Reklamhuset/Bolaget  2-1
B.
Per Möller, Roland Hägg. R. Freddy Hägglund.

Idag var det en sådan morgon när solen stod lågt med ett starkt sken. Det var kallt och mycket blåsigt. Dessutom hade Brindfors Message och Reklamhuset/Bolaget samma tröjfärg så det ena laget fick köra i brokigt. Ja, det var rörigt och första halvlek var direkt dålig. Den hindrade inte RB att ta ledningen efter mål av Freddy Hägglund. Innan halvtid var det kvitterat genom dansken Per Möller. I andra var RB det något vassare laget, i vart fall inledningsvis, och Robert Hellströmer vaskade fram ett par heta målchanser som Niclas Fröberg avvärjde. Andreas Göthe var stabil i backlinjen och sköt friskt. Närmast var ett skott i stolpen med två andra gick till inkast. I mitten på andra avgjordes matchen när BM:s egna Roland ”Gentile” Hägg nickade in segermålet ribba-in.
MATCHENS LIRARE: ANDREAS GÖTHE, BRINDFORS MESSAGE


Svea – Stockholm  9-1
Sv:
Mikael Bergvall 3, Petter Wåhlén 3, Michael Kjell 2, Jens Lundström. St. Enzo Bussoli

Svea gjorde processen kort med Sthlm:s lag. Efter en någorlunda jämn inledning ryckte Svea i mitten på matchen och det hela slutade förkrossande 9-1. Mikael Bergvall och Petter Wåhlén satte tre var och Michael Kjell två. Matchens profil hittade vi i Sthlm:s Enzo Bussoli som likt Romario gjorde den ena snygga grejen efter den andra och bokfördes också för ett elegant solomål. Svea toppar serien.
MATCHENS LIRARE: ENZO BUSSOLI, STOCKHOLM


BOW Reklam – TV 4  4-3
B.
Stefan Söderström 3, Johan Pellas. T. Michael Bergdahl 3

BOW Reklam tog hem sin andra raka 4-3 seger och då ska ni veta att BOW inte spelat bra. Det är då starkt att vinna när inte spelet stämmer. TV 4 har gjort ett mycket blekt intryck i inledningen av säsongen. Man har varit decimerat i båda matcherna och idag var man bara fem spelare så BOW fick ta ut en, svagt. De gubbar som kom kämpade mycket bra och matchens profil fanns i TV 4 i Michael Bergdahl som gjorde tre mål. Stefan Söderström i BOW satte också tre.
MATCHENS LIRARE: MICHAEL BERGDAHL, TV 4


Fältman & Malmén – Text & Rubrik  4-6
F.
Magnus Hörberg, Johan Hornhammar, Stephan Frank, Sten-Ove Ramberg. T. Tor Sundberg 4, Jonas Persson, Per Stenmalm.

Vi har just beskådat en mycket, mycket underlig match mellan Fältman & Malmén och Text & Rubrik. Det började med att F&M bjöd upp till ett av de bästa lir, men betoning på lir, som skådats i Reklamserien. Man gick retfullt enkelt fram till 3-0, som kunde varit 7-0. Hade det inte varit så kallt så kunde man trott att man var på Copacabana. Anders Holmberg, Kjell Granqvist, Sten-Ove Ramberg och Johan Hornhammar m fl hade lekstuga. Men F&M har inte Tor Sundberg och de hade inte lika bra sisu som T&R. I mitten av matchen blev 3-0 hastigt och lustigt 3-5!!! Trots reducering orkade inte F&M ladda om mentalt och T & R vann med otroliga 6-4. Snacka om en match med två ansikten.
MATCHENS LIRARE: TOR SUNDBERG, TEXT & RUBRIK


Lads – Dagens Industri  1-1
L.
Magnus Berg. D. Mats Ringström

Lads vägrar att förlora samtidigt som man inte vinner. Idag spelade man stundtals lysande. Man har en säker sista utpost i Torkel Wingårdh, en spelande back i Åke Johansson och en spelmotor i Magnus Berg. Dagens Industri är bättre än på många år med hade inte tur med virkesträffarna. Idag var det två igen. Dessutom hade man troligtvis en boll inne och borde nog haft en straff. Det jämnar nog ut sig i längden får vi hoppas. Matchens kung var en dansk vid namn Jesper Rörbeck, en levande vägg. Matchen slutade 1-1.
MATCHENS LIRARE: JESPER RÖRBECK, DAGENS INDUSTRI


Hedmansface – Media Marketing Gruppen  3-0
H.
Robert Cselenyi, Bengt Lööw, Janne Rydberg

Hedmansface, med den äkta korplirare Leif Hedman i spetsen, tog en övertygande 3-0 seger över Media Marketing Gruppen. Efter 2-0 paus höll man emot i andra mycket tack var duktige målvakten Michel Rydberg som höll nollan. MMG skapar chanser och idag hade man nog en boll inne. Fortsättning följer.
MATCHENS LIRARE: LEIF HEDMAN, HEDMANSFACE


Eurosport – Media Marketing  5-3
E.
Niklas Holmgren 2, Thomas Tysk 2, Ulf Johnson. M. Jan Söderstrand, Chris Lindström, Benny Almqvist.

Eurosport avslutade omgång två med att 5-3 besegra Media Marketing. Niklas Holmgren var planens kung så länge han orkade (c:a 6-7 minuter). Niklas hängde dock två, bl a ett volleymål. Thomas Tysk hängde också två. Duktige målvakten Magnus Nilsson i MM hade en match i matchen med sin bror Håkan Nilsson. Magnus släppte inte in något från brorsan men det vara nära på slutet efter en fin närnick. Eurosport är en trevlig nykomlig. Vi väntar på att Chris Lindströms gäng ska ta sin första poäng.
MATCHENS LIRARE: NIKLAS HOLMGREN, EUROSPORT