Eurosport – Reklamhuset/Bolaget  5-2
Billy Ohlsson 2, Niklas Holmgren, Ulf Johnson, Thomas Tysk. R. Claes Edström 2.

När Eurosport och Reklamhuset/Bolaget drabbade samma fick vi se en offensiv och rolig fotboll. Målchanserna avlöste varandra, speciellt i första. Anders Svensson i Eurosports mål storspelade och efter 2-1 i paus ryckte Eurosport till 5-2 i andra. Billy Ohlsson satte två och Niklas Holmgren en volley men klippan Ulf Johnson var bäst på plan.
MATCHENS LIRARE: ULF JOHNSON, EUROSPORT

BOW Reklam – Brindfors Message  4-2
BR.
Johan Pellas 2, Peter Kisfaludy, Bengt Wicksell. BM. Anders Liljeblad 2.

BOW Reklam spelade sin bästa fotboll hittills på säsongen och kunde ta sin tredje raka seger. Efter 1-1 i paus avgjordes matchen under de första tio av andra då Johan Pellas dominerade planen och gjorde två mål. En som var bra hela matchen var Per Jonsson, en lirare ut i fingerspetsarna. Anders Liljeblad i B M var sin vana trogen bra mot BOW och gjorde två granna baljor där speciellt det sista var av världsklass.
MATCHENS LIRARE: PER JONSSON, BOW REKLAM

Media Marketing – hedmansface  0-1
h.
Bengt Lööw.

Nu har Michel Rydberg hållit nollan i en timme och 20 minuter. Då räcker det att man gör ett framåt som idag mot Media Marketing, Bengt Lööw slog till. Magnus Nilsson och Bengt Jonevret var bra i MM och Pelle Tillybs var en profil på planen. Pelle måste vara en önskespelare för en tränare då han kan spela på alla platser.
MATCHENS LIRARE: PELLE TILLYBS, HEDMANSFACE

Text & Rubrik – Lads  3-1
Lars Grimlund, Björn Westberg, Kjell Friman. L. Claus Halldin

Text & Rubrik spelar just ni den bästa fotbollen i serien och man går upp i topp i tabellen. Idag slog man ett kämpande Lads med 3-1. T & R har fint djup i båda anfall och försvar och man breddar föredömligt. Man har slitvargar, bollhållare och en målkung som idag fick gå mållös av banan trots fina chanser. Jan Möller och Magnus Berg var starka i Lads liksom målvakten Torkel Winegårdh. Christian Carlsson i T&R:s mål var även han duktig.
MATCHENS LIRARE: TORKEL WINGÅRDH, LADS

Media Marketing Gruppen – Fältman & Malmén  1-4
Torbjörn Larsson. F. Johan Hornhammar 2, Leif Andersson, Owe Wahlberg

Fältman & Malmén formligen bombarderade Media Marketing Gruppen inledningsvis. Man hade fyra träffar i virket och Kalle Hemmingson storspelade i MMG:s mål. I andra lossnade det i målprotokollet och F&M ryckte till 4-1 efter bl a två mål av duktige Johan Hornhammar. MMG hade stora förväntningar på en topplacering innan serien men tre raka torskar ser inte så bra ut.
MATCHENS LIRARE: JOHAN HORNHAMMAR, FÄLTMAN & MALMÉN

Dagens Industri – Stockholm  4-3
Michael Kinnard 3, Peo Nilsson. S. Johan Lundgren 2, Rikard Ekstam.

Matchen mellan Dagens Industri och Stockholm hade två ansikten. Stockholm var mycket bra i första och att det bara stod 2-0 efter en kvart var en gåta. Matchen ändrade sedan karaktär då Sthlm dog helt plötsligt samtidigt som DI började spela bra fotboll. Matchens stora profil, Michael Kinnard, vände nästan ensam på matchen efter ett äkta hattrick och kämpen Peo Nilsson satte det fjärde. DI parkerar nu på slutspelsplats, vad kul! Vilken vändning! Vad hände Sthlm?
MATCHENS LIRARE: MICHAEL KINNARD, DAGENS INDUSTRI

Svea – TV 4  2-3
Michael Kjell, Jens Lundström. T. Johan Nilsson, Michael Bergdahl, Peter Göthe

TV 4 tog sig rejält i kragen och bjöd på en underhållande match. Svea, som var dagens motståndare, ledde serien och bjöd också upp till dans. Det stod 1-1 i halvtid men det kunde lika gärna stått 4-4. Det ska noteras att Johan Nilsson hade två stolpskott. När en minut återstod av matchen gick alla och väntade på slutsignalden utom Peter Göthe. Han gjorde ett sagolikt vackert mål när han drog den ena backen, lobbade den andra innan han avslutade med ett snyggt skott i bortre burgaveln. Vilken strut och TV 4:s seger var ett faktum.
MATCHENS LIRARE: PETER GÖTHE, TV 4