Eurosport – Media Marketing Gruppen  10-2
Thomas Tysk 3, Ulf Jonson 3, Kaj Holmqvist, Tomas Eriksson, Hans Bråtman, Håkan Nilsson. M. Torbjörn Larsson 2.

Eurosport är inne i ett stim för tillfället. Speciellt gamla ”Ahlén-ligan” med Thomas Tysk, Yngve Eriksson, Kaj Holmqvist och Ulf Johnson har ett ruskigt flyt. Om man ska snacka om att ha en positiv trend så har verkligen Thomas Tysk det. Redan efter fyra minuter hade han hängt två kassar. Media Marketing spelade med huvudet under armen och försvaret var som en schweizerost. Trots 5-2 i paus så gick Eurosport på som en ångvält i andra och slutsiffrorna skrevs till förkrossande 10-2. Tomas Erikssons mål var en riktig klassiker. Han bröt en centring, tog några steg och med en riktig tåpaj á la 30-tal dunkade han upp bollen i nättaket. Vilken projektil!! Torbjörn Larsson tröstmålade två gånger för MMG.
MATCHENS LIRARE: THOMAS ERIKSSON, EUROSPORT

Dagens Industri – Fältman & Malmén  5-4
Michael Kinnard 2, Felix Engfeldt 2, Mats Ringström. F. Kjell Granqvist 2, Johan Hornhammar 2.

All den otur som Dagens Industri haft de senaste åren vände till tur i dagens match mot Fältman & Malmén. Efter 18 minuter stod det 0-0 men på de resterande 22 minuterna producerades det hela nio mål. F&M hade bollen mestadels av tiden och skaffade sig en mängd målchanser medan DI kontrade och gjorde mål på allt. DI hade både 3-1 och 4-2 men F&M kvitterade till 4-4 mot slutet men trots det lyckades DI göra 5-4 på en strumprullare. Lars Karlsson var briljant i målet för DI och Michael Kinnard och Felix Engfeldt blev tvåmålsskyttar. Precis som Kjell Granqvist och Johan Hornhammar i F & M.
MATCHENS LIRARE: LARS KARLSSON, DAGENS INDUSTRI

Media Marketing – Brindfors Message  3-2
Bengt Jonevret 3. B. Andreas Göthe, Roberto Michelotti

Idag fick vi se en äkta hjälte vid namn Bengt Jonevret. Han såg ensam till att Media Marketing tog sin första tvåpoängare. Att Brindfors Message är det mest välklädda laget utanför planen visste vi ju sedan tidigare men nu börjar de även ha gåbortskjortorna på sig när de spelar. Vilka smokinglirare! MM kämpade som aldrig förr och Niclas Fröberg fick göra skäl för lönen. Efter 1-1 i paus och med 2-2 då 18 sekunder återstod slog hjälten till och fullbordade sitt hattrick. Det första målet han gjorde i matchen kom till på en riktig rökare likt Ralf Edström i VM-kvalet borta mot Ungern 1973. Precis som Raffe signalerade han för byte efter fullträffen men det fick han inte då det fanns andra som var tröttare. Trots syrgasläge lyckades Benke dundra in bollen via ribban. 2-2 målet kom till på en snygg nicklobb. MM lämnade jumboplatsen.
MATCHENS LIRARE: BENGT JONEVRET, MEDIA MARKETING

Kenth Bergman 3, Freddy Hägglund. T. Michael Bergdahl, Johan Nilsson, Pelle Jältsten, Patrik Nilsson.

Vi fick sen en sprakande föreställning mellan Reklamhuset/Bolaget och TV 4. Speciellt den första halvleken var enormt bra och mycket trevligt för publiken. Efter tre minuter ledde TV 4 med 3-0! Efter tretton minuter stod det 3-3. Snacka om svängning. I andra lugnade spelet ned sig lite och båda lagen gjorde varsitt mål så att matchen slutade med ett rättvist kryss. Kentha Bergman var som i gamla dar och satte tre, troligen tack vare uppvärmningen.
MATCHENS LIRARE: KENTH BERGMAN, REKLAMHUSET/BOLAGET

Text & Rubrik – hedmansface  10-4
Tor Sundberg 3, Lars Grimlund 3, Jonas Persson 2, Kjell Friman, Fredrik Meyer. H. Robert Cselenyi 3, Janne Rydberg.

Text & Rubrik spelade retfullt ut hedmansface. Man gick till halvtidsvila med hela 6-1 efter rena rama mästartakterna. Låt vara att hedmansface saknade Miche Rydberg i mål och att några baljor pinsamt enkelt hamnade i nät. I andra blev det hawaii-fotboll och tillställningen slutade 10-4. Tor Sundberg och Lars Grimlund (hoppsan) gjorde tre mål var liksom Robert Cselenyi i hedmansface. Nu ståtar T&R i ensamt majestät i topp utan några tappade poäng. Bra, gubbar!
MATCHENS LIRARE: LARS GRIMLUND, TEXT & RUBRIK

BOW Reklam – Svea  4-8
Bengt Wicksell 2, Peter Kisfaludy, Johan Pellas. S. Mikael Bergvall 4, Jens Lundström 3, Michael Kjell.

Övriga matcher i omgång fem har varit målrika och detta var inget undantag mellan de offensiva lagen BOW Reklam och Svea. Efter fem minuter av andra stod det 7-3 till Svea. Ja, ni läste rätt. Matchen slutade sedan 8-4 efter att Mikael Bergvall och Jens Lundström firat stora triumfer och gjorde 7 mål tillsammans. 53-årige Bengt Wicksell i BOW gjorde två mål, starkt. Svea är ruggiga när de har flyt.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL BERGVALL, SVEA

Sthlm – Lads  1-1
S. Rikard Ekstam. L. Magnus Berg

Matchen mellan de två lagen i poängnöd, Lads och Sthlm, var ingen höjdare. Massa situationer uppstod men det blev bara två mål. Planens två bästa och kanske lite väl tuffa spelare, Rikard Ekstam och Magnus Berg, stod för målen. Lagen delade broderligt på poängen där Lads nu har tre oavgjorda men ingen seger. Sthlm har spelat två i rad utan förlust. Åke Johansson blir matchens lirare för sin positiva attityd och bra spel.
MATCHENS LIRARE: ÅKE JOHANSSON, LADS