Brindfors Message – Svea  2-9
Tony Almén 2. S. Mikael Bergvall 4, Jens Lundström 3, Michael Kjell, Thomas Svensson

Svea imponerar mer och mer! Idag krossade man femteplacerade Brindfors Message med hela 9-2 efter att man startat bra och när 4-0 kom i slutet av första var saken klar. En ruskig duo just nu är Mikael Bergvall och Jens Lundström, då de tillsammans svarat för 14 mål på två matcher! Dagens delikatess svarade annars Gunnar Enholm för när han bröt ett uppspel och slog en genial passning som sedan resulterade i mål. BM hade häng ett tag då man reducerade till 2-4 men sedan kom raset. Vad hände?
MATCHENS LIRARE: GUNNAR ENHOLM, SVEA

Eurosport – BOW Reklam  3-1
E.
Thomas Tysk, Tomas Eriksson, Ulf Johnson. B. Per Jonsson

Eurosport hade fem lyckominuter då allt gick hem i matchen mot BOW Reklam och gick från 0-0 till 3-0. När Ulf Johnson ”passade” bollen från halva plan och den gick i mål förstod man att de inte kunde förlora. Annars var det BOW som hade spelet och skapade en mängd chanser men Anders Svensson i målet tog nästan allt. Eurosport hade vassa kontringar men till sist tröstmålade evighetsmaskinen Per Jonsson (vilket flås!). Eurosport är fortfarande obesegrade. Hur länge?
MATCHENS LIRARE: ANDERS SVENSSON, EUROSPORT

Media Marketing – Fältman & Malmén  2-13
M.
Torben Meier, Bengt Jonevret. F. Johan Hornhammar 5, Sten-Ove Ramberg 4, Peter Asp 3, Håkan Södergren.

Redan i den sjätte omgången kom troligtvis årets utspelning och målrekord. Fältman & Malmén som hittills blandat och gett i matcherna gjorde processen kort med Media Marketing. Hade det varit boxning hade domaren brutit matchen redan efter tio minuter p g a tekniskt överlägsenhet. Matchens stora profil var Sten-Ove Ramberg som har en underbar känsla och nu gjorde hela fyra mål. Värre på målfronten var Johan Hornhammar som satte fem (man får inte göra fler) och hade gjort sina redan i början av andra. Debutanten Peter Asp satte tre. MM som vann i förra omgången trodde de var bättre än vad de var och anföll med huvudet under armen. Resultat 2-13!
MATCHENS LIRARE: STEN-OVE RAMBERG, FÄLTMAN & MALMÉN

Sthlm – TV 4  4-0
Anders Engström 3, Enzo Bussoli.

Sthlm har kommit igång på allvar. I den första halvleken mot varannandagslaget TV 4 spelade man strålande och gick till pausvila med 3-0. TV 4 spelade upp sig i andra men man brände chans på chans samtidigt som duktige Jonas Danielsson tog allt och höll nollan. Stabila var också Janne Lind och Sven Carlsson men bäst på plan var Anders Engström som satte tre baljor.
MATCHENS LIRARE: ANDERS ENGSTRÖM, STHLM

Lads – Media Marketing Gruppen  5-3
L.
Magnus Berg 2, Fredrik Carlsson 2, Janne Möller. M. Gunnar Gidefeldt, Per Ek, Per Smedstad.

Den här matchen hade nästan allt och det svängde hela tiden i målprotokollet. Vi fick se många granna fullträffar, två bra målvakter, stort kämpahjärta. Det var nerv i matchen. Tyvärr kunde inte båda lagen vinna så frågan var vem som skulle ta sin första fullpoängare? Lads första kvart var deras bästa hittills i år och de 1-0 man hade borde varit större. Media Marketing Gruppen var hela tiden sammanbitna och organiserade vilket personifierades av Gunnar Gidefeldt som också kvitterade. När sedan Per Ek med nio sekunder kvar av första nickade in 2-1 i nättaket var vändningen ett faktum och det var liv i fighten. Andra halvlek blev mycket, mycket bra. Båda lagen följdes åt till 3-3, där vi minns Magnus Bergs nick i mål, Fredrik Carlssons frispark i nättaket och inte minst Per Smedstads frispark som satt exakt i krysset. Mot slutet märktes det att MMG inte hade det rätta flytet. Man är för bra för att ligga jumbo med noll poäng. Lads ryckte ifrån till 5-3 och skuggar nu slutspelslagen. Bra match, gubbar!
MATCHENS LIRARE: MAGNUS BERG, LADS

hedmansface – Reklamhuset/Bolaget  7-2
h.
Bengt Lööw 4, Janne Rydberg 2, Henry Raffolt. R. Freddy Hägglund, Kenth Bergman.

De båda humörlagen hedmansface och Reklamhuset/Bolaget drabbade samman i en match som speciellt hedmansface och Bengt Lööw (fyra mål) kommer att minnas. Man var vassa framåt och där bak tog Michel Rydberg det mesta. Hedmansface ledde med 3-2 i paus där man också haft två i stolpen. R/B släppte sedan till alldeles för lätt och några baljor slank in av bara farten. Matchen slutade 7-2 till hedmansface men det ska noteras att R/B också hade två i stolen.
MATCHENS LIRARE: BENGT LÖÖW, HEDMANSFACE

Dagens Industri – Text & Rubrik  2-5
D.
Tomas Al-Jeddahwi 2. T. Stefan Karlsson 2, Jonas Persson, Kjell Friman, Tor Sundberg.

Vårens lag Text & Rubrik mötte vårens stora överraskning Dagens Industri och T&R fick kämpa hårt för att vinna. Det stod 0-0 efter en kvart men då klev den gamla rinkräven Stefan Karlsson in i handlingarna och gjorde både 1-0 och 2-0. Stefan har förvandlats från ett lejon till lamm på 15 år men fotboll kan han fortfarande spela som i yngre dar. Matchen slutade 5-2 och vi hoppas att båda dessa lag fortsätter att spela bra.
MATCHENS LIRARE: STEFAN KARLSSON, TEXT & RUBRIK