Svea – Eurosport  3-3
Mikael Bergvall 2, Jens Lundström. E. Hans Bråthman, Ulf Johnson, Tomas Eriksson.

Det var en underbar morgon. Det hade regnat på natten så planen var mjuk och inte dammig. Vinden var svag sydvästlig, solen sken och det var mycket syre i luften denna junimorgon. Dessutom var båda lagen någorlunda nöjda efter matchen, perfekt! Matchen inleddes i ett sprakande tempo och efter tretton minuter stod det 3-2 till Svea. Med två sekunder kvar av första fick Eurosport hörna som domaren lät gå på övertid och Tomas Eriksson satte då 3-3. Andra halvlek blev sensationellt mållös. Skytteligaledaren Mikael Bergvall var ruggig, han gjorde två baljor och hade tre i virket!
MATCHENS LIRARE: ULF JOHNSON, EUROSPORT

Media Marketing – Lads  1-2
Fredrik Stenberg. L. Åke Johansson, Stefan Lidström

Matchkommentar saknas.
MATCHENS LIRARE: FREDRIK STENBERG, MEDIA MARKETING

TV 4 – Brindfors Message  0-10
Erik Karlsson 4, Niklas Stenberg 2, Lars Axelsson 2, Roland Hägg, Niclas Fröberg.

Brindfors Message gick på knock direkt mot ärkerivalerna TV 4. Efter rena rama klapp-klapp spelet stod de som segrare med 10-0. Lars Axelsson gjorde sin bästa match för säsongen och redan efter fem minuter hade hunnit upp fyra riktiga löpbollar och slagit in väl avvägda inlägg. Dessa inlägg tog Erik Karlsson vara på och gjorde lika många mål. När gjorde nickspecialisten fyra mål senast? Ett var verkligen snyggt när han hängde kvar i luften och dunkade in bollen. Vilken lirare! Laxen gjorde sedan två vilket även Niklas Stenberg gjorde. Det här blir Anders Liljeblad glad att höra. TV 4 då? Jo, man parkerar på tolfte plats men de har varit decimerade i hälften av matcherna.
MATCHENS LIRARE: LARS AXELSSON, BRINDFORS MESSAGE.

Media Marketing Gruppen – Dagens Industri  3-2
Torbjörn Larsson, Ola Ricktun, Per Ek. D. Lars Karlsson, Tomas Al-Jeddahwi.

Media Marketing Gruppen tog sin första seger och det var i derbyt mot Dagens Industri. Det här var en spännande match och Niklas Andreasson gjorde sin bästa match på flera år. Efter 2-1 i paus och 2-2 en bit in på andra avgjorde Per Ek matchen med sitt 3-2 mål med tio minuter kvar att spela. DI jagade visserligen frenetiskt en kvittering men lyckades inte trots att målchanser inte saknades. Släkten är värst och MMG lämnade jumboplatsen medan DI lämnade slutspelsplatsen.
MATCHENS LIRARE: NIKLAS ANDREASSON, MEDIA MARKETING GRUPPEN

BOW Reklam – hedmansface  5-4
Dan Sandgren 2, Stefan Söderström, Johan Pellas, Peter Kisfaludy. H. Thomas Sunesson, Bengt Lööw, Fredrik Preisler, Johan Cederlund.

Decenniets mest ofattbara upphämtning inträffade onsdagen den 8 juni 1994. Hedmansface inledde ruskigt bra och var grymt effektiva första fem minuterna där de gick ifrån till 4-0! Ja, ni läste rätt. BOW Reklam var utspelat men sedan inträffade det otroliga. BOW började jakten och ett nyförvärv vid namn Danne Sandgren klev in på allvar i handlingarna. Redan till halvlek hade han assisterat till tre reduceringar och i andra satte han två granna fullträffar i krysset. BOW hade vänt 0-4 till 5-4! Låt vara att man hade tur med fem minuter från slutet då hedmansface prickade stolpen och bollen rullade på mållinjen innan BOW kontrade in segermålet.
MATCHENS LIRARE: DAN SANDGREN, BOW REKLAM

Text & Rubrik – Sthlm  8-2
Tor Sundberg 3, Fredrik Meyer 2, Lars Ekström, Björn Westberg, Stefan Karlsson. S. Fredrik Schollin, Enzo Bussoli.

Text & Rubruik spelar med det flyt och självförtroende som gör dem till serieledare. De behöver inte ens anstränga sig för att göra mål. Efter 5-1 i paus rann det ifrån till slutresultatet 8-2. Sthlm var inte mycket sämre resultatet till trots. Christian Carlsson var bra i målet, kämpen Fredrik Meyer gjorde två och Sundberg tre.
MATCHENS LIRARE: FREDRIK MEYER, TEXT & RUBRIK

Robert Hellströmer, Peter Andersson, Freddy Hägglund. F. Sten-Ove Ramberg 3, Johan Hornhammar 3, Owe Wahlberg, Anders Holmberg, Magnus Hörberg.

Fältman & Malmén är inne i ett målstim för tillfället. Idag slog de tillbaka Reklamhuset/Bolaget, som f ö hade låg moral, med hela 9-3. Sten-Ove Ramberg och Johan Hornhammar gjorde tre var men dagens showman var bolltrollaren Pelle Kotschak. Det tyvärr inget mål trots flera chanser.
MATCHENS LIRARE: PELLE KOTSCHAK, FÄLTMAN & MALMÉN