Reklamserien 1994 - 8:e omg

Lads – BOW Reklam  2-5
L.
Fredrik Carlsson 2. B. Peter Kisfaludy 2, Michael Eklund, Stefan Söderström, Johan Pellas.

Matchen mellan BOW Reklam och Lads blev en jämn drabbning som inte avgjorde förrän debutanten Michael Eklund gjorde 3-2 med c:a tio minuter kvar att spela. Michael ska f ö gifta sig med Bo Wicksells dotter Josefin den 18/6. Lads satsade då framåt och då går det som det ofta går, att BOW kontrade in två kassar. Fredrik Carlsson och Peter Kisfaludy gjorde två mål var för sina lag. Fredrik Hjern svarade för årets bakåtpassning när han från 25 meter med klockren vrist träffade egen ribba!
MATCHENS LIRARE: FREDRIK HJERN, BOW REKLAM


Text & Rubrik – Media Marketing  8-1
T.
Tor Sundberg 4, Per Stenmalm 2, Lars Ekström, Sture Johansson. M. Bengt Jonevret

Inget lag kan stoppat serieledarna Text & Rubrik som nu leder serien med fyra poäng. Idag försökte verkligen Media Marketing men när Per Stenmalm redan efter en dryg minut på halvvolley pricksköt i krysset anade man vad som komma skulle. MM stretade emot riktigt bra men i början av andra gick T&R från 3-1 till 5-1 och mot slutet kom dessutom Tor Sundberg igång och hängde tre de sista minuterna. MM missade en uppsjö klara målchanser.
MATCHENS LIRARE: PER STENMALM, TEXT & RUBRIK


Dagens Industri – Reklamhuset/Bolaget  2-4
D.
Tomas Al-Jeddahwi, Felix Engfeldt. R. Claes Edström, Kenth Bergman, Freddy Hägglund, Robert Hellströmer.

Reklamhuset/Bolaget visade mycket hög moral när man kämpade för varandra och trots decimerat manskap besegrade man besvikna Dagens Industri. Man gick från 2-2 till 4-2 i andra och spelade taktiskt disciplinerat vilket verkligen inte DI gjorde.
MATCHENS LIRARE: BJÖRN GAMBÄCK, REKLAMHUSET/BOLAGET


hedmansface – TV 4  3-0
h.
Bengt Lööw 3

hedmansface är laget som är gladast i serien och idag var man speciellt glada då man vann med 3-0 efter tre oerhört påpassliga mål av måltjuven Bengt Lööw. Michel Rydberg höll välförtjänt nollan trots att duktige Johan Nilsson i TV 4 intensivt försökte.
MATCHENS LIRARE: MICHEL RYDBERG, HEDMANSFACE


Sthlm – Media Marketing Gruppen  4-2
S.
Richardo Storzini, Jannis Stavropoulos, Fredrik Schollin, Rikard Ekstam. M. Tomas Järnståhl, Torbjörn Larsson.

Sthlm verkar vara ordentlig på gång nu då man besegrade ett nyvunnet Media Marketing Gruppen med 4-2 efter ha varit i ledningen med 4-0. Det var ett makligt tempo i sommarhettan där MMG missade mängde med chanser men Sthlm vann rättvist. En som alltid går med ett leende på läpparna är Jannis Stavropoulos. Konditionen verkar dock vara trög i år (för mycket bärs & Berns kanske?).
MATCHENS LIRARE: JANNIS STAVROPOULOS, STHLM


Eurosport – Brindfors Message  1-5
E.
Thomas Tysk. B. Per Möller 2, Roberto Michelotti, Lars Axelsson, Andreas Göthe

Det blev Brindfors Message som såg till att Eurosport åkte på sin första förlust. BM började ursinnigt men samtidigt systematiskt och gjorde 1-0 redan efter två minuter. Då hade inte Eurosport varit över halva plan. Man ökade på till 2-0 i paus men i början av andra reducerade Eurosport och det blev ett ställningskrig. Detta bröts av Andreas Göthe när han dundrade in 3-1 på en frispark från 25 meter rätt upp i nättaket. Då var saken biff och det hela rann i väg till 5-1 efter två mål av irrationelle Per Möller. Siffrorna var lite för stora om man tittar på det jämna spelet. Niclas Fröberg var bra BM:s mål i en underhållande och trevlig match mellan två troliga slutspelslag.
MATCHENS LIRARE: NICLAS FRÖBERG, BRINDFORS MESSAGE


Fältman & Malmén- Svea  6-2
F.
Johan Hornhammar 2, Andreas Holmberg 2, Owe Wahlberg, Håkan Södergren. S. Jens Lundström, Mikael Bergvall.

Fältman & Malmén spelade stor fotboll i första halvlek mot Svea och kunde gå till paus med 4-0 i bagaget. När så Håkan Södergren med något av årets mål skruvade upp bollen i bortre krysset med en yttersida, bara 13 sekunder in på andra var det klimax. Svea hyfsade till siffrorna som stannade på 6-2. Det var en trevlig match.
MATCHENS LIRARE: HÅKAN SÖDERGREN, FÄLTMAN & MALMÉN