Reklamserien 1994 - 9:e omg


Media Marketing Gruppen – Text & Rubrik  3-3
M.
Torbjörn Larsson 2, Håkan Bisting. T. Stefan Karlsson, Sture Johansson, Björn Westberg.

Inga träd får växa till himlen. Media Marketing Gruppen skrällde ordentligt och tog en pinne mot suveräna och de dittills fullpoängarna Text & Rubrik. Det började visserligen som vanligt att T & R dominerade matchinledningen. Lars Ekström och Sture Johansson gjorde sin bästa match på bra länge. Stefan Karlsson, Sture Johansson (i krysset) och Björn Westberg såg till att halvtidssiffrorna skrevs till 3-0. I andra hade MMG för första gången i år flyt med både domare och spelet ute på plan. Man kämpade dessutom ihärdigt samtidigt som T & R redan börjat fira midsommar utan poängförlust. Håkan Bisting reducerade innan planens bästa spelare, Torbjörn Larsson, klev in i handlingarna och gjorde först 2-3 på en tveksam frispark från målvakten, vilket han följde upp med att kvittera på straff (lättvindig). Vi hoppas få se ett lika hungrigt MMG i höst. T & R är fortfarande obesegrade.
MATCHENS LIRARE: STURE JOHANSSON, TEXT & RUBRIK


Media Marketing – Dagens Industri  2-8
M.
Fredrik Stenberg 2. D. Stefan Svanfeldt 3, Mats Ringström 3, Felix Engfeldt, Lars Karlsson.

Dagens Industri passade på att spela ut seriens jumbo Media Marketing, lagom till sista vårmatchen. Efter 3-1 i paus ryckte DI till hela 8-2 i andra. Stefan ”Svinpäls” Svanfeldt och Mats Ringström gjorde tre mål vardera i en trevlig match.
MATCHENS LIRARE: STEFAN SVANFELDT, DAGENS INDUSTRI


TV 4 – Eurosport  1-5
T.
Stefan Finnberg. E. Ulf Johnson 3, Thomas Tysk 2.

I den sista våromgången var det dags för det stora TV-derbyt mellan TV 4 och Eurosport. Vi fick se en avslappnad match i bästa derbymiljö. TV 4 började bäst men efter hand tog Eurosport över mer och mer och kunde gå ifrån till 5-1 efter tre suveräna mål av Ulf Johnson. Thomas Tysk vaknade till liv igen efter några ”osynliga” matcher och hängde två. Kaj Holmqvist var mycket bra enligt den vikarierande domaren (den ordinarie domaren var nämligen på BB). Eurosport är seriens överraskning så här långt och som nykomlingar får de fira midsommar som serietvåa, starkt!
MATCHENS LIRARE: ULF JOHNSON, EUROSPORT


Brindfors Message – Sthlm  3-6
B.
Roberto Michelotti 2, Lars Axelsson. S. Enzo Bussoli 3, Rikard Ekstam 2, Jannis Stavropoulos.

Enligt vikarierande domaren var denna match lite småful och grinig för att hålla till i trevliga Reklamserien. Sthlm var det bättre laget och gick ifrån till 5-0 efter tre mål av Enzo Bussoli. Brindfors Message med matchens lirare Roberto Michelotti i spetsen hyfsade till spelet mot slutet så att slutsiffrorna skrevs till 6-3. Sthlm jagar på allvar en slutspelsplats i höst, tack vare en bra avslutning på våren. BM ligger sexa med 6-7 hungriga lag efter sig.
MATCHENS LIRARE: ROBERTO MICHELOTTI, BRINDFORS MESSAGE


Svea – hedmansface  4-7
S.
Mikael Bergvall 3, Jens Lundström. H. Johan Borglund 2, Bengt Lööw 2, Janne Rydberg 2, Henry Raffolt.

hedmansface hade sådana där hedmansface ryck nu igen. Efter tio minuter ledde man med 5-0 efter att samtliga pass och samtliga skott lyckades. Svea var chockat. När hedmansface drömspel äntligen släppte kom Svea in i matchen lite. Speciellt skytteligaledaren Mikael Bergvall var vass och hängde tre. Hedmansface vann trots det betryggande med 7-4 och båda dessa lag får fira midsommar på en slutspelsplats. Johan Borglund, Bengt Lööw och Janne Rydberg gjorde två mål var.
MATCHENS LIRARE: JOHAN BORGLUND, HEDMANSFACE


Reklamhuset/Bolaget – Lads  2-4
R.
Robert Hellströmer, Freddy Hägglund. L. Fredrik Carlsson 2, Magnus Berg, Stefan Lidström

Lads som fördelar vinster, oavgjorda och förluster jämnt gjorde en strong insats idag. Varannandagslaget Reklamhuset/Bolaget inledde utmärkt och gjorde två snygga mål genom Robert Hellströmer (ribba in) och Freddy Hägglund (nick) och matchen såg ut som deras. Lads kämpade berömvärt, lirade som aldrig förr och mycket riktigt kom vändningen som ett brev på posten. Vid ledning 3-2 var de sista minuterna spännande innan Stefan ”Hibbe” Lidström kunde trycka in 4-2 i nättaket. Fredrik Carlsson som är bäste målskytt i Lads gjorde två idag. Lads tar semester som slutspelslag medan R/B föll från 8:e till 11:e plats. Det är kanske bäst att slå ur underläge i höst. Håkan Olofsson gjorde sin bästa match för i år, i första som utespelare och i andra som målvakt. Starkt.
MATCHENS LIRARE: HÅKAN OLOFSSON, LADS


BOW Reklam – Fältman & Malmén  2-5
B.
Fredrik Hjern, Per Jonsson. F. Johan Hornhammar 3, Anders Holmberg, Stephan Frank.

Det första riktiga busvädret kom i vårsäsongens sista match. Det hindrade inte spelsugna Fältman & Malmén som dominerade första halvlek klart mot BOW Reklam. I andra jämnade spelet ut sig och när Fredrik Hjern med en vänstervolley i krysset reducerade till 1-2 var det match. Skytteligaledaren (delad) Johan Hornhammar var hal och gjorde tre mål, vilket innebar att F & M ryckte loss till 5-2 innan domarens pipa ljöd för vårsäsongen. Dessa båda lag bytte plats med varandra i tabellen.
MATCHENS LIRARE: FREDRIK HJERN, BOW REKLAM