Text & Rubrik – Eurosport  2-2
Tor Sundberg 2. E. Thomas Tysk, Kaj Holmqvist

Höstsäsongen inleddes som vårsäsongen slutade, nämligen med ett riktigt ruskväder (f ö de två enda hittills). Seriens etta, Text & Rubrik, och seriens två, Eurosport, var första paret ut. Eurosport började stabilt och vårens målspottare Thomas Tysk gjorde 1-0. Efter hand kom T&R in i matchen mer och mer och Tor Sundberg (såklart) gjorde två påpassliga mål. Andra halvlek böljade fram och tillbaka utan några mål innan Eurosport fick lite hjälp av domaren. Han lade till 15 sekunder utan att det egentligen inte fanns något att lägga till för. Kaj Holmqvist utnyttjade detta och lobbade in bollen från 40 meter! Matchen slutade 2-2 och det är inte lätt att vara serieledare i Reklamserien. T&R är fortfarande obesegrade efter 10 omgångar, starkt!
MATCHENS LIRARE: KAJ HOLMQVIST, EUROSPORT

Media Marketing – TV 4  0-5 (WO)

Sthlm – BOW Reklam  4-5
Anders Engström 2, Anders Eriksson, Rikard Ekstam. B. Per Jonsson 2, Johan Pellas, Olle Jeansson, Stefan Söderström.

Sthlm inledde i stor stil i jakten på en hägrande slutspelsplats och efter 16 minuter hade man skaffat sig en betryggande 3-0 ledning efter bl a två mål av Anders Engström. Sedan visade BOW Reklam upp något som liknade vid mästartakter. På 12 minuter vände man 0-3 till 5-4! BOW har i flera år varit ett av seriens bästa lag i medgång men i motgång är det flera spelare som har får dåligt psyke. Man har t ex bara nått semifinal en gång på 10 år.
MATCHENS LIRARE: STEFAN SÖDERSTRÖM, BOW REKLAM

Dagens Industri – hedmansface  2-4
Lars Karlsson, Mats Ringström. H. Thomas Sunesson 2, Bengt Lööw, Henry Raffolt.

Dagens Industri gjorde sin spelmässigt bästa match för säsongen men det räckte inte mot hedmansface som var bättre. Thomas Sunesson gjorde två fina mål, Pelle Tillybs var så där bra som han är ungefär var tionde match och i målet stod den levande väggen Michel Rydberg. Hedmansface vann till slut med 4-2 efter 3-0 i paus.
MATCHENS LIRARE: MICHEL RYDBERG, HEDMANSFACE

Media Marketing Gruppen – Brindfors Message  0-5
Sven Gustafsson 3, Per Möller 2.

Brindfors Message inledde höstsäsongen på bäst tänkbara sätt när man relativt enkelt klädde av Media Marketing Gruppen med 5-0. BM hade ett nyförvärv med namn Sven Gustafsson och han gjorde ett hattrick. Dansken Per Möller satte två och BM tog två viktiga poäng i kampen om slutspelsplats. MMG kan inte nå slutspel men får försöka hyfsa till poängskörden mot slutet.
MATCHENS LIRARE: SVEN GUSTAFSSON, BRINDFORS MESSAGE

Lads – Fältman & Malmén  2-4
Magnus Berg 2. F. Johan Hornhammar 2, Stephan Frank, Håkan Södergren.

Fältman & Malméns bolltrollare kunde efter 1-0 i paus besegra Lads med 4-2. Johan Hornhammar satte två men dagens delikatess bjöd Sten-Ove Ramberg, Kjell Granqvist och Håkan Södergren på, när den sistnämnde avslutade med att näta efter en ruskigt fin frisparksvariant. Magnus Berg gjorde båda Lads mål.
MATCHENS LIRARE: HÅKAN SÖDERGREN, FÄLTMAN & MALMÉN

Pelle Ericsson 2, Tobias Ackerman 2, Peter Andersson. S. Mikael Bergvall 3.

Reklamhuset/Bolaget avancerade från 11:e till 8:e plats efter rena rama bragdmatchen. Man var bara sex spelare men dessa kämpade och spelade taktiskt mot ett för dagen uruselt Svea och vann med 5-3. Det stod 2-2 i paus men sedan ryckte R/B och fiskekungen Pelle Ericsson och Tobias Ackerman gjorde två mål vardera. Bäst på plan vad backklippan och den nyblivna pappan Robert Hellströmer. Mikael Bergvall gick efter tre mål idag upp i ensamt majestät i skytteligan med tre omgångar kvar.
MATCHENS LIRARE: ROBERT HELLSTRÖMER, REKLAMHUSET/BOLAGET