Fältman & Malmén – Brindfors Message  4-0
Kjell Granqvist 2, Anders Holmberg 2.

Fältman & Malmén gjorde en av sin absolut bästa matchen för säsongen vilket Brindfors Message bittert fick erfara. En flera kilo lättare Leif Andersson var klart lysande i första halvlek men bäst på plan sett över hela matchen var tvåmålsskytten Kjell Granqvist. Anders Holmberg gjorde f ö också två mål. F&M vann till slut med 4-0 efter 1-0 i paus, en klar seger. Vi som såg Anders Liljeblad formligen flyga fram i första halvlek trodde nog lite till mans att han var bloddopad. Det skulle senare visa sig att han bara skulle spela första halvlek.
MATCHENS LIRARE: KJELL GRANQVIST, FÄLTMAN & MALMÉN

Media Marketing Gruppen – Reklamhuset/Bolaget  5-2
M:
Torbjörn Larsson 3, Anders Sjöberg, Gunnar Gidefeldt. R. Mats Sohlberg, Freddy Hägglund.

Media Marketing Gruppen har på slutet hittat storformen och idag spelade man troligen bort ännu ett lag från slutspel i form av Reklamhuset/Bolaget. MMG var mycket vassa i första och gick till pausvila med 4-0. R/B spelade upp sig i andra men närmare än 2-5 kom man inte. Torbjörn Larsson satte tre.
MATCHENS LIRARE: TORBJÖRN LARSSON, MEDIA MARKETING GRUPPEN

Lads – TV 4  5-0 (WO)

Dagens Industri – Svea  6-11
D.
Lars Karlsson 3, Stefan Svanfeldt 2, Peo Nilsson. S. Mikael Bergvall 5, Jens Lundström 2, Michael Kjell 2, Bertil Enholm, Petter Wåhlén.

Årets målorgie! Vi fick se hela 17 mål varav 13 i andra halvlek när Svea passade på att göra sin bästa match för säsongen och ha bra chans på en slutspelsplats. Första halvlek spelade Svea bra både i anfall och försvar medan man i andra ägnade sig bara åt anfall vilket 11 mål vittnar om. Dagens Industri var tagna av stundens allvar då man aldrig tidigare legat så nära slutspel med så få omgångar kvar. DI vann de sista 19 minuterna med 6-5 men de första 21 glömmer vi snabbt. Lasse Karlsson och Stefan Svanfeldt svarade för fem mål tillsamman medan den för tillfället bästa spelare i serien, Mikael Bergvall, gjort fem redan 25 sekunder in på andra halvlek. Bergvall har nu med 99% säkerhet vunnit den åtråvärda skyttetrofén.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL BERGVALL, SVEA

hedmansface – Eurosport  5-4
h.
Bengt Lööw 2, Johan Borglund 2, Henry Raffolt. E. Thomas Eriksson 2, Ulf Johnson, Magnus Malmros.

hedmansface avancerar i tabellen och parkerar nu på tredje plats med en omgång kvar i och med dagens seger över Eurosport. Idag vände man ett 2-3 underläge i paus till seger med 5-4 efter att Bengt Lööw och Johan Borglud gjort två mål vardera. Borglund gjorde ett vackert mål när han lättade upp bollen med ena foten och på volley dundrade upp bollen i nättaket med den andra. Eurosport har inte vunnit i höst men man spelar inte dåligt. Man gör mycket mål framåt men tyvärr släpper för ovanlighetens skull in mycket bakåt. Thomas Eriksson fortsätter att göra snygga mål.
MATCHENS LIRARE: JOHAN BORGLUND, HEDMANSFACE

Text & Rubrik – BOW Reklam  8-3
Tor Sundberg 4, Jonas Persson 3, Kjell Friman. B. Olle Jeansson 2, Johan Pellas.

Text & Rubrik var ruskigt taggade efter ha varit nedskrivna de senaste omgångarna. Efter fem minuter ledde man med 4-0 efter att bollarna visslat in vid stolparna. BOW var bara sex man och snyggade till siffrorna som stannade vid 8-3. Tor Sundberg och Jonas Persson gjorde tillsammans sju mål för ett T&R som var direkt lysande. Olle Jeansson (2) och Johan Pellas nätade för BOW. T&R behåller serieledningen inför sista omgången.
MATCHENS LIRARE: TOR SUNDBERG, TEXT & RUBRIK

Sthlm – Media Marketing  4-6
Rikard Ekstam 2, Anders Engström, Enzo Bussoli. M. Benny Almqvist 3, Chris Lindström, Kjell Jansson, Bengt Jonevret.

Sthlm spelade med huvudet under armen när man bara skulle vinna mot jumbon Media Marketing. Man stod och diskuterade att här måste vi göra många mål. MM ville annorlunda och gjorde sin bästa match för säsongen. Man vände både 1-2 och 3-4 en bra bit på andra halvlek till seger med 6-4. Utöver deras sex mål hade man dessutom tre skott i virket. Benny Almqvist blev stor matchhjälte med sina tre mål. Vi ser fram emot den stora mediadrabbingen. Sthlm hade grisen i säcken men glömde knyta till.
MATCHENS LIRARE: BENNY ALMQVIST, MEDIA MARKETING