Reklamserien 1994 - 13:e omg


TV 4 – Fältman & Malmén  1-5
T.
Michael Bergdahl. F. Urban Ek 2, Stephan Frank 2, Steven Worth

Fältman & Malmén kunde för andra året i rad vinna serien. GRATTIS! I år var de mindre marginal än ifjol och avgjordes på målskillnad. De tre senaste åren har ettan åkt ut mot åttan i slutspelet och samtliga gånger har F&M varit inblandade. 1991 och 1993 fick man stryk efter att ha vunnit serien och 1992 kom man åtta och slog ettan. Dagens match var avgjorde redan i halvlek då F & M ledde med 4-1 mot TV 4. Owe Wahlberg var vass i första medan tvåmålsskytten Urban Ek gjorde två granna baljor. Stephan Frank gjorde också två och vi lyckönskar F&M i slutspelet medan TV 4 får slicka såren och komma igen nästa år.
MATCHENS LIRARE: URBAN EK, FÄLTMAN & MALMÉN


Brindfors Message – hedmanface  2-0
B.
Sven Gustafsson 2.

Brindfors Message visa för tillfället upp en härlig form, en höstform. Idag maskerade man spelarnas positioner då man med dagens vinst möter just hedmansface i kvarten. Anders Liljeblad stod i mål och gjorde det med bravur efter att ha hållit nollan efter fint målvaktsspel. Sven Gustafsson förlöste BM med ett mål med tio kvar och ett i slutminuten. Vi lyckönskar båda lagen i slutspelet.
MATCHENS LIRARE: ANDERS LILJEBLAD, BRINDFORS MESSAGE


Svea – Lads  4-1
S.
Jens Lundström 2, Mikael Bergvall 2. L. Stefan Lidström

Vi utfärdar varningsflagg för Svea. Laget spelar strålande för tillfället och man har öst in mål i höst. Idag spelade man bort Lads från slutspel i en match med högt tempo och stundtals bra fotboll. Jens Lundström och Mikael Bergvall är i form just ni och gjorde två var. Övriga Sveaspelare visar en gryende form och inte minst Petter Wåhlén som inte varit bättre efter operationen än nu. Ett stort grattis till Bergvall som vann den åtråvärda skytteligatrofén efter hela 34 kassar. Vi lyckönskar Svea i slutspelet medan Lads får ta nya tag.
MATCHENS LIRARE: JENS LUNDSTRÖM, SVEA


Reklamhuset/Bolaget – Text & Rubrik  7-4
R.
Stene Tärnström 2, Freddy Hägglund 2, Tobias Ackerman, Claes Edström, Peter Andersson. T. Tor Sundberg 3, Björn Westberg.

Det var glada vinnare i Reklamhuset/Bolaget efter att de lyckats sno åt sig den sista slutspelsplatsen i elfte timman. Lika bittra förlorare var Text & Rubrik som varit i serieledning hela året men blev snuvade på seriesegern med fyra måls marginal. Man kanske slipper favorittrycket att vinna då seriesegrarna sällan gör det. Matchens lirare Stene Tärnström var vass idag och gjorde två fina mål varav ett på halvvolley. Freddy Hägglund gjorde också två och Claes Edströms fina spel är beundransvärt. R/B kan bli en ”dark horse” i slutspelet efter att ha slagit T&R med 7-4. Tor Sundberg gjorde tre idag och placeras sig vanligt i toppen på skytteligan.
MATCHENS LIRARE: STEN TÄRNSTRÖM, REKLAMHUSET/BOLAGET


BOW Reklam – Dagens Industri  7-3
B.
Johan Pellas 3, Stefan Söderström 2, Olle Jeansson, Peter Kisfaludy. D. Tomas Al-Jeddahwi 3.

BOW Reklam med en tre kilo lättare Johan Pellas i storform ser ut att bli giftiga i slutspelet. Idag slog man Dagens Industri, som hade slutspelschans, med 7-3. Det stod 4-2 och 5-3 innan BOW ryckte där Johan Pellas och Stefan Söderström gjorde fem mål tillsammans. En bakfull Tomas Al-Jeddahwi gjorde överraskande tre mål i ett DI som nästa år borde gå till slutspel.
MATCHENS LIRARE: JOHAN PELLAS, BOW REKLAM


Media Marketing – Media Marketing Gruppen  1-5
MM.
Bengt Jonevret. MMG. Torbjörn Larsson 3, Gunnar Gidefeldt, Niklas Andreasson.

I den sista seriematchen för säsongen var det dags för det stora mediamötet med stor M. Redan i första omgången i våras muttrades det om denna match mellan Media Marketing vs Media Marketing Gruppen. Matchen var så tillknäppt som det befarades inledningsvis men mellan den trettonde och femtonde minuten avgjordes det hela när snabbe Torbjörn Larsson svarade för ett hattrick för MMG. Matchen slöt senare 1-5 efter det att Bengt Jonevret tröstmålat för MM och därmed vann han den interna skytteligan. Niklas Andreasson gjorde sitt första mål för säsongen efter en straff. MM kom återigen jumbo medan MMG var något av höstens lag. Nästa år ni!
MATCHENS LIRARE: TORBJÖRN LARSSON, MEDIA MARKETING GRUPPEN


Eurosport – Sthlm  0-5 (WO)