Slutspel 1994 - Semifinaler

Text & Rubrik – BOW Reklam  2-3
Tor Sundberg, Björn Westberg. B. Olle Jeansson 2, Per Jonsson.

Efter en minut 1-0 av Per Jonsson, efter två minuter 2-0 Olle Jeansson. Ja, BOW Reklam fick samma drömstart som i kvarten och de måste haft kontakt med högre makter. Man fortsatte i samma fart och hade ett friläge och sedan ett skott i stolpen direkt efter. BOW var riktigt i stöten anförda av Peter Kisfaludy. Text & Rubrik reste sig ur bryggan, började lira boll och tryckte tillbaka BOW. Man skapade en mängd chanser men på en kontring gjorde Olle Jeansson 3-0. Ridå trodde många men Tor Sundberg reducerade till 1-3 femton sekunder innan pausvilan. Andra halvlek handlade om att T&R tryckte på samtidigt som BOW disciplinerat backade hem. Fredrik Meyer hade två bra nickar där Henrik Strömblad gjorde en mycket kvalificerad räddning på den ena. BOW missade två kontringsfrilägen och matchen levde. Med fem kvar lyckades Björn Westberg göra 2-3 på ett långskott och slutskedet blev en gastkramning. BOW lyckades hålla undan och är i final för första gången i ”modern tid”. Grattis!
MATCHENS LIRARE: HENRIK STRÖMBLAD, BOW REKLAM

Fältman & Malmén – Brindfors Message  3-1
Magnus Hörberg, Owe Wahlberg, Leif Andersson. B. Sven Gustafsson.

Brindfors Message som var i semifinal för andra året i rad gjorde allt för att uppnå den åtråvärda finalplatsen. Man spelade taktiskt och lät inte Fältman & Malmén få igång sitt vanliga vägvinnande spel. Allt såg bra ut och när BM:s specielle måltjuv Sven Gustafsson lyfte in 1-0 i krysset i slutet på första så hängde sensationen i luften. I andra orkade inte BM vara lika disciplinerade och Magnus Hörberg kvitterade efter fem minuter. När Owe Wahlberg gjorde 2-1 på volley med sex minuter kvar började matchen svänga över till F&M fördel. Matchen avslutades med att matchens lirare, Sten-Ove ”Putte” Ramberg, mycket elegant spelade fram Leif Andersson till 3-1 och då var saken klar. Grattis F&M! Brindfors för hoppas på att nästa år blir tredje gången gillt. Ska F&M:s finalrutin avgöra finalen eller blir det BOW:s formkurva som avgör? Se upp för starten, läs föregående matchtext.
MATCHENS LIRARE: STEN-OVE RAMBERG, FÄLTMAN & MALMÉN