Lads – hedmansface  2-1
Magnus Berg 2. H. Johan Borglund.

Blå himmel, vitsipporna stod tätt i Liljanskogen, gröna knoppar på träd och buskar. Lite kallt innan solen tittar fram vid 07:00. Planen är både nysladdad och nykritad. Det är dags för premiär i Reklamserien!! Lads och hedmansface var första paret ut i en småtrevlig match. Det stod 0-0 en bra bit in på andra halvlek. Lads överraskade, hade 3-1 i heta chanser men Michel Rydberg var vass. Magnus Berg gjorde sedan två mål, först då började hedmansface trycka på men närmare än ett reduceringsmål kom man inte. En lite skräll var ett faktum. Matchens lirare måste bli Stefan ”Hibbe” Lidström som när han vann lottningen lät lagen byta sida, så hans egen målvakt fick solen i ögonen när den tittade fram mellan husen i andra halvlek.
MATCHENS LIRARE: STEFAN LIDSTRÖM, LADS

Ahlén – Dagens Industri  0-5 (WO)

Media Marketing Gruppen – Media Marketing  4-1
MMG.
Torbjörn Larsson 2, Andreas Sjöberg, Per Smedstad. MM. Benny Eklund.

Redan första dagen fick vi se ett derby mellan Media Marketing Gruppen och Media Marketing. Redan efter två minuter gjorde Benny Eklund 1-0 för MM. MM överraskade sedan med att spela en bra fotboll och endast Kalle Hemmingssons storspel i målet höll MMG kvar i matchen. Men när tio minuter återstod slocknade MM och precis som Gunnar Gidefeldt trodde vände matchen och 0-1 blev hastigt och lustigt 4-1, varpå MMG på nytt visade vart skåpet ska stå. Torbjörn Larsson startade trögt men kom sedan in i vanligt slag och hängde två.
MATCHENS LIRARE: KALLE HEMMINGSSON, MEDIA MARKETING GRUPPEN.

AC Café – Annonsbyrån 3  5-1
AC.
Gustave Gaudras 2, Arwind Malholtra, Tobias Nilsén, Per Olsson. A3. Erik Jarlemark

Innan matchen såg de två nykomlingarna AC Café och Annonsbyrån 3 ut som fullblodsproffs. AC Café kom ut i enhetlig klädsel. Ja, man hade t o m overall sponsrade av Reebok. A3 hade landslagets tröja. Efter c:a 27 sekunder så såg man att de inte var proffs men oj så de kämpade. Det stod 0-0 efter en kvart men sedan lossnade premiärnerverna, speciellt AC Café med playmakern John Jildefalk i spetsen började lira bra och man kunde vinna med 5-1 efter bl a två mål av pigge Gustave Gaudras. Lagkaptenen Arwind Malholtra fick också näta. A3:s tröstmål gjorde deras bästa spelare Erik Jarlemark. Andreas Johansson och Jacob Mörne var två andra sevärda spelare.
MATCHENS LIRARE: JOHN JILDEFALK, AC CAFÈ

Brindfors Message – Svea  5-7
Lars Axelsson 2, Andreas Göthe 2, Sven Gustafsson. S. Mikael Bergvall 5, Jens Lundström, Michael Kjell.

Alla närvarande på Hjorthagens IP fick se en målexplosion inledningsvis av Svea och Brindfors Message. Efter fem minuter stod det 3-3 och Lars Axelsson hade en sådan där period som bara han kan ha ibland med bl a två fina mål som följd. Sedan mojnade det något för att sedan sätta fart mot slutet av matchen. Man trodde på kryss men Svea ryckte loss till 7-5, ja ni läste rätt. Planens store kung var Mikael Bergvall som gjorde fem mål, assisterade till ett och fixade en resultatlös straff. Minst div 1-klass om den skulle spelas på 7-manna. Då ska ni veta att Niclas Fröberg i målet hos BM var mycket bra!!!
MATCHENS LIRARE: MIKAEL BERGVALL, SVEA

TV 4 – Femman  12-1
Johan Nilsson 4, Per Ek 3, Michael Bergdahl 2, Bengt Jonevret, Stefan Finnberg, Per Sundin. F. Thomas Härmark.

TV-derbyt mellan TV 4 och Femman hann knappt börja innan matchen var avgjord. Michael Bergdahl gjorde 1-0 efter 21 sekunder och Per Ek, som f ö gjorde hattrick, såg till att det stod 3-0 efter fem minuter. Ja, efter den chockstarten orkade inte Femman resa sig. Femman har dock seriens bästa klack. Det filmades, hejades och stod i. Att det hela slutade 1-12 i baken gjorde inte så mycket. Johan Nilsson satte fyra kassar men matchens lirare hittar vi i Per Sundin. Hans klackar, glidtacklingar (på grus), mål i krysset, Brolinare och ett glatt humör. Sådant vill vi se mycket av. En stor eloge ska Femmans målvakt Ivan Veljkovic ha. Han var den ende med kortbyxor på sig. Daniel Wallmark och Magnus Johansson m fl gjorde bra ifrån sig.
MATCHENS LIRARE: PER SUNDIN, TV 4

BOW Reklam – FGH Stockholm  4-3
Johan Pellas, Olle Jeansson, Stefan Söderström, Bengt Wicksell. F. Rickard Ekstam 2, Kenth Bergman.

FGH Stockholm visade upp det hetaste nyförvärvet i årets serie. Man hade nämligen tecknat avtal med bollvirtousen Kenth Bergman. Kentha satte också 1-0. FGH var mycket alerta och hade 3-1 sex minuter före slutet efter två mål av starke Rickard Ekstam. Henrik Strömblad hade räddat kvar BOW Reklam i matchen så här långt men sedan kom vändningen med stort V. 1-3 blev 4-3 efter att 54-årige Bengt Wicksell tryckt upp segermålet i nättaket.
MATCHENS LIRARE: HENRIK STRÖMBLAD, BOW REKLAM

Text & Rubrik – Fältman & Malmén  2-8
Björn Westberg, Stefan Karlsson. F. Leif Andersson 5, Owe Wahlberg 2, Sten-Ove Ramberg

Inför det värsta snöovädret på 15 år i Reklamserien (t o m Gröna Lund ställde in för första gången på 113 år) visade mästarna Fältman & Malmén upp en otroligt bra fotboll med tanke på underlaget. Man krossade ett för dagen mycket tamt Text & Rubrik med hela 8-2. Leif Andersson var som i fornstora dagar och gjorde hela fem mål. Putte Ramberg visade i sedvanlig ordning upp några tekniska nummer.
MATCHENS LIRARE: LEIF ANDERSSON, FÄLTMAN & MALMÈN