Brindfors Message – Media Marketing  2-2
Sven Gustafsson, Lars Axelsson. M. Patrik Nordqvist, Torben Meier

En liten skräll inträffade i den tredje omgångens första match. Det var Media Marketing som vände ett 0-1 underläge i paus till 2-2 mot Brindfors Message. BM som är kända för att slå bäst ur underläge tog dock ledningen, en ledning som tycktes kassaskåpssäker. Det var nye målvakten Bo Thelander som höll MM kvar i matchen. Mitt i andra halvlek så slog MM till två gånger och en snygg lobb av Lars Axelsson (vem annars) räddade BM. Båda lagen skuggar en slutspelsplats. Att inte BM avgjorde i slutminuten är en gåta, en stolpe och ett öppet mål räckte inte.
MATCHENS LIRARE: BO THELANDER, MEDIA MARKETING

Ahlén – Annonsbyrån 3  5-0 (WO)

Media Marketing Gruppen – hedmansface  1-2
M.
Gunnar Gidefeldt h. Robert Cselenyi, Henry Raffolt

Hedmansface fortsätter att spela med små marginaler. Idag slog man serieledarna Media Marketing Gruppen med 2-1. Ett resultat som stod sig från den första halvleken. Andreas Röjmar kämpade bäst, Gunnar Gidefeldts praktträff var sevärd. Båda lagen hade chanser att näta i andra.
MATCHENS LIRARE: ANDREAS RÖJMAR, HEDMANSFACE

Lads – Fältman & Malmén  1-1
L.
Stefan Lidström. F. Stephan Frank

Överraskningslaget Lads fortsätter att övertyga. Idag klarade man oavgjort mot regerande mästarna Fältman & Malmén. Efter 0-0 i paus tog F & M ledningen, en ledning som Stefan Lidström kvitterade efter fint förspel av Jörgen Pernholt. Mikael Sörnäs var lysande i mål men det mest intressanta var att Lads var närmast segern efter en mycket stark slutforcering med fint rull.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL SÖRNÄS, LADS

BOW Reklam – Text & Rubrik  8-5
Johan Pellas 4, Peter Kisfaludy 2, Jörgen Zetterström, Michael Eklund. T. Martin Berggren 2, Stefan Karlsson, Lars Ekström, Kjell Friman.

BOW Reklam går ensamt upp som serieledare som enda lag utan tappad poäng i en jämn serie med 16 lag. BOW ledde med 3-2 i paus mot ett offensivt Text & Rubrik. Det som skiljde lagen åt var att BOW tog till vara på sina målchanser. På tre minuter i början på andra blev 3-2 till 6-2. Johan Pellas är just nu mycket het och stänkte in fyra strutar. Kjell Friman och Martin Berggren m fl spelade sevärt i offensiv zon. BOW:s två nyförvärv, Jörgen Zetterström och Michael Eklund, nätade båda två. Kom igen T & R.
MATCHENS LIRARE: JOHAN PELLAS, BOW REKLAM

AC Café – Femman  7-2
Gustave Gaudras 2, Richard Odegrip, Tobias Nilsén, John Jildefalk, Fredrik Brehmer, Per Olsson. F. Daniel Wallmark 2.

Det nya charmlaget AC Café besegrade även den andra nykomlingen Femman. Gustave Gaudras gjorde ett solomål redan i inledningen men sedan spelade Femman upp ett hyfsat spel. Cafét gjorde dock ett ryck i mitten på andra då 2-1 blev 4-1. Då gav Femman upp och Cafét fick husera fritt. Duktige Daniel Wallmark gjorde två liksom Gustave Gaudras som nu har hattrick i tvåmålsmatcher. Lagkaptenen Rikard Lind spelar med hjärtat och hans team ligger nu femma, starkt.
MATCHENS LIRARE: DANIEL WALLMARK, FEMMAN

TV 4 – FGH Stockholm  5-1
Per Ek 2, Johan Nilsson, Peter Göthe, Anders Westin. F. Kenth Bergman

Det “nya” TV 4 är både hungriga, framfusiga och sevärda i år. Dagens fråga var inte om, utan hur länge det skulle dröja, innan mr 100% Per Ek skulle näta. Rätt svar: 90 sekunder. Dessutom gjorde Ek 3-0 efter fem minuter. Dessförinnan gjorde gotlänningen Johan Nilsson något av årets mål i krysset. Efter den starten trodde vi att ett chockat FGH Stockholm skulle vika ner sig, men icke. FGH började trilla boll som aldrig förr men det vara bara det att ”Roland Sandbergs bror”, Stefan Finnberg, tog allt i målet. När så Peter Göthe fastställde halvtidsresultatet till 4-0 var det spiken. Andra halvlek blev en bra och trevlig transportsträcka. TV 4 ligger nu 4:a, passande inte sant.
MATCHENS LIRARE: STEFAN FINNBERG, TV 4

Svea – Dagens Industri  3-1
Mikael Bergvall 2, Petter Wåhlén. D. Anders Lundborg.

Dagens Industri har i år gett sig tusan på att vara med om att slåss om en slutspelsplats inför de avslutande omgångarna. Idag gjorde man en stark insats mot Svea. Det var bara det att Micke Bergvall, trots en medioker match, hängde två. Inte förrän i slutminuten avgjordes matchen genom för dagen duktige Petter Wåhlén till 3-1. Claes Lette var bra i DI:s mål.
MATCHENS LIRARE: CLAES LETTE, DAGENS INDUSTRI