Brindfors Message – hedmansface  2-0
Andreas Göthe, Per Möller

Det var en inövad variant som till sist fällde avgörandet i en mycket bra och tuff match mellan Brindfors Message och hedmansface. Efter en halvtimme stod det fortfarande 0-0 i matchen och det var mycket tack vara seriens två bästa målvakter, Michel Rydberg och Niklas Fröberg. Det tog 3-4 givna var. Men så, när tio minuter återstod hände det. Det började med att den oerhört duktige huvudspelaren Erik Karlsson såg ut som om han skulle springa upp och duscha från sin högerbacksplats men vid hörnflaggan vek han av mot motståndarmålet och skymde sikten för Miche, samtidigt som Andreas Göthe slog en inspark och ta mej tusen, bolljäkeln gick över hela planen och in i mål! Vilket skott!! Då vet både Arsenals och hedmansface målvakt hur det känns. hedmansface tvingades då på offensiven vilket öppnade för fina kontringslägen för BM och på ett sådant gjorde danske dynamiten Per Möller 2-0.
MATCHENS LIRARE: ANDREAS GÖTHE, BRINDFORS MESSAGE

Svea – Annonsbyrån 3  5-0 (WO)

Ahlén- Femman  6-3
Freddy Hägglund 3, Sten Tärnström, Pelle Ericsson, Thomas Tysk. F. Carl Schwieler, Daniel Wallmark, Mattias Lundin.

Ahléns nykomponerade lag börja hitta rätt i positionerna och samspelar allt mer. Idag räckte det till seger med tennissiffrorna 6-3. Femma ska ha en eloge då man har kul när man spelar. Man har dessutom två kvinnliga fans vid sin sida oavsett väder och så har man hittat en bra uppställning. Vi väntar bara på första poängen. Ahlén kunde efter 3-1 i paus gå ifrån. Maratonskytteligaledaren Freddy Hägglund hängde tre. Femman lämnade trots förlusten jumboplatsen och den duktiga trion Daniel Wallmark, Carl Schwieler och Mattias Lundin nätade samtliga.
MATCHENS LIRARE: CARL SCHWIELER, FEMMAN

AC Café – FGH Stockholm  5-3
Richard Odegrip 2, Arwind Malholtra, Gustave Gaudras, Fredrik Brehmer. F. Rickard Ekstam, Anders Lindfors, Kenth Bergman.

AC Café tog en rejäl arbetsseger mot ett för dagen decimerat (inte bra) FGH Stockholm. Richard Odegrip och Arwind Malholtra såg till att det stod 2-0 i paus. Efter en bra inledning på andra gick man upp till hela 5-0. FGH slet föredömligt och Gus Gustavsson fick göra skäl för lönen. På två minuter mot slutet reducerade FGH tre gånger, starkt. Cafét är åter på slutspelsplats.
MATCHENS LIRARE: GUS GUSTAVSSON, AC CAFÉ

BOW Reklam – TV 4  0-1
Bengt Jonevret

Det sammansvetsade teamet TV 4 går upp i serieledning tack vare en riktig kämpamatch mot seriens gnälligaste lag (för tillfället) BOW Reklam. BOW:s första tio var strålande och man spelade sig fram till tre kanonlägen fördelade på två ribbor och ett friläge. Inget lag utnyttjar sin resurser av materialet så proffsigt som TV 4 och efter hand kom man in i matchen. När så spjuvern Bengt Jonevret gick upp och nickade via stolpen in 1-0 var det inte oförtjänt. Att målet gjordes på kompisen Henrik Strömblad gjorde inte saken sämre. Resten av matchen blev ett krig om poängen och TV 4 höll undan.
MATCHENS LIRARE: KRISTER JOHANSSON, TV 4

Dagens Industri – Media Marketing  3-1
Felix Engfeldt 2, Stefan Svanfeldt M. Benny Almqvist

Det kanske är Dagens Industris år i år. Idag gjorde man nämligen sin sämsta match spelmässigt på länge och ändå blev det vinst, starkt! Efter 1-1 i paus så gjorde Felix Engfeldt två mål och 3-1 var ett faktum. Stefan Svanfeldt är bra där bak. Båda lagen hade varsin stolpe. Media Marketing är alltså återigen med i matchen och krigar om poängen in i det sista men föll igen. Bo Thelander betyder mycket. Bosse Björmander hos DI slet som aldrig förr. Lars Nyqvist borde hamna i Guiness rekordbok. Lasse sköt en inspark så att motståndarna fick hörna!?!?
MATCHENS LIRARE: LARS NYQVIST, DAGENS INDUSTRI

Media Marketing Gruppen – Fältman & Malmén  2-2
Torbjörn Larsson 2. F. Magnus Hörberg, Kjell Granqvist.

En vårens positiva överraskningar är definitivt Media Marketing Gruppen. Idag slet och kämpade man till sig en pinne mot hittills obesegrade Fältman & Malmén. Torbjörn Larssons första halvlek var magnifik. Han höll ensam hela F & M:s försvar i sysselsättning. Torbjörn är snabb som Jonny Ekström och idag blev det två mål och delad förstaplats i skytteligan. Kalle Hemmingsson tog det mesta och Michael Grimborg var säkerheten själv. Magnus Hörberg var utespelare i andra och låg bakom båda målen.
MATCHENS LIRARE: TORBJÖRN LARSSON, MEDIA MARKETING GRUPPEN

Lads – Text & Rubrik  1-5
Håkan Olofsson. T. Tor Sundberg 2, Kjell Friman 2, Fredrik Meyer.

Lagom till våren kom så tinade även Text & Rubrik upp. Både solen och T & R sken i gult. Plötsligt släppte allt. Lads som hittills bara släppt in fyra mål (läs; Mikael Sörnäs) fick vittja nätet hela fem gånger. Tor Sundberg är igång igen och tillsammans med Kjell Friman gjorde de båda två mål var. Om Åke Johanssons fina soloraid med lobben blivit mål hade det kanske slutat annorlunda men om inte om fanns, ja just det. Har marschen uppåt börjat nu, Sture?
MATCHENS LIRARE: CHRISTIAN CARLSSON, TEXT & RUBRIK