BOW Reklam – Lads  2-2
Peter Kisfaludy, Stefan Söderström. L. Martin Roos 2

BOW Reklam och Lads delade broderligt på poängen i en mycket bra match. Lads första tio var deras bästa för i år men ändå var det BOW som ledde med 2-0! Peter Kisfaludy gjorde 1-0 efter 40 sekunder och Stefan Söderström 2-0 på en riktig rökare. Sedan klev planens kung, inlånade Martin Roos, in i handlingarna och gjorde både 1-2 och 2-2. Båda lagen hade dessutom varsin stolpe.
MATCHENS LIRARE: MARTIN ROOS, LADS

Svea – Femman  8-1
Mikael Bergvall 5, Leif Sandgren, Daniel Eskilsson, Michael Kjell. F. Daniel Wallmark.

Svea befäste sin serieledning i och med dagens 8-1 viktoria över jumbon Femman. Matchen var trots det relativt jämn första halvtimmen men sedan 3-1 kom var Svea överlägset. Svea gjorde nog mål på samtliga skott till skillnad från Femman. Mikael Bergvall gjorde fem mål och rycker i skytteligan men dagens snyggaste fullträff stod Daniel Wallmark för när han lobbade in bollen från 30 meter.
MATCHENS LIRARE: DANIEL WALLMARK, FEMMAN

Brindfors Message – Fältman & Malmén  3-4
Per Möller, Sven Gustafsson, Lars Axelsson. F. Kjell Granqvist 2, Owe Wahlberg, Magnus Hörberg.

Fältman & Malmén som halkat ner några trappsteg i tabellen ryckte upp sig märkbart idag. Det såg ut som om Brindfors Message skulle vinna när man snabbt skaffade sig 2-0. Det stod 2-2 i paus efter att F & M kvitterat i sista minuten. Det definitiva avgörandet kom med fem minuter kvar när F & M ledde med 3-2. Då sköt BM först i ribban, sedan i stolpen och hade sedan öppen mål, istället kontrade F & M in 4-2, ridå! Håkan Södergrens framspelningar var en fröjd för ögat men dagens grannaste mål var en lobb från 25 meter. Målskytt Lars Axelsson så klart!
MATCHENS LIRARE: HÅKAN SÖDERGREN, FÄLTMAN & MALMÉN

AC Café – TV 4  5-0 (WO)
Det nya charmlaget AC Café hade idag 8 cheerleaders, 5 åskådare, 1 fotograf och 14 spelare i enhetlig klädsel. Det enda som fattades var TV 4, fotbollslaget förstås, tråkigt! Det var endast tre spelare och en åskådare på plats. 5-0 borde varit 15-0.

Annonsbyrån 3 – Media Marketing  1-4
Tobias Wickström. M. Patrik Nordqvist 2, Benny Almqvist, Bo Thelander

Media Marketing har i och med dagens seger mot Annonsbyrån 3 skrapat ihop fem poäng vilket är mer än hela förra säsongen och då återstår det åtta matcher, kul! Dagens match var jämn och det som skiljde lagen åt var Bo Thelander. Bosse tog 3-4 givna mål och som kronan på verket så mötte han en hörna från halva plan, sköt ett direktskott och fastställde slutresultatet till 4-1.
MATCHENS LIRARE: BO THELANDER, MEDIA MARKETING

Ahlén – FGH Stockholm  7-1
Freddy Hägglund 3, Pelle Ericsson 2, Thomas Tysk, Peter Andersson. F. Enzo Bussoli

Ahlén fortsätter jakten på slutspelsplats. Idag slog man tillbaka FGH Stockholm med hela 7-1. Freddy Hägglund gjorde tre mål och slitstarke Pelle Ericsson två. FGH hade som vanligt en mängd målchanser men Anders Svensson spikade bokstavligen igen sitt mål. Ahlén övertygar. Kom igen FGH Stockholm.
MATCHENS LIRARE: ANDERS SVENSSON, AHLÉN

Media Marketing Gruppen – Text & Rubrik  0-7
Jonas Persson 4, Fredrik Meyer 2, Tor Sundberg

Text & Rubrik kämpade, slet, lirade och vann. Efter en helt jämn första halvlek (1-0 till T & R) formligen blixtrade T & R till mellan den sjätte och tolfte minuten och gick från 1-0 till 6-0, vad hände?! Jonas Persson trampade snett och skulle bara markera en plats i offensiv zon, varpå gubben gör fyra strutar !!! Media Marketing Gruppen som hittills hade släppt in minst mål i serien fick en blackout. Fredrik Meyer gjorde två men får nog ta med sig syrgas till nästa match.
MATCHENS LIRARE: JONAS PERSSON, TEXT & RUBRIK

Dagens Industri – hedmansface  3-3
D.
Felix Engfeldt 2, Anders Lundborg. h. Andreas Röjmar 2, Janne Rydberg

Dagens Industri gjorde sitt livs första halvlek. Man gick fram till 2-0 efter 19 minuter och hade tre träffar i målramen, eller som en hedmansface spelare uttryckte sig: ”Det är klockspel vid vårt mål”. Di missade också två frilägen. hedmansface vaknade till liv i andra och tog helt över matchen, 0-2 blev 3-2, vilken scenförändring! I slutet kunde DI kvittera till 3-3 vilket måste betraktas som rättvist. Stefan Svanfeldt är en klippa där bak och Felix Engfeldt ser ännu bättre ut nu (i vart fall i första). Michael Kinnard m fl har en bra inställning. Andreas Röjmar gjorde två mål för hedmansface. Det känns på något vis som om hedmansface är bättre än vad de presterar på plan, eller maskar de formen till slutspelet (om man nu kommer dit). Vad säger du Michel Rydberg? Starkt att stå i mål på en dammig grusplan kl 07:15 med den promillen. Vad har hänt med vår allas Bengt Lööw? Hela serien behöver ett mål från Benkes vrist, kom igen!
MATCHENS LIRARE: STEFAN SVANFELDT, DAGENS INDUSTRI