Text & Rubrik – Svea  4-3
Tor Sundberg, Stefan Karlsson, Fredrik Meyer, Kjell Friman. S. Mikael Bergvall 2, Jens Lundström

Text & Rubrik inledde höstsäsongen som de avslutade våren, nämligen med bra spel. Denna varma augustimorgon besegrade man serieledarna Svea. Tor Sundberg gjorde elegant 1-0 efter samarbete med Kjell Friman. Matchen stod sedan och vägde där Christian Carlsson fick göra några matchavgörande räddningar. Gubben Stefan Karlsson gjorde 2-0 innan paus. I andra halvlek blixtrade matchen till ordentligt och på de första nio minuterna tillverkades hela fem mål. Svea var uppe i 3-3 innan T & R satte spiken. T & R ligger fortfarande tolva!?
MATCHENS LIRARE: CHRISTIAN CARLSSON, TEXT & RUBRIK

FGH Stockholm – Dagens Industri  3-5
Rickard Ekstam 2, Anders Lindfors. D. Michael Kinnard 2, Anders Lundborg 2, Felix Engfeldt

Dagens industri ligger på slutspelsplats efter tio omgångar, vad kul! Idag spelade man t o m dåligt men vann ändå med 5-3 över FGH Stokcholm. Michael Kinnard och Anders Lundborg gjorde två var liksom FGH:s Rickard Ekstam. Dagens kämpe var dock Stefan Svanfeldt.
MATCHENS LIRARE: STEFAN SVANFELDT, DAGENS INDUSTRI

Fältman & Malmén – Media Marketing  3-2
Stephan Frank, Thomas Holst, Leif Andersson. M. Benny Almqvist, Chris Lindström

Fältman & Malmén fick lägga in en extra växel för att få med sig bägge poängen mot ett för dagen väl kämpande Media Marketing. Segermålet kom med endast fyra minuter kvar efter en elegant lobb av Leif Andersson. Båda lagen hade varsin träträff. Pelle Kotschaks pigga backspel var en av matchens sevärdheter.
MATCHENS LIRARE: PELLE KOTSCHAK, FÄLTMAN & MALMÉN

TV 4 – Brindfors Message  2-2
Johan Nilsson, Per Ek. B. Sven Gustafsson, Lars Axelsson

Matchen mellan TV 4 och Brindfors Message fick en flygande start där det stod 1-1 redan efter åtta minuter och då hade bägge lagen även haft varsin i virket. Johan Nilssons mål på en konstspark var läcker. Matchen var jämn och bra men på slutet när orken tröt blev det lite gnälligt från bägge håll, dock inget allvarligt. En två kg tyngre Lars Axelsson spikade slutresultatet 2-2 via en frispark ribba in. Sven Gustafsson har en mycket hög moral och ett bra fightinghjärta.
MATCHENS LIRARE: SVEN GUSTAFSSON, BRINDFORS MESSAGE

hedmansface – BOW Reklam  2-5
h.
Fredrik Preisler, Eduardo Leon. B. Peter Kisfaludy 2, Stefan Söderström, Johan Pellas, Jörgen Zetterström.

BOW Reklam spelade uppe ett spel i den första halvleken som kan räcka riktigt långt i höst. Man hade hela 4-1 på hedmansface i halvlek. Många av målen var riktiga delikatesser. Johan Pellas, Stefan Söderström och Peter Kisfaludy hade många fina kombinationer. Kisfaludys tvåfotare är av allsvensk klass. Vikarierande målvakten Michael Eklund gjorde flera kanonräddningar vilket innebar att BOW till sist vann med 5-2. BOW ligger tvåa med samma poäng som ettan.
MATCHENS LIRARE: MICHAEL EKLUND, BOW REKLAM

Lads – Ahlén  7-2
Fredrik Carlsson 2, Magnus Berg 2, Stefan Lidström, Claus Halldin, Håkan Olofsson. A. Freddy Hägglund, Pelle Ericsson.

De på tvären ”grönvita djävlarna” från Lads fortsätter att övertyga. Idag besegrade man formstarka Ahlén (fem raka segrar) med hela 7-2. Mikael Sörnäs har släppt in minst mål i serien och Lads ligger trea, endast en poäng från serieledning.
MATCHENS LIRARE: PELLE ERICSSON, AHLÉN

Annonsbyrån 3 – Femman  0-5 (WO)

AC Café – Media Marketing Gruppen  3-0
John Jildefalk, Gustave Gaudras, Martin Theander

AC Café Café vann en mycket viktig fyrapoängsmatch mot Media Marketing Gruppen med 3-0 efter stundtals stabilt spel pådrivna av playmakern Martin Theander (vilken kanon vid 3-0 målet). John Jildefalk lirkade in 1-0 och pigge Gustave Gaudras satte tvåan. Thomas Järnståls vådaskott i ribbkrysset vid ställningen 0-1 i andra halvlek var värd ett bättre öde. Kalle Hemmingsson och framför allt Rikard Lind var två strålande målvakter. Cafét ligger sjua i denna rekordjämna serie där endast två poäng skiljer 5:an och 12:an.
MATCHENS LIRARE: MARTIN THEANDER, AC CAFÉ