FGH Stockholm – Media Marketing  5-2
Anders Lindfors 3, Anders Engström, Jens Ersson. M. Tim Ederström 2.

FGH Stockholm och Anders Engström började matchen på bästa tänkbara sätt, centring, bakåt, Enzo Bussoli likt Beckenbauer en cross, Engström nedtagning på bröstet och så pang! 1-0, tid 11 sekunder. Vilken start! Det målet stod sig halvleken ut. I andra exploderade det målmässigt och FGH gick ifrån till 5-2 pådrivna av snabbe och tekniske Stefan Fältén (vilka framspelningar!). Dagens man var trots det Anders Lindfors som hängde tre kassar, vad kul.
MATCHENS LIRARE: ANDERS LINDFORS, FGH STOCKHOLM

Dagens Industri – Text & Rubrik  2-11
Michael Kinnard, Felix Engfeldt. T. Tor Sundberg 3, Fredrik Meyer 2, Jonas Persson 2, Kjell Friman, Per Stenmalm, Lars Grimlund, Stefan Karlsson.

Text & Rubrik lämnade dussinplatsen och gick upp på slutspelsplats för första gången i år, för gott eller? Idag krossade man annars så stabila Dagens Industri med hela 11-2. Därmed byter lagen plats i tabellen. Tor Sundberg gjorde tre och Jonas Persson och Fredrik Meyer (vilka skott) gjorde två var.
MATCHENS LIRARE: FREDRIK MEYER, TEXT & RUBRIK

Brindfors Message – Lads  5-0 (WO)

Ahlén – AC Café  1-0
Ah.
Pelle Ericsson

Ahlén och AC Café spelade en viktig rysare kring slutspelsstrecket. Ahlén förde matchen och skapade flest målchanser och vann till sist rättvist med knappa 1-0 efter mål av starke Pelle Ericsson. Cafét spelade stundtals bra men man var uddlösa framför mål. Fortsättning följer.
MATCHENS LIRARE: PELLE ERICSSON, AHLÉN

Svea – TV 4  4-1
Petter Wåhlén 2, Mikael Bergvall, Jens Lundström. T. Jan Andersson

Efter en mållös första halvlek hade TV 4 serieledarna Svea på gaffeln en bit in i andra. Man gjorde 1-0, hade en i ribban och missade två-tre fina chanser. Svea visade hög moral och kunde efter en bra period gå ifrån till 3-1 med fem minuter kvar. Petter Wåhlén svarade för två mål varav det sista var en delikatess. Men dagens aktör för Krister Johansson i TV 4:s mål. Vilka svettiga räddningar! TV 4 halkar nu ner i tabellen och har inte vunnit på sex matcher, kom igen! Svea behåller serieledningen, starkt!
MATCHENS LIRARE: KRISTER JOHANSSON, TV4

Annonsbyrån 3 – Fältman & Malmén  0-5 (WO)

BOW Reklam – Media Marketing Gruppen  2-2
Johan Pellas 2. M. David Schwieler 2

I en av de regnigaste morgnarna i år drabbade BOW Reklam och Media Marketing Gruppen samman. MMG överraskade i första halvlek med att hänga med i BOW:s virvlande tempo. BOW förde spelet men skapade inte några målchanser. Det gjorde däremot MMG. Henrik Strömblads vårform håller i sig och Henka räddade två-tre frilägen. I början av andra missade MMG öppet mål innan David Schwieler kunde göra 1-0. BOW började sedan trycka på och Johan Pellas kunde på egen hand göra två mycket granna mål och i detta läge såg BOW ut som vinnare. Man missade sedan ett par fina chanser innan MMG fick en mycket tveksam straff och den satte Schwieler till 2-2.
MATCHENS LIRARE: JOHAN PELLAS, BOW REKLAM

hedmansface – Femman  6-1
h.
Andreas Röjmar 3, Robert Cselenyi, Eduardo Leon, Johan Borglund. F. Daniel Wallmark.

hedmansface behövde bara 20 minuter på sig för att besegra Femman med 6-1 i ruskvädret. Sedan tyckte båda lagen och domaren att var bättre att duscha och dra till Stickans café och äta mackor. För första gången i Reklamseriens snart 40-åriga historia avbröt man i halvtid. Alla var dock nöjda med beslutet.
MATCHENS LIRARE: ANDREAS RÖJMAR, HEDMANSFACE