Text & Rubrik – Media Marketing  11-1
Kjell Friman 5, Jonas Persson 2, Tor Sundberg 2, Fredrik Meyer, Stefan Karlsson. M. Kalle Sterner

Formstarka Text & Rubrik avancerar raskt i tabellen. Idag spelade man ut Media Marketing och vann med hela 11-1. Det stod bara 3-1 i halvtid men i andra blev det livat värre. Kjell Friman var vass och bokfördes för fem mål, Jonas Persson och Tor Sundberg mäktade med två var.
MATCHENS LIRARE: KJELL FRIMAN, TEXT & RUBRIK

TV 4 – Dagens Industri  0-3
Lars Karlsson 2, Michael Kinnard

Aldrig har väl Dagens Industri spelat så taktiskt disciplinerat och aldrig har väl TV 4 missat så många målchanser. DI chockstartade i matchens inledning och skapade två frilägen varav det blev mål på den ena. Sedan tog TV 4 över och hade både stolpe och ribba. I andra när just TV 4 haft sin tredje virkesträff så kontrade starke Michael Kinnard in 2-0. DI gjorde även 3-0 genom snabbe tvåmålsskytten Lars Karlsson. Stefan Svanfeldt var som vanligt en klippa och Hasse Klevbrand höll nollan, starkt!
MATCHENS LIRARE: LARS KARLSSON, DAGENS INDUSTRI

FGH Stockholm – Annonsbyrån 3  5-0 (WO)

Lads – Svea  2-4
Magnus Berg, Tony Almén. S. Mikael Bergvall 3, Michael Kjell.

Lads och Svea drabbade samman i en match som var ovanligt grinig i början men som sedan blev både underhållande och bra. Svea behåller serieledningen via 4-2 idag men det satt hårt åt. Michael Kjell gjorde ett fint 1-0 och Mikael Bergvall gjorde tre varav lobben var en delikatess.
MATCHENS LIRARE: MICHAEL KJELL, SVEA

Femman – BOW Reklam  3-13
Daniel Wallmark 2, Thomas Härmark. B. Johan Pellas 5, Per Jonsson 3, Peter Kisfaludy 3, Stefan Söderström 2.

I en av de konstigaste matcherna på bra länge gick BOW Reklam segrande ur striden mot Femman. Ett Femman som gjorde något av sitt livs första halvlek. Efter 17 minuter ledde man med 3-0. Tio minuter in på andra hade BOW vänt till 4-3 och Femman hade ett stolpskott i friläge. Tio minuter senare står det 13-3 på anslagstavlan?! Ridå för Femman och vad hände? Johan Pellas gjorde fem mål, Per Jonsson och Peter Kisfaludy tre och Stefan Söderström två. Snyggaste målet svarade dock duktige Daniel Wallmark för när han skruvade in en hörna i krysset.
MATCHENS LIRARE: PETER KISFALUDY, BOW REKLAM

AC Café – Brindfors Message  2-0
Fredrik Brehmer, Tobias Nilsén.

AC Café tog en nödvändig tvåpoängare mot Brindfors Message. Cafét var en man mer under hela första halvlek och det utnyttjade man maximalt och gick fram till 2-0. BM fick sedan fullt lag till andra halvlek och dominerade kraftigt. Trots flertalet godartade målchanser för BM så höll Cafét undan då Gus Gustavsson i målet tog allt. Planens bästa spelare hittar vi i Niklas Stenberg.
MATCHENS LIRARE: NIKLAS STENBERG, BRINDFORS MESSAGE

Fältman & Malmén – hedmansface  2-2
Anders Frigren, Håkan Södergren. h. Johan Borglund, Johan Enestedt

Fältman & Malmén och hedmansface hade varsin halvlek i dagens drabbning. Ändå slutade båda halvlekarna 1-1 vilket betyder att slutresultatet blev 2-2. Anders Frigren och Håkan Södergren nätade för F & M medan Johanarna Borglund och Enestedt nätade för hedmansface.
MATCHENS LIRARE: THOMAS BORGLUND, HEDMANSFACE

Media Marketing Gruppen – Ahlén  1-6
Andreas Sjöberg. A. Peter Andersson 2, Thomas Tysk, Morgan Hägglund, Pelle Ericsson, Freddy Hägglund.

Ahlén spelade stabilt mot Media Marketing Gruppen och kunde vinna med stora 6-1 trots att Kalle Hemmingsson i MMG:s mål var mycket bra. Ahlén radade upp hela fem målskyttar och bör klara en slutspelsplats.
MATCHENS LIRARE: KALLE HEMMINGSSON, MEDIA MARKETING GRUPPEN