Annonsbyrån 3 – Text & Rubrik  0-5 (WO)

TV 4 – Media Marketing  3-1
Christer Holm, Jan Andersson, Per Ek. M. Benny Eklund.

Idag var det en sådan där underbar höstmorgon. Dimman hade just lättat och det varmt, soligt, vindstilla och mycket syre i luften. Gruset var lagom mjukt och fuktigt så det dammade inte. Alla var nöjda och spelet blev därefter, nämligen bra och trevligt. Då passade TV 4 på att ta sista chansen att nå slutspelsplats och efter en jämn historia besegrade man Media Marketing med 3-1. TV4:s första mål kom efter en timmes måltorka, glad målskytt Christer Holm. En ännu gladare målskytt fick vi se i form av Janne Andersson som likt Ralf Edström i VM 1974 mot Västtyskland dundrade in bollen via ribban från 20 meter på helvolley, vilken strut! Målet betydde 2-1 med 15 sekunder kvar av första, då Benny Eklund just hade kvitterat för MM. Andra halvlek var helt öppen och de båda målvakterna Krister Johansson och Bosse Thelander gjorde många fina räddningar. Johan Nilsson var vass idag men det var Per Ek som avgjorde med sitt 3-1 mål i slutminuterna.
MATCHENS LIRARE: JAN ANDERSSON, TV 4

BOW Reklam – Ahlén  1-1
Peter Kisfaludy A. Freddy Hägglund

BOW Reklam och Ahlén bjöd på en jämn och trevlig match. Efter 0-0 i paus kunde Freddy Hägglund efter friläge skjuta 1-0. BOW svarade på det omgående med att kvittera genom Peter Kisfaludy. Matchen slöt 1-1 mellan två bra lag. Morgan Hägglund har en bra höst.
MATCHENS LIRARE: MORGAN HÄGGLUND, AHLÉN

Dagens Industri – Lads  1-5
Michael Kinnard. L. Fredrik Carlsson 2, Åke Johansson, Håkan Olofsson, Magnus Berg.

Lads visade upp ett spel som stundtals var imponerande och man radade upp fyra olika målskyttare i denna 5-1 viktoria över Dagens Industri. Duktige Fredrik Carlsson gjorde två mål och Janne Möller var stark på backen men bäst var Micke Sörnäs i målet. Åke Johansson satte sitt första för i år. Lads ser ut som de är klara för slutspel. Det däremot inte DI som åkte på en tung förlust.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL SÖRNÄS, LADS

Brindfors Message – Media Marketing Gruppen  4-5
Sven Gustafsson 2, Andreas Göthe, Per Möller. M. Andreas Sjöberg 2, Ola Ricktun, Niklas Andreasson, Torbjörn Larsson.

Media Marketing Gruppen gjorde något av sitt livs match när man efter en otrolig kämpaseger i slutspelsjakten visade bra lagmoral. MMG vände 0-3 i paus och 2-4 med tio minuter kvar till seger med otroliga 5-4. Brindfors Message som håller på att slarva bort slutspelsplatsen började berömvärt. Sven Gustafsson, Andreas Göthe och Per Möller såg till att det stod 3-0 efter en kvart, dessutom hade Anders Liljeblad ett rungande stolpskott. BM var segersäkra och i inledningen av andra sköt Andreas Göthe en otrolig projektil att stolpen fortfarande står och darrar. MMG hade sedan en lyckominut och Andreas Sjöberg stod vid bortre stolpen och bredsidade in två mål efter fina framspelningar av David Schwieler och Torbjörn Larsson. BM replikerade omgående med att göra 4-2 på nick genom Sven Gustafsson. Med fem kvar reducerade Ola Ricktun till 3-4 på volley efter fint inspel snett bakåt. Ett lika fint inspel kom någon minut senare där Niklas Andreasson svarade för en superlobb som betydde 4-4. Båda lagen anföll sedan för seger och kan man tänka sig, med 15 sekunder kvar att spela kom en ny fin macka snett bakåt och Torbjörn Larsson kunde bredsida in 5-4 till MMG!
MATCHENS LIRARE: NIKLAS ANDREASSON, MEDIA MARKETING GRUPPEN

Femman – Fältman & Malmén  1-5
Fe:
Magnus Modin. Fä. Leif Andersson 3, Anders Frigren 2.

Fältman & Malmén spelade en trallvänlig fotboll mot Femman och kunde vinna med 5-1 efter 2-1 i paus. Femman är alltid bra i första halvlek och idag hängde man med hela matchen. Duktige Leif Andersson hängde tre och en några kilo lättare Anders Frigren gjorde två. Pelle Kotschak var pigg värre och det hela såg småtrevligt ut.
MATCHENS LIRARE: ANDERS FRIGREN, FÄLTMAN & MALMÈN

hedmansface – FGH Stockholm  8-4
h:
Andreas Röjmar 3, Henry Raffolt 2, Janne Rydberg 2, Johan Enestedt. F. Rickard Ekstam 3, Jens Ersson.

hedmansface gjorde 4-2 i båda halvlekarna på FGH Stockholm vilket betydde trevliga 8-4. Andreas Röjmar som missar alla frilägen men sätter de omöjliga gjorde tre idag. Henry Raffolt och snabbe Janne Rydberg gjorde två var medan Rickard Ekstam i FGH kämpade in tre för sitt lag. hedmansface har ena benet i slutspelet.
MATCHENS LIRARE: JANNE RYDBERG, HEDMANSFACE

Svea – AC Café  14-3
Mikael Bergvall 5, Jens Lundström 5, Petter Wåhlén 3, Thomas Svensson. A. Gustave Gaudras, Arwind Malholtra, Jonas Larsson.

Svea var verkligen på målhumör idag. Man har dessutom gjort hela 82 mål på 13 matcher. AC Café hängde med till 2-5 i halvtid där man t o m ledde två gånger. I andra blev det kattens lek med råttan där Mikael Bergvall och Jens Lundström satte fem var medan Petter Wåhlén gjorde tre. Petters mål som betydde hans 100:e mål i Reklamserien var en riktig delikatess i krysset. John Jildefalk hoppade in i målet i andra och gjorde några halsbrytande räddningar.
MATCHENS LIRARE: JOHN JILDEFALK, AC CAFÉ