Lads – Media Marketing  0-4
Chris Lindström 2, Jan Söderstrand, Tony Smith.

Media Marketing passade på att göra sin bästa match för säsongen när man efter bra inställning besegrade ett chockat Lads med hela 4-0. Redan i den första spelminuten gjorde Chris Lindström 1-0 och man såg att MM var tända. Sedan hade Lads 2-3 gyllene lägen till kvittering innan Jan Söderstrand nickade in 2-0 efter ett klassiskt långt inkast från Lindström. I inledningen av andra gjorde dagens man, Lindström, 3-0 och avslutningsvis nickade Tony Smith in 4-0. MM har gjort en bra säsong och lovar att ställa till det för fler slutspelsjagande lag. Lads hamnar fyra eller femma, starkt!
MATCHENS LIRARE: CHRIS LINDSTRÖM, MEDIA MARKETING

TV 4 – Annonsbyrån 3  5-0 (WO)

Text & Rubrik – hedmansface  5-0 (WO)

AC Café – Dagens Industri  2-3
Arwind Malholtra, Tobias Nilsén. D. Lars Karlsson 2, Stefan Svanfeldt.

Dagens Industri hade en sådan äcklig disciplin, bra kämpahumör, flyt och det räckte för att knäcka ett vilt kämpande AC Café med knappa och tuffa 3-2. Därmed har DI en avgörande match om slutspelsplatsen i sista omgången. Seger där och att ett av två resultat går ”rätt” väg blir drömmen verklighet. Cafét spelade tyvärr bort sina chanser idag, synd! De inledde bäst idag och Arwind Malholtra kunde slå in en retur till 1-0. Snabbe Lasse Karlsson kunde efter friläge kvittera, därefter slet sig starke Stefan Svanfeldt loss igenom hård uppvaktning och kunde trycka in 2-1 med 15 sekunder kvar av första. I andra blev det ett långt ställningskrig med Cafét som anförare och mycket rättvist kom kvitteringen lite tursamt genom Tobias Nilsén. Avslutningen blev dramatisk och båda lagen hade nerverna utanpå tröjan. På en kontring kunde sedan ursnabbe Lars Karlsson på egen hand göra 3-2. Vilken vilja och vilken prestation!
MATCHENS LIRARE: LARS KARLSSON, DAGENS INDUSTRI

Media Marketing Gruppen – Svea  5-2
Torbjörn Larsson 3, Andreas Sjöberg, Niclas Jensell. S. Mikael Bergvall 2

Vi lyfter på hatten för Media Marketing Gruppen. För c:a en timmes speltid sedan var man långt ifrån slutspel. Efter en otrolig vändning i förra omgången till vinst vände det och idag besegrade man självaste serieledarna Svea med 5-2. Andreas Sjöberg, Torbjörn Larsson (två) och Niclas Jensell såg till att paussiffrorna var 4-2. I andra tryckte Svea på ordentligt med MMG hade fighting spirit, bra lagmoral och lite tur vilket gjorde att man höll undan minut för minut. När sedan Torbjörn Larsson frälste sitt lag med ytterligare ett mål var lyckan fullständig. Svea behåller serieledningen trots förlusten medan MMG har en avgörande slutspelsduell med Dagens Industri i sista matchen. Vinst där och att ett av två resultat går deras väg blir det ett historisk slutspel för MMG.
MATCHENS LIRARE: ANDREAS SJÖBERG, MEDIA MARKETING GRUPPEN.

FGH Stockholm – Femman  0-5 (WO)

BOW Reklam – Fältman & Malmén  2-2
Per Jonsson, Stefan Söderström. F. Sten-Ove Ramberg, Magnus Hörberg

De båda topplagen BOW Reklam och Fältman & Malmén spelade en fin, trevlig och framför allt avslappnad match. Efter en kvart gjorde giganten Putte Ramberg 1-0. Första tio av andra spelade BOW drömfotboll och Per Jonsson kunde kvittera. Stefan Söderström hade sedan två klockrena ribbträffar innan både oväntat och en aning orättvist F & M kunde göra 2-1 genom Magnus Hörberg. BOW kom av sig och när Söderström kvitterade till 2-2 tre minuter före full tid kom även det lite oväntad men inte orättvist.
MATCHENS LIRARE: STEN-OVE RAMBERG, FÄLTMAN & MALMÉN

Ahlén – Brindfors Message  1-6
Freddy Hägglund. B. Kenneth Danielsson 4, Lars Axelsson, Andreas Göthe

Sällan har väl Brindfors setts så laddade, disciplinerade och framför allt duktiga. Att man sedan hade marginalerna på sin sida gjorde inte saken sämre. Man brukar få flyt med ihopslag o dyl när skärpan är 100%. När Lars Axelssons inlägg från hörnflaggan gick i mål började man ana vart åt det skulle luta. Matchens profil, Kenneth Danielsson, gjorde hela fyra mål och Andreas Göthe ett. Det enda glädjeämnet för tröstmålande Freddy Hägglund i Ahlén var väl att han gick ifrån Pelle Ericsson med ett mål i den interna skytteligan. BM har slutspelsplatsen i egna händer inför sista matchen. Ahlén har däremot en rysare i slutomgången mot serieledarna Svea men har vid seger även de en slutspelsplats i sin hand. Det är precis så spännande, jämnt och kul som det ska vara.
MATCHENS LIRARE: KENNETH DANIELSSON, BRINDFORS MESSAGE