Slutspel 1995 - Final

Fältman & Malmén – Ahlén  4-5 (efter straffar, 1-1 vid full tid)
Anders Frigren. Straffmål: Stephan Frank, Håkan Södergren, Owe Wahlberg. A. Kaj Holmqvist. Straffmål: Claes Edström, Freddy Hägglund, Kaj Holmqvist, Mats Lundqvist.

För fjärde gången detta slutspel fick en match avgöras på straffar och denna match var inte vilket som helst utan finalen mellan Ahlén och Fältman & Malmén. Precis som får 12 år sedan lyckades Ahlén vinna. Det behövdes till 12 straffar (sex vardera) för att skilja lagen åt. Anders Frigren inledde själva matchen med att göra 1-0 efter tio minuter. I andra halvlek kvitterade Ahlén när Kaj Holmqvists frispark från 20 meter gick rakt in i mål. Ahlén inledde sedan straffsparkarna; Claes Edström 1-0, Stephan Frank 1-1, Thomas Tysk miss, Håkan Södergren 1-2, Pelle Ericsson miss, Magnus Hörberg miss, Freddy Hägglund 2-2, Anders Frigren miss, Kaj Holmqvist 3-2, Owe Wahlberg 3-3, Mats Lundqvist 4-3 och PG Hylén miss. Grattis, Ahlén! Fältman & Malmén vann ju både kvart och semi på straffar.
MATCHENS LIRARE: KAJ HOLMQVIST, AHLÈN

Match om 3:e pris

BOW Reklam – Text & Rubrik  5-6 (efter straffar, 3-3 vid full tid)
Peter Kisfaludy 2, Johan Pellas. Straffmål: Per Jonsson, Johan Pellas. T. Kjell Friman 2, Tor Sundberg. Straffmål: Tor Sundberg, Lars Grimlund, Christian Carlsson.

Text & Rubrik lyckades bli 3:a i Reklamserien 1995. I matchen mot BOW Reklam låg man under med 0-1 i halvtid och vände sedan till 3-1 på åtta minuter i andra halvlek. Kjell Friman gjorde två mål och Tor Sundberg ett. Lars Grimlund och Stefan Karlsson slog fina målgivande passningar. Under matchens sista minuter kunde BOW reducera och kvittera genom Peter Kisfaludy och straffar fick tillgripas enligt följande (Text & Rubrik började; Kjell Friman miss, Per Jonsson 0-1, Tor Sundberg 1-1, Peter Söderström miss, Lars Grimlund 2-1, Johan Pellas 2-2, Christian Carlsson 3-2, Peter Kisfaludy miss, Sture Johansson miss och Olle Jeansson miss. Så T & R vann och BOW Reklam förlorade andra gången i rad på straffar.
MATCHENS LIRARE: KJELL FRIMAN, TEXT & RUBRIK.