Ahlén – Kanal 5  8-3
Pelle Ericsson 3, Freddy Hägglund 2, Thomas Tysk 2, Stene Tärnström. K. Daniel Wallmark 2, Carl Schwieler.

Ahlén gick på storoffensiven idag och anföll som aldrig förr. Första halvleken slutade målglada 5-2 mot Kanal 5. I andra jämnade Femman ut spelet och hade flera fina reduceringschanser vid ställningen 3-6 men till sist slöt matchen 8-3. Pelle Ericsson gjorde tre medan Thomas Tysk och Freddy Hägglund satte två var. Kaj Holmqvist är en av seriens största artister.
MATCHENS LIRARE: KAJ HOLMQVIST, AHLÉN

Svea – AnnonsService  2-2
Jens Lundström, Daniel Eskilsson. A. Fredrik Ivansson, Lennart Pöppel.

Innan matchen såg det ut som att det var Juventus mot Inter (dräkterna) som skulle spela. Efter ett par sekunder av matchen insåg vi att det inte var det. Kämpahumöret var det inge fel på och det kändes i atmosfären på något sätt att nykomlingen AnnonsService skulle ta sin första pinne. Mycket riktigt så dök Fredrik Ivansson upp som gubben i lådan och slog in en retur. Jens Lundström kvitterade detta omgående för Svea och redan efter 45 sekunder av andra slog Daniel Eskilsson in tvåan. Då trodde vi alla att det skulle gå som vanligt. Men efter rena rama mönsteranfallet mellan Anders Soldan, Mattias Wallenborg och Lennart Pöppel så fastställde den sistnämnde slutresultatet 2-2 via ribban. Michael Kjell var vass idag men vassast var Patric Linsved igen. AnnonsService lämnar därmed jumboplatsen.
MATCHENS LIRARE: PATRIC LINSVED, ANNONSSERVICE

Brindfors Message – Phantom Design  0-3
P.
Bengt Lööw, Patrik Hagman, Henry Raffolt

Phantom Design, som arrangören nämnt som den kanske hetaste kandidaten till mästarbucklan i höst, mötte en annan aspirant, nämligen Brindfors Message. Idag var PD klart bättre och vann med 3-0 efter att Bengt Lööw, Patrik Hagman och Henry Raffolt gjort målen. Det sista var en elegant frispark variant iscensatt av Hagman. BM hade 2-3 heta målchanser i vardera halvlek men Michel Rydberg höll nollan, vilket PD lyckats med i fyra av fem matcher hittills. Rekord! Man har dock släppt in sex stycken i en match. Niclas Fröberg var strålande i målet hos BM och strålande var även Erik Karlsson.
MATCHENS LIRARE: ERIK KARLSSON, BRINDFORS MESSAGE

BOW Reklam – TV 4  2-2
Peter Kisfaludy, Bengt Wicksell. T. Rickard Sjöberg, Patrik Ekwall.

Hög lagmoral, fighting spirit och ett stort hjärta. Ja, så kan man sammanfatta TV4:s insats när man hämtade upp ett hotande 0-2 underläge i paus mot BOW Reklam, till 2-2. Det betyder i sin tur att man behåller serieledningen på bättre målskillnad men det är bara fyra plusmål ner till en fjärdeplats i en rekordjämn serietopp. Peter Kisfaludy gjorde 1-0 och Bengt Wicksell satte 2-0 efter en stolpretur. Sedan hade BOW chansen att avgöra men man tog den inte. Istället reducerade Rickard Sjöberg på ett brasseskott med otrolig bananskruv i bortreburgaveln (med vänstern). Sedan med tre minuter kvar kom ett riktigt viljemål. Efter en hörna vann Bengt Jonevret en nickduell, därefter vann Johan Nilsson ytterligare en nickduell innan Patrik Ekwall tryckte in kvitteringen.
MATCHENS LIRARE: KRISTER JOHANSSON, TV 4

AC Café – FGH Stockholm  5-0 (WO)

Dagens Industri – IT Media  2-2
Anders Lundborg, Stefan Svanfeldt. I. Magnus Waller, Tom Ederström

Ytterligare en nollpoängare spräckte nollan idag. Dagens Industri kunde efter 2-2 mot IT Media ta sin första poäng. IT Medias Magnus Waller gav sitt lag ledningen med 1-0 efter ett skott från 20 meter i krysset. Sedan följdes lagen åt till 2-2, där DI med tio sekunder kvar hade ett friläge men Bo Thelander räddade.
MATCHENS LIRARE: MAGNUS WALLER, IT MEDIA

Lads – Text & Rubrik  2-6
Magnus Berg, Åke Johansson. T. Tor Sundberg 2, Jesper Schönbeck 2, Sture Johansson, Fredrik Meyer.

Lagom till att Text & Rubrik fick sin drömmotståndare, Lads, så kom det där riktigt bra spelet fram. Första halvlek bjöd på fint anfallsspel med många snygga kombinationer från båda lagen. T&R:s 3-2 mål i slutet på första var viktigt för i andra kunde de kontra och gjorde det med bravur. 3-2 blev 6-2 efter bl a två mål av Tor Sundberg och debutanten Jesper Schönbeck. T&R tog därmed sin första seger för året.
MATCHENS LIRARE: TOR SUNDBERG, TEXT & RUBRIK

Media Marketing Gruppen – Fältman & Malmén  4-0
Torbjörn Larsson 2, Andreas Sjöberg 2

Det här var en av de konstigaste matcherna i Reklamserien någonsin! Fältman & Malmén hade ett mycket namnkunnigt lag på pappret och ägde bollen till 80%. Man hade 2-3 virkesträffar och lika många frilägen. Vad matchen slutade? Jo. 4-0 till Media Marketing Gruppen efter 0-0 i paus. Kalle Hemmingsson tog allt i målet och framåt kämpade Torbjörn Larsson för fem och bokfördes för två mål, liksom Andreas Sjöberg. MMG spelade verkligen efter sina resurser på ett förtjänstfullt sätt, bra gubbar! Annars så målglada F & M har gjort minst mål i serien och gått mållösa i tre matcher av fem. När vänder det?
MATCHENS LIRARE: KALLE HEMMINGSSON, MEDIA MARKETING GRUPPEN