Text & Rubrik – Svea  4-5
Kjell Friman 2, Stefan Karlsson, Fredrik Meyer. S. Jens Lundström 3, Mikael Bergvall, Petter Wåhlén.

Svea tog en viktig seger när man på ett imponerande sätt slingrade sig ur ett svårt parterrläge till seger med 5-4 över Text & Rubrik. T & R mönstrade annars upp ett starkt lag på papperet och spelade upp en underbar fotboll. De 1-0 man hade efter en kvart borde varit 3-0 eller 4-0. Under de sista fem minuterna av första vände Svea på matchen då 0-1 blev 3-1. T & R reducerade efter pausvilan men i mitten av andra gjorde Jens Lundström och Petter Wåhlén två snabba mål och då var matchen körd. T&R har nu förlorat med 3-4, 3-4 och 4-5 på de tre senaste matcherna, kom igen. För Svea pekar allt uppåt för tillfället.
MATCHENS LIRARE: ROLF MOBERG, SVEA

FGH Stockholm – Dagens Industri  5-0 (WO)

Fältman & Malmén – IT Media  2-8
Anders Holmberg, Owe Wahlberg. I. Magnus Waller 3, Peter Haglund 2, Chris Lindström, Kalle Sterner, Benny Almqvist.

Vilken match, IT Media!! De tog tillvara på sina målchanser till 100%. Chris Lindström tog ned bollen på bröstet och sköt på halvvolley i bortre burgaveln till 1-0. Peter Haglund pangade in 2-0 och Kalle Sterner nickade in 3-0. När sedan tremålsskytten Magnus Waller sköt i stolpen på målvakten och in, vilket betydde 4-0 i paus förstod man att det inte var Fältman & Malméns dag idag heller. Matchen slöt till slut hela 8-2 och IT Media hakar på slutspelståget.
MATCHENS LIRARE: PETER HAGLUND, IT MEDIA

TV 4 – Brindfors Message  3-3
Jan Andersson, Per Ek, Mattias Lundin. B. Kenneth Danielsson 2, Erik Karlsson.

TV 4 och Brindfors Message bjöd på en riktig holmgång i en svängig match. Erik Karlsson inledde med att göra 1-0 med foten! Efter matchen kom Erik fram och berättade att han tränat extra under sommaren med tekniken på fötterna. Hur det gick till kommer att redovisas i 1996-års reklamserietidning. TV 4 hade sedan en bra period då man visade bra moral som vanligt. Man krigade sig upp till en 3-1 ledning. BM såg slagna ut i detta läge men de hade inte gett upp och matchens bästa spelare, Kenneth Danielsson, både reducerade och kvitterade i slutminuterna. TV 4 är fortfarande obesegrade efter 10 omgångar, starkt!
MATCHENS LIRARE: ERIK KARLSSON, BRINDFORS MESSAGE

Phantom Design – BOW Reklam  5-2
P.
Henry Raffolt 2, Bengt Lööw, Patrik Hagman, Johan Engdahl. B. Johan Pellas, Peter Kisfaludy.

Favorittippade Phantom Design visade mästartaktet direkt mot BOW Reklam. Låt vara att man fick full utdelning vilket betydde 3-0 efter sju minuter. Henry Raffolt satte två, varav ett skott exakt i krysset. Sjukgymnasten hade gjort underverk med Bengt Lööw som nickade in tvåan. Sedan vaknade BOW och kom in i matchen. De tog t o m över ett tag anförda av stoppern Stefan Söderström. Vid ställningen 2-4 hade BOW ett par heta chanser men Michel Rydberg var på strålande humör. PD gjorde sedan rättvist 5-2 och har ännu inte förlorat i år.
MATCHENS LIRARE: HENRY RAFFOLT, PHANTOM DESIGN

Lads – Ahlén  1-2
L.
Peter Göthe. A. Freddy Hägglund, Pelle Ericsson

Ahlén har inte förlorat sedan september 1995. Idag lyckades man besegra Lads med 2-1 i värmeböljan 32 grader, ett rekord för 1900-talet i augusti. Vi fick se glada miner från båda lagen med bra spel och många individuella situationer. Bra fotboll, gubbar!! Radarparet Freddy Hägglund och Pelle Ericsson var målskyttar i Ahlén medan ”nyförvärvet” Peter Göthe nickade in Lads mål. De båda målvakterna Mikael Benkert och Anders Svensson såg till att det inte blev 5-5.
MATCHENS LIRARE: PELLE ERICSSON, AHLÉN

AnnonsService – Kanal 5  2-2
Anders Soldan 2. K. Daniel Wallmark 2.

Kanal 5 överraskade alla med att kämpa till sig en poäng mot formstarka AnnonsService. I första halvlek hade AS greppet men Kanal 5:s kontringar med snabbe Daniel Wallmark var gifitiga. När så Kanal 5 tog över spelmässigt i andra och dessutom gick fram till 2-0 med mersmak såg segern klar ut. AS satsade allt och Anders Soldan reducerade innan kan kvitterade på en feldömt straff två minuter före slutet. Grymt Kanal 5, men ni har en straff till godo vid ett annat tillfälle, jag lovar. Starkt kämpat, AnnonsService.
MATCHENS LIRARE: PER LAUDON, ANNONSSERVICE

AC Café – Media Marketing Gruppen  0-0

Så var då den andra 0-0 matchen för året ett faktum. AC Café gjorde en strong kämpainsats med decimerat manskap och spelarna började redan efter 7-8 minuter av första halvlek fråga hur mycket det var kvar. Media Marketing Gruppen förde spelet matchen igenom men AC:s kontringar var livsfarliga och i den absolut sista sekunden missade de ett friläge. Det oavgjorda resultatet var rättvist.
MATCHENS LIRARE: RIKARD LIND, AC CAFÉ