FGH Stockholm – IT Media  2-5
Anders Engström 2. I. Magnus Waller 2, Peter Bondestam 2, Peter Haglund.

IT Media tog sin andra raka höstseger och avancerade från en blygsam 14:e plats till den mer intressanta 9:e platsen. De har flyt just nu vilket gör att målchanserna sitter nästan till 100%. Det stod 1-0 i paus och vid ledningen 3-2 räddade Bosse Thelander sitt lag. FGH Sthlm spelade bra men hade inte marginalerna med sig i sista tredjedelen. Per Flohr och Mikael Malmsten var bra och Anders Engström satte FGH:s båda mål. IT Media gick sedan ifrån till 5-2.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL MALMSTEN, FGH STOCKHOLM

Dagens Industri – Text & Rubrik  1-2
Stefan Svanfeldt. T. Tor Sundberg 2.

Text & Rubrik gjorde en riktig kämpamatch och hade för en gångs skull marginalerna på sin sida när man vann med uddamålet över Dagens Industri (2-1). Tor Sundberg gjorde två mål. Det var tråkigt att DI förlorade igen och idag skapades flera chanser som tyvärr inte förvaltades i mål.
MATCHENS LIRARE: STURE JOHANSSON, TEXT & RUBRIK

Brindfors Message – Lads  0-5 (WO)

Ahlén – AC Café  2-0
Ah.
Thomas Tysk, Freddy Hägglund.

Ahléns segertåg fortsätter och idag tog man en 2-0 seger över AC Café. Ahlén dominerade första halvlek och en bit in på andra. Det var den utmärkte målvakten Peter Krokstrand som räddade Cafét och höll dem kvar i matchen. Sista kvarten skruvade Cafét upp tempot och började skapa målchanser på löpande band men Anders Svensson tog allt.
MATCHENS LIRARE: PETER KROKSTRAND, AC CAFÉ

Svea – TV 4  3-7
Jens Lundström 2, Petter Wåhlén. T. Bengt Jonevret 2, Per Sundin 2, Johan Nilsson, Per Ek, Jan Andersson.

Den berömda TV 4-andan var framme igen! Det var annars Svea som började strålande och gjorde 1-0. Efter hand vaknade TV 4 men en bit in i andra halvlek var det fortfarande Svea som ledde med 2-1. Sista kvarten var otrolig från TV 4:s sida då man vände 1-2 till 7-3 efter rena rama målfyrverkeriet. TV 4:s spelare sprang, kämpade och visade stor hjärta.
MATCHENS LIRARE: BENGT JONEVRET, TV 4

AnnonsService – Fältman & Malmén  1-8
Anders Soldan. F. Kjell Granqvist 3, Johan Hornhammar 2, Pelle Kotschak 2, P-G Hylén.

Fältman & Malmén lyckades denna morgon med allt och ett vilt kämpande AnnonsService fick åka till jobbet med 1-8 i baken, trots att man inte spelat dåligt. F&M som verkar vaknat i elfte timmen spelade strålande. P-G Hylén dundrade in 1-0, Kjell Granqvist hängde sina tre första mål, Pelle Kotschak gjorde två och Johan Hornhammar gjorde mål på avspark. Nu är F&M på gång.
MATCHENS LIRARE: P-G HYLÉN, FÄLTMAN & MALMÉN

BOW Reklam – Media Marketing Gruppen  0-1
Mats Olsson.

Media Marketing Gruppen tog en av sin absolut främsta skalper när man besegrade målglada BOW Reklam med enda målet. Första halvlek blev mållös men kunde lika gärna slutat 3-3. I andra jagade BOW ett segermål, så när MMG kontrade in 1-0 med tre minuter kvar att spela genom Mats Olsson (fint förarbetad av Torbjörn Larsson) kom det som en överraskning. MMG tog två kämpapoäng i kampen om en slutspelsplats.
MATCHENS LIRARE: KALLE HEMMINGSSON, MEDIA MARKETING GRUPPEN

Phantom Design – Kanal 5  10-0
P.
Jesper Blockström 3, Conny Johansson 2, Jonas Boström 2, Bengt Lööw, Janne Rydberg, Henry Raffolt.

Årets tredje TÖ var ett faktum när Phantom Design satte det nya rekordet på 31 minuter och 34 sekunder. PD radade upp sex olika målsskyttar där Jesper Blockström var värst med tre strutar. Janne Rydberg briljerade idag och kämpen Jonas Boström stänkte in två liksom Conny Johansson. Kanal 5 hade inget att sätta emot.
MATCHENS LIRARE: JANNE RYDBERG, PHANTOM DESIGN