Text & Rubrik – IT Media  4-3
Kjell Friman 2, Fredrik Meyer, Stefan Karlsson. I. Peter Haglund 2, Magnus Waller.

Text & Rubrik stoppade IT Medias segertåg när man efter en riktig rysare avgjorde med 45 sekunder kvar att spela. T&R var det bättre laget och kunde efter 1-0 i paus gå fram till synes klara 3-0. Men på tre minuter gjorde IT Media tre mål efter rena fyrverkeriet och helt plötsligt var ställningen 3-3. I detta läge spelade IT Media med huvudet under armen och anföll okontrollerat med nästan hela laget, vilket T & R kunde utnyttja genom att göra 4-3. Kampen om slutspelsplats fortsätter trots det för båda lagen.
MATCHENS LIRARE: KJELL FRIMAN, TEXT & RUBRIK

TV 4 – Dagens Industri  2-2
Janne Andersson, Johan Nilsson. D. Michael Kinnard, David Schwieler

TV 4 vägrar att förlora. Idag låg man under med 0-1 i paus och såg lite slitna ut men ännu en gång slingrade man sig ur ett hotande nederlag till ett 2-2 resultat efter det att Johan Nilsson snyggt nickat in kvitteringen. Dagens Industri visade hög moral och kämpade frenetiskt. Michael Kinnard och David Schwieler gjorde målen.
MATCHENS LIRARE: DAVID SCHWIELER, DAGENS INDUSTRI

FGH Stockholm – AnnonsService  3-3
Mikael Malmsten, Anders Lindfors, Rickard Ekstam. A. Mattias Wallenborg, Hans Olsson, Lennart Pöppel.

Både FGH Stockholm och AnnonsService har gått bra på sistone och skuggar en slutspelsplats. Efter dagens 3-3 lever hoppet fortfarande för båda lagen. AS gjorde 1-0 redan efter 33 sekunder på ett skottförsök från halva plan. Sedan böljande spelet fram och tillbaka i ett virvlande tempo hela matchen igenom. Rikard Ekstam kvitterade med bara två minuter kvar att spela och därmed skipades rättvisa. Vi fick se många granna mål idag. Anders Lindfors gjorde mål från 30 meter, Hasse Olsson dundrade in en frispark med sträckt vrist och Lennart Pöppels mål gick heller inte av för hackor. FGH:s kvitteringsmål såg ryskt ut á la hockey på 80-talet.
MATCHENS LIRARE: PATRIK LINSVED, ANNONSSERVICE

Lads – Svea  5-3
Jan Möller, Tony Almén, Åke Johansson, Håkan Olofsson, Stefan Lidström. S. Mikael Bergvall 2, Jens Lundström.

Lads gjorde årets kämpamatch medan Svea svarade för årets bottennapp. Lads var reducerat manskap men kämpade till sig 1-1 i paus. I andra lyckades allt och man gick ifrån till 4-1 innan Svea reducerade två gånger. När 5-3 kom var det spiken. Alla Lads utespelare gjorde mål, Jan Möller (kanon), Tony Almén (vilken vilja), Åke Johansson (påpassligt), Håkan Olofsson (iskallt) och Stefan Lidström (straff). I målet storspelade Mikael Benkert som vanligt.
MATCHENS LIRARE: JAN MÖLLER, LADS

Kanal 5 – BOW Reklam  1-6
K.
Daniel Wallmark. B. Peter Kisfaludy 4, Olle Jeansson, Per Jonsson.

BOW Reklam gjorde processen kort med Kanal 5. Peter Kisfaludy gjorde fyra mål för ett BOW som varit inne i en liten svacka på sistone och var inte bra idag heller men det räckte till seger. Kanal 5 spelade i vart fall tiden ut.
MATCHENS LIRARE: DANIEL WALLMARK, KANAL 5

Media Marketing Gruppen – Ahlén  2-9
Torbjörn Larsson, Magnus Anshelm. A. Pelle Ericsson 3, Claes Edström 2, Freddy Hägglund 2, Peter Andersson, Thomas Tysk.

Ahlén tog tillbaka serieledningen direkt efter att ha spelat drömfotboll i en halvtimme. Man slog tillbaka årets överraskning Media Marketing Gruppen med hela 9-2. Kalle Hemmingsson hade hållit nollan i 112 minuter innan raset kom. MMG ledde dessutom med 1-0 efter 12 minuter. Pelle Ericsson satte tre och vapenbrodern Freddy Hägglund gjorde två liksom duktige Claes Edström. Förlustnollan är fortsatt intakt, starkt!
MATCHENS LIRARE: CLAES EDSTRÖM, AHLÉN

Fältman & Malmén – Phantom Design  5-1
Johan Hornhammar 3, Thomas Holst, Magnus Hörberg. P. Conny Johansson

Fältman & Malmén tog sig i kragen när det behövdes som bäst och slog till när man minst anade det. F&M spelade sin bästa match för i år och hade tio riktiga lyckominuter då man vände 0-1 till 5-1 mot självaste Phantom Design, som då inkasserade årets första förlust. Johan Hornhammar var grym och hängde tre snygga mål. Lars-Åke ”Ludde” Lundell tog nästan allt i målet och hela F&M kämpade berömvärt.
MATCHENS LIRARE: JOHAN HORNHAMMAR, FÄLTMAN & MALMÉN

AC Café – Brindfors Message  2-3
Gustave Gaudras, Jonas Eriksson. B. Andreas Göthe 2, Magnus Frykman

Brindfors Message tog en mycket viktig skalp när man spelmässigt var bättre än AC Café men avgjorde inte målmässigt förrän det var endast fyra minuter kvar genom duktige tvåmålsskytten Andreas Göthe. Anders Liljeblad var bra idag liksom Caféts Rikard Lind. Bäst på plan var målvakten Peter Krokstrand.
MATCHENS LIRARE: PETER KROKSTRAND, AC CAFÉ