AnnonsService - Text & Rubrik  3-6
Mattias Wallenborg 3. T. Tor Sundberg 4, Kjell Friman, Stefan Karlsson

Text & Rubrik ångar på och tog sig via en 6-3 seger över AnnonsService upp på efterlängtad slutspelsplats. Annars var det AS som började piggt och den slutliga tremålsskytten Mattias Wallenborg gjorde tidigt 1-0. T&R hann vända till 2-1 i paus och rann sedan ifrån till hela 6-3. Tor Sundberg är i form för närvarande och gjorde fyra mål.
MATCHENS LIRARE: MATTIAS WALLENBORG. ANNONSSERVICE

TV 4 – IT Media  6-1
Per Sundin 3, Johan Nilsson 2, Per Ek. I. Peter Haglund

TV 4 fortsätter att vägra förlora och idag tog man sin åttonde seger för året. IT Media spelade bra idag och hade mängder av målchanser men gjorde bara ett. TV 4 var effektivare och gjorde sex stycken där Per Sundin var pigg värre och hängde tre. Johan Nilsson var inte så mycket sämre på två med Per Ek satte sitt obligatoriska mål.
MATCHENS LIRARE: PER SUNDIN, TV 4

BOW Reklam – Ahlén  3-3
Peter Kisfaludy 2, Bengt Wicksell. A. Thomas Tysk 2, Freddy Hägglund

Det är snart ett år sedan Ahlén förlorade, starkt. Idag delade man poängen med BOW Reklam efter att Peter Kisfaludy gett BOW ledningen innan Freddy Hägglund kvitterade. Kisfaludy ökade på till 2-1 men då kvitterade Thomas Tysk på volley, tid 20:00. I andra halvlek blev det omvänt då Ahlén tog ledningen medan BOW kvitterade. Michael Eklund kämpade bra idag och Bengt Wicksell gjorde sitt sjunde mål. Kul och bra match.
MATCHENS LIRARE: MICHAEL EKLUND, BOW REKLAM

Dagens Industri – Lads  1-7
Stefan Svanfeldt. L. Claus Halldin 2, Åke Johansson 2, Håkan Olofsson, Jan Möller, Tony Almén.

Lads tog en ny skalp idag och håller sig fortfarande på rätt sida slutspelsstrecket. Dagens Industri fick inte inkassera sin första vinst för i år idag heller då Lads var för bra och vann med hela 7-1. Claus Halldin och Åke Johansson gjorde två var. Evigt unge Anders Nylander i DI sprang som aldrig förr.
MATCHENS LIRARE: ANDERS NYLANDER, DAGENS INDUSTRI

Kanal 5 – Fältman & Malmén  3-9
K.
Victor Zepada 2, Daniel Wallmark. F. Anders Holmberg 3, Johan Hornhammar 2, Ture Ågren, Owe Wahlberg, Kjell Granqvist, P-G Hylén.

Fältman & Malmén tog sin tredje raka storseger efter 9-3 mot Kanal 5 efter 6-0 i paus. Man har 22-5 på tre matcher och närmar sig en slutspelsplats. Anders Holmberg gjorde tre men dagens strut stod 59-årige Ture Ågren för.
MATCHENS LIRARE: TURE ÅGREN, FÄLTMAN & MALMÉN

Brindfors Message – Media Marketing Gruppen  5-2
Erik Karlsson 2, Andreas Göthe, Per Möller, Lars Axelsson. M. Ola Ricktun 2.

Brindfors Message tog en mycket tvåpoängare när man besegrade och puttade ner Media Marketing Gruppen ifrån den slutspelsplats man haft under lång tid. Det var annars MMG som började bäst och en herre vid namn Ola Ricktun hade huvudrollen inledningsvis. Först gjorde han 1-0 och 2-0 innan han nickade in Andreas Göthes långa inkast i eget mål. Därefter utgick han p g a skada. BM kämpade och slet och hade marginalerna på sin sida som när 1-2 blev 3-2 på en inövad hörnvariant iscensatt av Lars Axelsson. Vid den bortre stolpen stod seriens nickspecialist Erik Karlsson som slog till två gånger i rad. Mot slutet rann det iväg till 5-2. Kan MMG komma igen? Brindfors behöver en poäng till för att vara säkra.
MATCHENS LIRARE: ERIK KARLSSON, BRINDFORS MESSAGE

Phantom Design – FGH Stockholm  3-2
P.
Jesper Blockström, Henry Raffolt, Patrik Hagman. F. Enzo Bussoli, Rickard Ekstam.

Phantom Design fick ge allt för att vinna över ett välspelande och kämpande FGH Stockholm. FGH började piggt och tog ledningen redan efter ett par sekunder då Enzo Bussoli på avspark gjorde mål. Domaren borde nog väntat till Miche Rydberg hunnit till mållinjen innan signalen ljöd. FGH hade flera chanser under första halvlek att göra mål men PD satte sina två och vändningen var ett faktum. I andra var det PD som förde spelet så när Rickard Ekstam lyfte in 2-2 med åtta kvar kom det som en överraskning. FGH kämpade sedan för att få en pinne men med mindre än en minut kvar snappade Patrik Hagman upp ett målvaktsutkast och avgjorde med sitt 3-2 mål.
MATCHENS LIRARE: PATRIK HAGMAN, PHANTOM DESIGN

Svea – AC Café  6-2
Mikael Bergvall 4, Jens Lundström 2. A. Jonas Eriksson, Per Olsson

Målfirman Bergvall/Lundström slog till igen vilket innebar att AC Café fick ge sig med 2-6. Bergvall/Lundström står båda på 22 mål med två omgångar kvar (det gör även Peter Kisfaludy). När Jens Lundström gjorde 3-1 var det hans 200:e mål i Reklamserien. Vi bugar.
MATCHENS LIRARE: JONAS ERIKSSON, AC CAFÉ