Lads – IT Media  1-2
Claus Halldin. I. Benny Eklundh 2

IT Media gjorde en mycket strong insats när man bokstavligt kämpade ner Lads och vann med 2-1 efter att vårens måltjuv, Benny Eklundh, svarat får båda fullträffarna. IT Media har vaknat för sent för att nå slutspel medan Lads nog trodde att det ordnar sig. Lads har fortfarande slutspelsäventyret i egna händer.
MATCHENS LIRARE: BENNY EKLUNDH, IT MEDIA

TV 4 – AnnonsService  4-1
Johan Nilsson, Per Ek, Mats Elsnitz, Rickard Sjöberg. A. Niklas Sterner

TV 4 satte högsta fart från början till skillnad från de senaste matcherna. Redan i den första spelminuten kunde snabbe, pigge och framförallt målfarlige Johan Nilsson göra 1-0. I paus hade man utökat siffrorna till 4-1 och enda gången AnnonsService hade vittring var efter fem minuter då man kvitterade på ett drömmål från Niklas Sterner, som sedan missade ett friläge. TV 4 var helt enkelt för bra och andra halvlek blev en lång men rolig väntan på slutsignalen efter trevligt spel. TV 4 har ännu inte förlorat.
MATCHENS LIRARE: RICKARD SJÖBERG, TV 4

Text & Rubrik – Phantom Design  3-6
Stefan Karlsson 2, Björn Westberg. P. Bengt Lööw 2, Henry Raffolt 2, Johan Borglund, Janne Rydberg.

Phantom Design fick även i denna svängiga match mot Text & Rubrik kämpa för tvåpoängare. Inför den sista matchminuten stod det 4-3 innan två kontringar fastställde slutresultatet 6-3. T & R började med en man mer innan PD blev fulltaliga. Då skadades en spelare i T & R som bara kunde ”stå på planen” och inte springa, vilket innebar att PD blev en man mer. När så ytterligare en spelare i T & R sträckte sig med fem minuter kvar var inte oddsen på deras sida. Därför var det starkt att hålla 3-4 till sista minuten. Bengt Lööw och Henry Raffolt gjorde två var.
MATCHENS LIRARE: BENGT LÖÖW, PHANTOM DESIGN

AC Café – Dagens Industri  3-0
John Jildefalk, Gustave Gaudras, Per Olsson

AC Café vände en negativ trend när man besegrade Dagens Industri med 3-0. Man har förlorat för många poäng under höstens inledande omgångar för att ha en chans på slutspel. DI har å andra sidan inte vunnit en match i år trots att matcherna varit jämna och antalet insläppta mål är rekordlågt. Framåt får man tyvärr inte in bolluslingen. Bosse Björmanders rumpräddning var en delikatess.
MATCHENS LIRARE: BO BJÖRMANDER, DAGENS INDUSTRI

Media Marketing Gruppen – Svea  3-2
Magnus Anshelm, Niclas Jensell, Thomas Järnstål. S. Mikael Bergvall 2.

Media Marketing Gruppen som spelat lysande i år tog sista chansen att nå slutspelet när man besegrade Svea med 3-2 efter en kanonmatch. Först lyckades man hålla ordning på målfirman Bergvall/Lundström (44 mål tillsammans) och sedan åstadkom man tre mål framåt på nästan lika många försök. Tala om effektivitet. Bergvall kunde man inte helt hålla ordning på så han gjorde Sveas två mål. Nicklas Jensell och Magnus Anshelm slet för tre och övriga spelare kämpade berömvärt. Thomas Järnstål satte årets första. Hoppas båda lagen går till slutspel.
MATCHENS LIRARE: NICLAS JENSELL, MEDIA MARKETING GRUPPEN

FGH Stockholm – Kanal 5  0-5 (WO)

BOW Reklam – Fältman & Malmén  2-5
Peter Kisfaludy 2. F. Johan Hornhammar 4, P-G Hylén

Nu är det dags att varna för seriens hetaste lag just nu. Fältman & Malmén tog sin fjärde raka seger efter ytterligare en taktisk fulländad match. Johan Hornhammar var otrolig idag. Han hade glömt sina skor och fick låna vaktmästarens polares skor som var av modell graningekängor med stålhätta. Dessutom för små trots att de var 44,5. Johan nickade in de första två och avslutade sedan med att göra två med fötterna. Rycket glömmer vi dock. BOW Reklam verkar vara helt i obalans och gnällde inbördes, ynkligt. F&M ser ruskigt vassa ut.
MATCHENS LIRARE: JOHAN HORNHAMMAR, FÄLTMAN & MALMÉN

Ahlén – Brindfors Message  2-1
Freddy Hägglund 2. B. Per Möller.

Ahlén är otroliga. Idag hade man inget att sätta emot under första halvtimmen mot ett laddat Brindfors Message. Per Möller gjorde tidigt 1-0 och BM jagade ytterligare mål men Anders Svensson storspelade i målet. Under de sista tio minuterna vände de på steken via två mål av Freddy Hägglund och de kämpade på anförda bl a Pelle Eriksson. Sista minuterna var kvitteringsbollen nära flera gånger men Brindfors fick inte in den. Ahlén toppar fortfarande serien utan förlust och har inte förlorat på ett år. Otroligt starkt!
MATCHENS LIRARE: FREDDY HÄGGLUND, AHLÉN