Media Marketing gruppen - Eurosport   4-2
M:
Niclas Jensell, Jakob Fant, Fredrik Nylén, Torbjörn Larsson. E: Stefan Lidström, Tony Almén.

Vi fick se en riktigt bra match mellan Media Marketing gruppen och Eurosport. MMG tog dock ner Eurosport på jorden efter kanonmatchen i premiären. MMG kunde till slut vinna med 4-2 efter att har radat upp fyra olika målskyttar. Torbjörn Larsson ser mycket vass ut i MMG och Eurosports Jan Möller var klippan där bak.
MATCHENS LIRARE: TORBJÖRN LARSSON, MEDIA MARKETING GRUPPEN.

Fältman & Malmén - TV 4  2-8
F:
Billy Ohlsson, Anders Frigren. T: Rickard Sjöberg 3, Johan Nilsson 3, Per Ek 2.

Vad hände? TV 4 gjorde nog sitt livs halvlek då man gick från 0-1 i paus till seger med 8-2. Ja, ni läste rätt. Fältman & Malmén spelade bra i första och ledde efter mål av Billy Ohlsson. Fem minuter in på andra hade TV4 vänt till 4-2. Sedan rullade fyra mål till in i raskt takt. Rickard Sjöberg och Johan Nilsson blev tremålskyttar medan Per Ek satte två.
MATCHENS LIRARE: JOHAN NILSSON, TV 4

Eriksson Reklam - Phantom Design  5-5
E:
Mikael Örnliden 2, Pelle Eriksson, Freddy Hägglund, Thomas Tysk. P: Kenth Bergman 2, Jonas Boström, Johan Borglund, Bengt Lööw.

Redan i den 2:a omgången drabbade fjolårsfinalisterna Phantom Design och Eriksson Reklam (f d Ahlén) samman i en mycket svängig och sevärd match. ER chockade alla, spelade äckligt disciplinerat, kontrade effektivt och gick till halvtidsvila med en ledning på 4-1. När så Thomas Tysk gjorde 5-1 på en tveksam straff efter sex minuter av andra trodde alla att matchen var körd. PD gav dock inte upp och anförda av nyförvärvet Kenth Bergman kom man närmare och närmare och tog över spelet helt. 1-5 blev 3-5 och med två minuter kvar kom 4-5. Sedan inträffade det otroliga när Bengt Lööw tryckte in kvitteringen med blott 30 sekunder kvar av matchen.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL ÖRNLIDEN, ERIKSSON REKLAM

AnnonsService Rovers - Bomberos  0-2
B:
Rickard Ekstam, Per Flohr.

Serieledarna Bomberos tog ytterligare en skalp när man besegrade ett för dagen mycket blekt AnnonsService Rovers med komfortabla 2-0. Denna match går inte till historien som en av de bättre. Bomberos tappade serieledningen på sämre målskillnad. Per Flohr var bra idag men rivigast var Rickard Ekstam.
MATCHENS LIRARE: RICKARD EKSTAM, BOMBEROS

Ogilvy & Mather - BOW Reklam  1-6
O:
Christer Garell. B: Peter Kisfaludy 3, Per Jonsson 2, Johan Pellas.

BOW Reklam kom snabbt över premiärförlusten och spelade gladfotboll, speciellt i andra, när man besegrade jumbon Ogilvy & Mather med 6-1. Måltjuven Peter Kisfaludy gjorde tre och Per Jonsson två. Christer Garell spräckte 1997-års nolla för O & M. Duktige Krister Svenssons gubbar får kämpa vidare.
MATCHENS LIRARE: KRISTER SVENSSON, OGILVY & MATHER

Text & Rubrik - Dagens Industri  5-2
T:
Mikael Selling 2, Björn Westberg, Stefan Karlsson, Tor Sundberg. D: Stefan Svanfeldt, Anders Lundborg.

Text & Rubriks gubbar blir äldre och äldre men spelet har dom i sig. Idag trillade man boll riktigt fyndigt och gav Dagens Industri sin andra raka förlust i och med 5-2. Tvåmålsskytten Mikael Selling kämpade liksom hela laget. DI som trott på sitt lag inför 1997 måste börja hitta spelet.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL SELLING, TEXT & RUBRIK

Abribus City Media - Svenska Dagbladet  7-2
A:
Thony Andersson 3, Jens Alex, Anders Goding, Joachim Ahlm, Anders Persson. S: Daniel Sjöberg, Daniel Collin.

Den mycket trevliga och framför allt bra spelande nykomlingen, Abribus City Media, kunde redan efter andra omgången gå upp i serieledning. Efter 1-1 i paus lossnade det rejält och blev 4-1 efter åtta minuter. Thony Andersson gjorde tre strutar idag och gick därmed upp i skytteligatoppen. Matchen slöt till sist 7-2. Daniel Sjöberg i Svenska Dagbladet var het inledningsvis, gjorde 0-1, hade ett stolpskott och ett som gick precis utanför. Men Daniel, precis som hela SvD, kroknade mot slutet. Kom igen, gubbar. När sätter Mathias Tauberman sitt första mål?
MATCHENS LIRARE: THONY ANDERSSON, ABRIBUS CITY MEDIA

Brindfors Message - AGO Reklam  2-3
B:
Jan Schiratzki, Sven Gustafsson. A: Fredrik Sträng, Michel Gordin, Marcus Berg.

AGO Reklam visade hög lagmoral och en härlig fighting spirit när man vände ett hotande 1-2 underläge till seger med 3-2 under matchens sista sex minuter. Fredrik Sträng, bäst på plan i första halvlek, gav AGO ledningen. Starke Michel Gordin kvitterade till 2-2 och sedan blev Marcus Berg matchvinnare. Brindfors Message hade inte marginalerna på sin sida, som i premiären. Anders Liljeblad hade tränat extra i vinter vilket domaren märkte direkt.
MATCHENS LIRARE: ANDERS LILJEBLAD, BRINDFORS MESSAGE

Slitz/Radio City - AC Café  0-4
A:
Albin Wiberg 2, Rickard Hagenstam, Christer Bengtsson.

Redan i den 2:a omgången var det dags för säsongens första derby. Det var inget derby som helst utan stod mellan Slitz/Radio City och AC Café. Första halvlek var jämn men i andra tog Cafét över. De fyra nya spelarna i Cafét blev alla matchvinnare. Tvåmålskytten Albin Wiberg, Richard Hagenstam och Christer Bengtsson gjorde målen medan Viktor Engström var planens snabbaste spelare. S/RC har ett bra lag på gång.
MATCHENS LIRARE: VIKTOR ENGSTRÖM, AC CAFÉ