Dagens Industri - Media Marketing gruppen  2-2
D: Michael Kinnard 2. M: Torbjörn Larsson 2.

Dagens Industri har haft en bra vecka. Idag tog man en pinne av Media Marketing gruppen i en trevlig match. MMG tog ledningen två gånger med mål i vardera halvlek, båda genom Torbjörn Larsson. Båda gångerna lyckades DI att kvittera genom Michael Kinnard. Till slut blev resultatet rättvist. MMG vägrar förlora i årets serie.
MATCHENS LIRARE: MICHAEL KINNARD, DAGENS INDUSTRI

AGO Reklam - Slitz/Radio City  4-3
A:
Michel Gordin 2, Per Apelgren, Johan Strömberg. S: Jack Melcher-Claesson 2, Kent Nilsson.

AGO Reklam tog sin fjärde raka seger och skuggar serieledaren. Dagens match var en svängig historia där till slut tillfälligheterna fick avgöra. AGO chockstartade efter mål av duktige Per Apelgren och Michel Gordin, då hade det bara gått tre minuter. Lika överraskande var det att Slitz/Radio City både reducerade och kvitterade, då hade det gått åtta minuter! Storskytten Gordin gjorde sedan 3-2 vilket också blev halvtidsresultatet. I andra halvlek var det ett böljande spel. Tvåmåls-skytten Jack Melcher-Claesson kvitterade mycket elegant med ett skott i krysset. Alla gick sedan och väntade på slutsignalen när S/RC gick upp i ett sista anfall, trodde man. AGO rensade kvickt undan och S/RC gjorde ett försvarsmiss och helt fri från halva plan sprintade halvskadade Johan Strömberg fram och rullade in segermålet med endast fyra sekunder kvar att spela. Vilken dramatik!
MATCHENS LIRARE: MICHEL GORDIN, AGO REKLAM

Bomberos - Abribus City Media  7-2
B:
Gustav Karboub 3, Rickard Ekstam 3, Anders Lindfors. A: Anders Persson, Mathias Tauberman.

Vårens överraskning hittills, Bomberos, tog en ny skalp idag när man tillfogade Abribus City Media dess första förlust via en 7-2 viktoria. Låt vara att ACM var decimerat men Bomberos ångade på för fullt och vi hittade två tremåls-skyttar i Rickard Ekstam och överraskningen Gustav Karboub.
MATCHENS LIRARE: GUSTAV KARBOUB, BOMBEROS

Phantom Design - Fältman & Malmén  2-4
P:
Jonas Boström, Kenth Bergman. F: Anders Frigren 2, Billy Ohlsson, Johan Hornhammar.

Fältman & Malmén kom stärkta av den senaste vinsten och tog en ny tvåpoängare via dagens 4-2 seger över de regerande mästarna Phantom Design. Billy Ohlsson och Johan Hornhammar gjorde mål i första halvlek liksom Jonas Boström och Kenth Bergman. PD var decimerat men spelade bra fotboll. Ingen kunde hindra F & M:s storskytt Anders Frigren i andra när han gjorde två mål.
MATCHENS LIRARE: KENTH BERGMAN, PHANTOM DESIGN

TV 4 - Text & Rubrik  3-1
TV:
Christer Tiselius, Peter Göthe, Per Ek. TR: Mikael Selling.

TV 4 coh Text & Rubrik spelade en mycket trevlig match och bjöd på bra fotboll. T & R var vassast i första och vann den med 1-0. I andra kom TV 4 igång rejält och med deras fighteranda vände man på steken. Det var endast sex minuter kvar då Peter Göthe gjorde 2-1 målet. Sedan kontrade Per Ek in 3-1 i slutsekunderna. TV 4 har inte förlorat i årets serie efter fyra omgångar.
MATCHENS LIRARE: PETER GÖTHE, TV 4

BOW Reklam - Brindfors Message  7-3
BR:
Johan Pellas 3, Per Jonsson 2, Olle Jeansson, Stefan Söderström. BM: Andreas Göthe 3.

BOW Reklam spelade bitvis lysande mot Brindfors Message som visserligen var decimerat. Det blev aldrig någon riktig match. BOW vann med 7-3 efter det att Johan Pellas gjort tre mål och Per Jonsson två. Matchens artist fanns dock i Brindfors, Andreas Göthe gjorde nämligen tre granna strutar.
MATCHENS LIRARE: ANDREAS GÖTHE, BRINDFORS MESSAGE

Eurosport - AnnonsService Rovers  2-1
E:
Jan Möller, Claus Halldin. A: Magnus Waller

Eurosport avancerade upp till tredje plats efter dagens knappa men rättvisa 2-1 seger över AnnonsService Rovers. Efter 0-0 i paus tog ASR ledningen genom duktige Magnus Waller men med tio minuter kvar kvitterade Jan Möller. När endast fem minuter återstod kunde Claus Halldin göra segermålet.
MATCHENS LIRARE: MAGNUS WALLER, ANNONSSERVICE ROVERS

AC Café - Ogilvy & Mather  5-2
A:
Rickard Hagenstam 2, Gustave Gaudras 2, Jonas Eriksson. O: Martin Hammarström, Krister Svensson.

AC Café gjorde en bra match när man besegrade Ogilvy & Mather med 5-2. AC Café startade bra och gick fram till en säker 2-0 ledning. O & M gjorde sin bästa match för i år och gick upp till 2-4, hade ytterligare en reducering på gång innan 5-2 målet kom. O & M är på gång och AC Café har ett bra lag i år.
MATCHENS LIRARE: HÅKAN TRANÉR, OGILVY & MATHER

Svea - Eriksson Reklam  5-1
S:
Mikael Bergvall 2, Petter Wåhlén 2, Jens Lundström. E: Peo Smeds.

Serieledarna Svea passade på att göra en riktig kanonmatch och kunde åka till jobbet efter en härlig fem-etta mot självaste Eriksson Reklam. Därmed åkte ER på sin första förlust. Peo Smeds kunde dock ge ER ledningen innan Svea kom igång. Mikael Bergvall gjorde två, liksom skytteligaledaren Petter Wåhlén! Jens Lundström gjorde också ett äkta solomål. Mikael Jaresand var grym i målet och Christer Lepistu gjorde sin bästa match på mycket länge.
MATCHENS LIRARE: CHRISTER LEPISTU, SVEA