AnnonsService Rovers - AGO Reklam  2-7
ASR:
Mattias Wallenborg 2. AGO: Michael Lindell 2, Per Apelgren 2, Michel Gordin, Fredrik Sträng, Johan Strömberg.

Nu är det dags att hissa varningsflagg för det nya charmlaget AGO Reklam. Laget visar en härlig lagmoral, spelglädje och spelar dessutom en underbar fotboll emellanåt. Idag ledde man äver AnnonsService Rovers med 2-1 i paus för att sedan spela rena rama propagandafotbollen i andra då siffrorna sköt iväg till 7-2. Planens bästa spelare, Per Apelgren, gjorde två liksom dagens överraskning Michael Lindell. För övrigt har laget släppt in minst mål i serien.
MATCHENS LIRARE: MICHAEL LINDELL, AGO REKLAM

Bomberos - Dagens Industri  3-2
B:
Rickard Ekstam, Anders Lindfors, Gustav Karboub. D: Martin Fredriksson, Stefan Svanfeldt.

Bomberos har startat årets serie överraskande bra och idag slog man tillbaka Dagens Industri med knappa men klara 3-2 i en halvskaplig match. Rickard Ekstam och Anders Lindfors såg till att det stod 2-0 i paus. Det blev även 3-0 innan DI reducerade två gånger i slutet där t o m duktige Anders Berggren fick kröka rygg.
MATCHENS LIRARE: ANDERS BERGGREN, BOMBEROS

Abribus City Media - Media Marketing Gruppen  1-2
A:
Erik Johannisson. M: Torbjörn Larsson, Jakob Fant.

Matchen mellan Media Marketing Gruppen och Abribus City Media blev lite väl tuff emellanåt men klarade sig inom ramens gränser. Låt vara att de båda topparna Thony Andersson och Torbjörn Larsson kunde fått varsin straff. MMG började strålande och hade 3-4 klara målchanser innan 1-0 kom efter det att Torbjörn Larsson likt Kurre Hamrin, fast från fel kant, nätade. Sedan tog ACM över spelmässigt men MMG:s kontringar var livsfarliga. På en sådan gjorde starke Jakob Fant 2-0 i början på andra. Närmare än ett reduceringsmål kom inte ACM.
MACTHENS LIRARE: TORBJÖRN LARSSON, MEDIA MARKETING GRUPPEN

Brindfors Message - Svea  2-6
B:
Jan Schiratzki, Anders Liljeblad. S: Mikael Bergvall 4, Jens Lundström 2.

Svea behåller serieledningen men idag satt den på en skör tråd. Brindfors tog omgående ledningen i matchen efter en riktig praktnick av Jan Schiratzki och hade därefter bra spel. I slutet på första visade Jens Lundström och Mikael Bergvall klass då 0-1 blev 3-1. I andra presterade BM årets bästa spel och tryckte tillbaka serieledarna men närmare än 3-2 kom man inte. Mot slutet gjorde firman Lundström & Bergvall tre snabba kassar och i toppen av skytteligan hittar vi tre Svea-spelare efter fem omgångar. Fantastiskt. Förutom de tidigare nämnda är också Petter Wåhlén med i toppen.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL BERGVALL, SVEA

AC Café - BOW Reklam  1-3
A:
Rickard Hagenstam. B: Per Jonsson, Peter Kisfaludy, Johan Pellas.

BOW Reklam hade det rätta flytet idag för AC Café hade matchens första halvtimme. Men att det bara stod 0-1 kan BOW tacka sin målvakt Henrik Strömblad för. Sista tio hittade BOW spelet och Per Jonsson, Peter Kisfaludy och Johan Pellas såg till att vända till 3-1 efter bl a två mål de sista fyra minuterna.
MATCHENS LIRARE: HENRIK STRÖMBLAD, BOW REKLAM

Svenska Dagbladet - Slitz/Radio City  2-0
SvD:
Daniel Sjöberg 2.

Svenska Dagbladet tog sin första seger i och med dagens 2-0 viktoria över ett decimerat, men bra kämpande Slitz/Radio City. SvD:s specielle målkung gjorde båda målen och SvD avancerar i tabellen. Kul.
MATCHENS LIRARE: DANIEL SJÖBERG, SVENSKA DAGBLADET

TV 4 - Eurosport  2-1
T:
Johan Nilsson, Per Ek. E: Håkan Nilsson

En riktig TV-kanalduell infann sig i den femte omgången mellan TV 4 och Eurosport. TV 4 gjorde det viktiga 1-0 målet genom pigge Johan Nilsson. I andra halvlek fick vi se ett mycket trevlig spel mellan två offensiva lag. Per Ek gjorde 2-0 innan Håkan Nilsson reducerade. Matchen slöt också mycket riktigt 2-1 till de hittills obesegrade TV 4. Hade det inte varit för två utmärkta målvakter, i form av Krister Johansson och Mikael Benkert hade denna match lika gärna kunnat sluta 4-4. Fortsätt så här gubbar, så ser framtiden ljus ut.
MATCHENS LIRARE: KRISTER JOHANSSON, TV 4

Phantom Design - Ogilvy & Mather  8-2
P:
Kenth Bergman 5, Johan Engdahl, Janne Rydberg, Michel Rydberg. O: David Elander, Johan Svensson.

Fjolårsmästarna Phantom Design passade på att spela en riktigt bra fotboll i dagens match mot Ogilvy & Mather. PD gick till halvtidsvila med en 5-0 ledning som lika gärna kunde vara 5-3 eller t o m 5-4 om inte Stefan Lindberg gjort den ena akrobatiska räddningen efter den andra. Andra halvleken var tämligen jämn och matchen slöt till sist 8-2 efter att pigge Kenth Bergman gjort fem kassar och tvingats till att inte göra fler. O & M spelade bra offensivt idag och man är värd ett bättre öde än att vara utan poäng. Man har dock hittills mött lag med slutspelskvaliteter.
MATCHENS LIRARE: STEFAN LINDBERG, PHANTOM DESIGN

Text & Rubrik - Fältman & Malmén  6-3
T: Tor Sundberg 3, Martin Berggren, Sture Johansson, Björn Westberg. F: Johan Hornhammar, Anders Frigren, Sten-Ove Ramberg.

Idag fick samtliga närvarande på Hjorthagens IP se Text & Rubrik spela som i fornstora dagar. Man mötte ett bra Fältman & Malmén stärkta av två raka segrar. Det var dock inget snack om var det lutade åt för håll. Tre gånger tog T & R ledningen men lika många gånger kvitterade F & M. Flera mål var riktiga godbitar. Anders Frigrens kanon från 20 meter i krysset var ett. Sture Johanssons 4-3 efter rena rama mönsteranfallet ett annat. Efter det målet reste sig inte F & M utan T & R kontrade in ytterligare två mål under matchens sista tre minuter. Stefan Karlssons första halvlek var genial.
MATCHENS LIRARE: STEFAN KARLSSON, TEXT & RUBRIK