Slitz/Radio City - AnnonsService Rovers  2-8
S: Ulf Arousell, Mikael Persson. A: Magnus Waller 4, Mattias Wallenborg 3, Peter Haglund.

AnnonsService Rovers slog till precis när man började misströsta om en säsong i bottenträsket. Efter 4-2 i paus gick man ifrån till 8-2. Magnus Waller hängde fyra och Mattias Wallenborg svarade för tre. Slitz/Radio City har ju egentligen ett bra lag men man får ju inte dit dem samtidigt. Idag var man decimerat (igen!!).
MATCHENS LIRARE: MATTIAS WALLENBORG, ANNONSSERVICE ROVERS

BOW Reklam - Abribus City Media  5-4
B:
Peter Kisfaludy 3, Per Jonsson, Bengt Wicksell. A: Thony Andersson 3, Anders Persson.

BOW Reklam kunde vinna med ett nödrop via 5-4. Man ledde med hela 4-1 men med tio minuter kvar att spela hade Abribus City Medias decimerade lag gått ikapp till 4-4 efter bl a tre mål av Thony Andersson. Då slog tremålskytten Peter Kisfaludy till och gjorde segermålet direkt på centring. Det var den enda tavlan supermålvakten Lars Ekberg gjorde ty han tog 2-3 givna mål under andra halvleken.
MATCHENS LIRARE: LARS EKBERG, ABRIBUS CITY MEDIA

Dagens Industri - Phantom Design  5-0 (WO)

AGO Reklam - Svenska Dagbladet  2-0
A:
Michel Gordin, Marcus Berg

AGO Reklam är nya serieledare! Idag gjorde man dock inte en av sina bättre matcher men det räckte ändå till den sjätte raka segern. Starkt! Michel Gordin gjorde 1-0 efter en kvart och liberon Marcus Berg satte dit avgörande 2-0. Svenska Dagbladet föll med flaggan i topp, man hittar spelet mer och mer men har svårt att sätta dit den. Idag saknade men verkligen inte målchanser.
MATCHENS LIRARE: MARCUS BERG, AGO REKLAM

Eurosport - AC Café  1-6
E:
Magnus Berg. A: Christer Bengtsson 2, Jonas Eriksson, Albin Wiberg, Tobias Nilsén, Per Olsson.

Vilken kanonmatch, AC Café. Vi har ju varnat för AC Café hela säsongen och idag slog man till med troligtvis den bästa matchen på länge. Man radade upp fem olika målskyttar i denna 6-1 viktoria över annars så duktiga Eurosport. Snabbe och pigge Christer Bengtsson gjorde två mål. Snabb och snabb var även Jonas Eriksson idag. Dagens kung hittar vi i Albin Wiberg, vilken klippa. Med lite flyt hade faktiskt AC Café kunnat haft sex raka. Man får dock nöja sig med att skugga slutspelslagen. Eurosport hade en off dag.
MATCHENS LIRARE: ALBIN WIBERG, AC CAFÉ

Fältman & Malmén - Bomberos  1-3
F:
Kjell Granqvist. B: Anders Engström, Rickard Ekstam, Anders Lindfors.

Bomberos är inne i ett riktigt vinnarstim. Man kan inte förklara det på något annat sätt. Man har ungefär samma laguppställning som de senaste åren och då har man harvat i botten. Idag tog man en fin skalp när man besegrade Fältman & Malmén med 3-1. Enzo Bussoli chippade fram en utsidespassning till Anders Engström som i sin tur lättade in ledningsmålet. Kjell Granqvist kvitterade senare efter en fin prestation där två-tre granna väggpass föregick målet. I andra halvlek var det ett ställningskrig (ibland även lite gnälligt). F & M brände många fina lägen vilket Bomberos utnyttjade via två mål av Rickard Ekstam och Anders Lindfors som avgjorde matchen.
MATCHENS LIRARE: ENZO BUSSOLI, BOMBEROS

Media Marketing Gruppen - Eriksson Reklam  2-4
M:
Fredrik Nylén, Tomas Järnstål. E: Peter Andersson 2, Freddy Hägglund, Mikael Örnliden.

Eriksson Reklam och Media Marketing gruppen bjöd på en trevlig fotboll. Det var inget annat att förvänta sig med två så trevliga lag. Det stod fortfarande 0-0 innan Freddy Hägglund målade i första halvlekens sista minut. Det skulle visa sig vara ett viktigt mål för MMG tvingades trycka på vilket bäddade för kontringar för ER vilket dom är mästare på. ER gick upp till 3-0 men MMG vägrade att ge sig och de hade poängkänning under hela matchen. Det slutade till sist 4-2. Försvarsgiganten Kaj Holmquist var sevärd idag liksom matchens överraskning Bo Larsson. Namnet förpliktar och Bosse gjorde sin bästa insats på många år. MMG förlorade därmed sin första match för året.
MATCHENS LIRARE: BO LARSSON, MEDIA MARKETING GRUPPEN.

Ogilvy & Mather - TV 4  2-6
O:
Johan Svensson 2. T: Peter Göthe 3, Johan Nilsson, Per Ek, Mats Elsnitz.

TV 4 chockstartade och hade ledningen med 3-0 redan efter fem röda minuter. Efter det tog sig dock Ogilvy & Mather i kragen och höll hyfsade jämna steg resten av matchen med de hittills obesegrade TV4. Det slutade till sist 6-2 där Peter Göthe hade stundtals show och bokfördes för tre mål, varav den första var en riktig kanon. O & M målvaktslejon Peter Granström var ruggigt het idag och tog en rad frilägen. Håll igen närkampsspelet lite när du är sen.
MATCHENS LIRARE: PETER GRANSTRÖM, OGILVY & MATHER

Svea - Text & Rubrik  3-6
S:
Jens Lundström 2, Daniel Eskilsson. T: Mikael Selling 4, Björn Westberg 2

Text & Rubrik är på gång!! Idag tillfogade man serieledande Svea dess första förlust, och som man gjorde det! T & R kämpade för varandra på ett föredömligt sätt och spelade dessutom fint emellanåt. Man tog till vara på målchanserna och vann till slut med hela 6-3. Mikael Selling hade lilla julafton och bokfördes för fyra mål. Alltid pålitlige Björn Westberg gjorde två mål. Försök att komma en minut innan matchen bara. Sveas Jens Lundström gjorde två mål och figurerar nu i ensamt majestät i den rekordjämna skytteligan. Där skiljer det endast tre mål mellan ettan och elvan, kul!! Text & Rubrik brukar ju börja trögt och vakna till efter ett tag. Ifjol hann man inte fram till en slutspelsplats men nu verkar man vara varnad i tid.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL SELLING, TEXT & RUBRIK