AGO Reklam - Phantom Design  1-2
A:
Johan Strömberg. B: Kenth Bergman, Janne Rydberg.

Det blev fjolårsmästarna Phantom Design som tillfogade överraskningslaget AGO Reklam dess första förlust för säsongen. Det satt dock hårt åt. Nämnas skall att det var en underbar värmebölja med + 25 grader och svaga sydvästliga vindar som inramning på matchen. AGO började bäst och skapade 3-4 giftiga målchanser. Michel Gordin nickade utanför i fritt läge och Fredrik Sträng sköt över i samma fina läge. Till sist gjorde Johan Strömberg 1-0 för AGO. Efterhand tog PD tag i bitarna och när Kenth Bergman kvitterade efter en kvart var det inte orättvist. I andra halvlek var det PD som förde spelet men de vassaste chanserna skapade AGO. Ett rättvist slutresultat hade varit kryss så när pigge Janne Rydberg slog till och gjorde 2-1 med tre minuter kvar kom det lite oväntat. Det innebar att Phantom Design får fira semester som ett slutspelslag. AGO Reklam ligger i vinnarhålet, nämligen tvåa inför höstsäsongen.
MATCHENS LIRARE: FREDRIK STRÄNG, AGO REKLAM

BOW Reklam - Bomberos  3-1
BR:
Christian Hosenfeld 3. B: Rickard Ekstam

BOW Reklam hade ett kraftigt spelövertag i 35 minuter av matchens 40 mot Bomberos. Efter de första fem minuterna kunde dock Bomberos ledat med 3-0 istället för de 1-0 man skaffat sig genom Rickard Ekstam. Sedan var det som sagt BOW för hela slanten men fru Fortuna och en storspelande Anders Berggren höll bolluslingen borta från nätmaskorna. Med tio minuter kvar höll det inte längre utan div IV-spelaren och planens gigant, Christian Hosenfeld, kunde på egen hand göra tre mål. Peter Kisfaludy assisterade vid samtliga tillfällen. Noterbart var att vädret var av sommarböljekaraktär, äntligen.
MATCHENS LIRARE: CHRISTIAN HOSENFELD, BOW REKLAM

Media Marketing gruppen - Text & Rubrik  1-10
M:
Jakob Fant. T: Tor Sundberg 5, Martin Berggren, Johan Karlsson, Fredrik Meyer, Bo Eriksson, Stefan Karlsson.

Vad hände?! Text & Rubriks formstarka gubbar gjorde ånyo en övertygande insats när man besegrade annars så starka Media Marketing gruppen med, hör och häpna, 10-1. T & R ledde med 4-0 redan efter sex minuter och hade 6-0 i paus. Sedan dröjde det till 16:e spelminuten innan domaren blåste av matchen för T.Ö. Tor Sundberg gjorde fem mål och hela laget spelade champagnefotboll. MMG då ? Jo, laget måste ha råkat ut för en kollektiv kollaps men vi får skylla på att den var fredagen den 13:e.
MATCHENS LIRARE: BO ERIKSSON, TEXT & RUBRIK

Ogilvy & Mather - Brindfors Message  1-2
O:
David Elander. B: Lars Axelsson, Andreas Göthe

Brindfors Message tog en riktigt välbehövlig skalp när man med decimerat manskap lyckades kämpa ner Ogilvy & Mather efter underläge 0-1. I början på andra kvitterade Lars Axelsson varpå Andreas Göthe gjorde segermålet. För jumbon Ogilvy var första poängen mycket nära men vi får hoppas att den kommer till hösten. Anders Liljeblads dragningar innan kvitteringsmålet går inte av får hackor. Per Ottosson stred tappert i backlinjen. David Elander bröstade in ett mål. Trevlig sommar.
MATCHENS LIRARE: PER OTTOSSON, OGILVY & MATHER

Svea - AC Café  3-1
S:
Mikael Bergvall 2, Petter Wåhlén. A: Christer Bengtsson

Svea får fira sommar som serieledare efter att ha besegrat AC Café med knappa 3-1. Petter Wåhlén knöt skorna på ett målgörarsätt igen, tog ner bollen och sköt på volley in 1-0. I andra var det ställningskrig innan Micke Bergvall gjorde 2-0 i mitten på halvleken. Matchen såg då ut att vara klar men med två kvar reducerade pigge Christer Bengtsson. Hoppet varade bara någon minut för starka Bergvall dundrade sedan in trean.
MATCHENS LIRARE: JOHAN RUDSTRÖM, AC CAFÈ

Dagens Industri - TV 4  4-2
D:
Michael Kinnard, Lars Nyqvist, Stefan Svanfeldt, Fredrik Ivansson. T: Anders Westin, Christer Tiselius.

Dagens Industri svarade för en riktig överraskning när man tog både sin sjätte och sin sjunde poäng i och med seger mot självaste TV 4. Det bästa med DI var att man tog TV 4 med deras eget vapen. Man kämpade ned sina motståndare efter en riktig sisuladdad andra halvlek efter underläge 0-2. Michael Kinnard tryckte in 1-2 i öppet mål. Matchens hjälte Lars Nyqvist dundrade in, efter att ha vunnit två hopslag, bollen i krysset till 2-2. Stefan Svanfeldt lobbade efter inkast in 3-2 på volley varpå Fredrik Ivansson fastställde slutresultatet 4-2. Dagens Industri kom ut till match med sina nya Milan-influerade matchtröjor. Det gjorde susen.
MATCHENS LIRARE: LARS NYQVIST, DAGENS INDUSTRI

Slitz/Radio City - Eriksson Reklam  2-10
S:
Henrik Nyberg, Jack Melcher-Claesson. E: Mikael Örnliden 4, Pelle Ericsson 3, Freddy Hägglund, Thomas Tysk, Yngve Eriksson.

Årets tredje TÖ var ett faktum nät Eriksson Reklam besegrade Slitz/Radio City med 10-2 efter 18.18 av andra halvlek. Mikael Örnliden hängde fyra och Pelle Ericsson tre. Morgan Hägglund gjorde sin bästa match någonsin i Reklamserien. S/RC har ännu ingen seger men den kommer nog i höst.
MATCHENS LIRARE: MORGAN HÄGGLUND, ERIKSSON REKLAM

Fältman & Malmén - AnnonsService  5-2
F:
Billy Ohlsson 2, Anders Frigren 2, Magnus Hörberg. A: Mattias Wallenborg, Peter Haglund

Fältman & Malmén fortsätter att spela bra efter en trög inledning. Idag spelade man smart och tog tillvara på målchanserna. Efter 3-1 i paus gick man ifrån till 5-2 mot AnnonsService Rovers innan domarens pipa ljöd för sommaruppehåll. Billy Ohlsson gjorde ytterligare en kanonmatch med bl a två mål på sitt konto. Vårens målkung, Anders Frigren (fyra i skytteligan på 11 mål), gjorde två till idag. ASR hade många chanser till målkänning idag men man missade för mycket. ASR har resurser i laget men det gäller att få fram dom.
MATCHENS LIRARE: BILLY OHLSSON, FÄLTMAN & MALMÈN

Eurosport - Svenska Dagbladet  6-0
E:
Mark Jönsson 3, Claus Halldin, Håkan Olofsson, Fredrik Åkerman

Två dagar innan midsommarafton gick sista matchen innan sommaruppehållet mellan Eurosport och Svenska Dagbladet. Eurosport var för dagen det starkare laget och stoppade SvD:s framfart genom att vinna med tenissiffrorna 6-0. Mark Jönsson var pigg värre och hängde tre. Eurosport ligger femma inför hösten.
MATCHENS LIRARE: MARK JÖNSSON, EUROSPORT