AGO Reklam - Bomberos   1-4
A:
Marcus Berg. B: Rickard Ekstam 2, Anders Engström, Gustav Karboub.

Bomberos tog en mycket meriterande och överraskande seger när man såg till att nykomlingen AGO Reklam gick från plan för tredje gången i rad utan seger. Annars började det som väntat med att AGO tog ledningen redan efter 90 sekunder. Sedan spelade Bomberos ut för fullt och när slutsignalen ljöd stod det 4-1 på anslagstavlan. Rickard Ekstam gjorde två mål och så var det kul att se Anders Engström tillbaka efter sin oturliga armskada. Anders gjorde dessutom ett mål. Kämpen Gustav Karboub sprang som vanligt.
MATCHENS LIRARE: ANDERS ENGSTRÖM, BOMBEROS

BOW Reklam - Svea   3-9
B: Per Jonsson 2, Olle Jeansson. S: Jens Lundström 4, Michael Kjell 3, Stefan Mossvall, Leif Sandgren.

Ett vältrimmat Svea (utan Micke Bergvall) hade inga som helst problem med att besegra ett för dagen decimerat BOW Reklam med hela 9-3. Jens Lundström satte allt vilket betydde fyra mål och ett ryck i skytteligan. Dagens kung var annars Michael Kjell som förutom sitt vanliga slit passade på att göra tre mål. Dagens snyggaste mål svarade dock BOW:s Per Jonsson för när han likt Marco van Basten i EM 88 dundrade in bollen. Perre hade dock ett lite bättre läge.
MATCHENS LIRARE: MICHAEL KJELL, SVEA

Eurosport - Ogilvy & Mather   1-3
E:
Fredrik Åkerman. O: Björn Lundblad, Mats Bergman, Andreas Claesson.

Så kom den då! Äntligen spräckte Ogilvy & Mather sin poängnolla med ett för dagen mycket bra lag. Eurosport som hade samma färg på sina tröjor som himlen, nämligen ljusblått, spelade inte dåligt utan snarare tvärtom. De radade upp fina lägen och hade också ledningen med 1-0 med tio minuter kvar. Matchen kunde slutat hur som helst med idag hade O & M marginalerna på sin sida vilket resulterade i en skön 3-1 seger. Kul! Man har dock inte lämnat jumboplatsen än, en tidsfråga eller?
MATCHENS LIRARE: MATS BERGMAN, OGILVY & MATHER

Dagens Industri - Fältman & Malmén   2-9
D:
Lars Karlsson, Stefan Svanfeldt. F: Jonas Hörberg 3, Johan Hornhammar 3, Billy Ohlsson 2, Hansi Olin.

Helt plötsligt flöt allt för Fältman & Malmén. Man började trilla boll som aldrig förr. Stackars Dagens Industri som jagar en slutspelsplats hade inget att sätta emot. Trollgubben Billy Ohlsson hängde två men än värre var både Johan Hornhammar och Jonas Hörberg med tre vardera. Härlig fotbollsunderhållning, gubbar. Matchen slöt 9-2 och nu har slutspelsjakten börjat på allvar. DI:s målvakt Per Laredius var mycket bra!!
MATCHENS LIRARE: PER LAREDIUS, DAGENS INDUSTRI

Abribus City Media - Eriksson Reklam   3-3
A:
Thony Andersson, Erik Johannisson, Anders Persson. E: Thomas Tysk 2, Freddy Hägglund.

Matchen mellan vice mästarna Eriksson Reklam och det tippade topplaget Abribus City Media blev en sevärd historia. Mycket ge och ta och med fin fotboll. Som vanligt spelade ER taktiskt medan ACM anföll för glatta livet. De 1-1 som blev halvtidsresultatet kunde lika gärna varit 3-3 eller 4-4. ACM hade två i stolpen innan Thomas Tysk (tvåmålsskytt) gjorde 3-2 för ER med fyra kvar. Vi trodde att detta var spiken men kämpen Anders Persson krutade in kvitteringen med minuten kvar. Som helhet betraktat så var resultatet rättvist och därmed avancerar ER upp till andra plats i tabellen. ACM finns fortfarande på den undre halvan, för hur länge?
MATCHENS LIRARE: THOMAS TYSK, ERIKSSON REKLAM

Media Marketing Gruppen - Brindfors Message   2-4
M:
Jakob Fant, Torbjörn Larsson. B: K-G Gustafsson 2, Lars Axelsson, Jan Schiratzki.

Brindfors Message kom ut som ett nytt lag lagom till höstpremiären. Man hade troligtvis kommit överens om att satsa för fullt. Mycket riktigt gjorde man 1-0 omgående varpå Lars Axelsson gjorde ett sådant mål som bara han kan göra. ”Laxen” slog ett inlägg från halva plan och framför mål sprang folk ihop och plötsligt låg bollen i nätmaskorna. Media Marketing gruppen gav inte upp och vi fick se en svängig match i publikens smak. När Torbjörn Larsson kvitterade med 10 minuter kvar utbröt ett nervkrig. Duktige K-G Gustavsson gjorde sedan sitt andra mål i matchen och Janne Schiratzki ytterligare ett varpå segern för BM skrev 4-2.
MATCHENS LIRARE: LARS AXELSSON, BRINDFORS MESSAGE

TV 4 – Svenska Dagbladet   7-2
T: Jan Andersson 2, Johan Nilsson 2, Peter Göthe, Per Ek, Patrik Ekwall. S: Daniel Sjöberg, Anders Sjölund.

TV 4 visade upp ett mycket fint spel efter en tids svacka. I andra halvlek spelade man t.o.m mycket, mycket bra. I paus ledde man med 2-1 över ett för dagen bra lämpande Svenska Dagbladet med dukige debutanten Claes Andberg i spetsen. Ställningen var ett tag 4-2 men mot slutet var TV 4 suveräna och hängde ytterligare tre mål. Patrik Ekwall firade stora triumfer med sitt småtekniska spel innefattande läckra dragningar och fina passningare (ibland). Janne Andersson hade tränat extra med 8-åringarna i sommar och var tänd som aldrig förr vilket också resulterade i två mål.
MATCHENS LIRARE: JAN ANDERSSON, TV 4

Text & Rubrik – AnnonsService Rovers   10-0
T. Tor Sundberg 5, Martin Berggren 4, Björn Westberg.

Nu är Text & Rubrik grymma! Fjärde raka segern och för andra gången i rad gjorde man TÖ på sina motståndare. Idag besegrade man ett decimerat AnnonsService Rovers med lekfulla 10-0. Tor Sundberg gjorde fem mål och tar upp jakten i skytteligan. Martin Berggren har växlat frisyr från Valderama till Ronaldo och var pigg värre med fyra strutar. T & R avancerar i tabellen medan ASR har en ojämn kallning av laget. Ibland är man tolc och som dag endast sex. Material finns för att kämpa om en slutspelsplats.
MATCHENS LIRARE: MARTIN BERGGREN, TEXT & RUBRIK

Phantom Design – AC Café   4-2
P: Patrik Hagman 2, Magnus Ringmar, Jesper Blockström. A: Nicolai Nystrand, Rikard Lind

De regerande mästarna Phantom Design mönstrade ett starkt lag på benen idag och rullade boll som aldrig förr. AC Café, som var dagens motståndare, bjöd verkligen upp till spel. Paussiffrorna var 2-0 till PD men hade det inte varit för Stefan Lindbergs fantastiska målvaktsspel hade det lika gärna kunnat stå 4-4. PD tog var på sina chanser i andra halvlek och matchen bedrevs i ett högt tempo mellan två kanonlag. PD gick ifrån till 4-0 innan AC Café reducerade två gånger.
MATCHENS LIRARE: STEFAN LINDBERG, PHANTOM DESIGN