AGO Reklam - BOW Reklam   5-4
A:
Johan Strömberg 2, Tomas Lindqvist 2, Jonas Sundquist. B: Johan Pellas 2, Per Jonsson, Olle Jeansson.

AGO Reklam och BOW Reklam något tillspetsade lag bjöd på riktig toppunderhållning. Tempot var högre än den vanliga korplunken och speciellt AGO inledde strålande med samlat och bra försvarspel och ett enormt effektivt anfallsspel. 2-0 blev 4-1 i halvtid. När sedan 5-1 kom i inledningen av andra, ja då först vaknade BOW till ordentligt. Man radade upp fina lägen och man kröp också närmare i målprotokollet. 5-1 blev 5-3 och med minuten kvar kom även 5-4. Hade matchen varit i fem minuter till hade nog BOW lyckats kvittera. Per Apelgren var magnifik, vilka nedtagningar.
MATCHENS LIRARE: PER APELGREN, AGO REKLAM.

AnnonsService - Abribus City Media   0-5 (WO)

AC Café - Text & Rubrik   3-6
A: Gustave Gaudras, Hans Svelander, Martin Theander. T: Tor Sundberg 4, Stefan Karlsson, Martin Berggren.

Efter sjätte raka vinsten kan vi konstatera att Text & Rubrik är seriens bästa lag för tillfället. Idag spelade man upp en stor fotboll och speciellt Tor Sundberg var otroligt vass och gjorde hela fyra mål. Ac Café då? Jo, laget har ett mycket bra material men får inte ut det i målprotokollet. Idag hade man ett 70%-igt bollinnehav och minst 4-5 helt solklara målchanser men fick inte till det. T & R var ruggigt effektiva. Man lirar boll i anfallzonen som Krutov, Larionov och Makarov på 80-talet. Vilka baljor!
MATCHENS LIRARE: TOR SUNDBERG, TEXT & RUBRIK

Slitz/Radio City - TV 4   1-3
S: Pär Johansson. T: Peter Göthe 2, Per Sundin

TV 4 har inlett höstsäsongen på bästa möjliga vis. Nämligen med två raka segrar. Matchen avgjordes nog i slutet av första halvlek då TV 4 efter bra spel gjorde 1-0 genom Per Sundin och 2-0 genom Peter Göthe. Den sistnämnde fastställde sedan 3-1 i denna svängiga match i värmeböljan.
MATCHENS LIRARE: PETER GÖTHE, TV 4

Brindfors Message - Eurosport   4-0
B: Johan Larsson, Magnus Frykman, Anders Knutsson, Andreas Göthe

Nu är det dags att ta Brindfors Message på allvar. Man spelade sin femte raka match utan att tappa poäng. Allt ifrån Anders Liljeblad som spikade igen kassen och höll nollan till forwards som gjorde de mål man skulle. Vi hittade fyra olika målskyttar i denna 4-0 match. Magnus Frykman svepte fram den ena förstklassiga passningen efter den andra. Eurosport var inte dåliga men fick inte till avslutningarna.
MATCHENS LIRARE: ANDERS LILJEBLAD; BRINDFORS MESSAGE

Fältman & Malmén - Media Marketing gruppen   1-1
F: Erik Kotschak. M: Torbjörn Larsson

Fältman & Malmén och Media Marketing Gruppen (två slutspelslag förhoppningsvis) bjöd på en mycket trevlig fotbollsunderhållning. F&M hade lite mer av spel och målchanser men MMG var livsfarliga i sina kontringar. Meddelas skall att det var 25 grader i skuggan och 97% luftfuktighet och svaga sydliga vindar. Rena tropikerna. Matchen slöt broderligt 1-1 men hade inte Peder Andreasson gjort några halsbrytande räddningar hade resultatet varit annorlunda.
MATCHENS LIRARE: PEDER ANDREASSON, MEDIA MARKETING GRUPPEN

Eriksson Reklam - Dagens Industri   10-0
E: Freddy Hägglund 2, Yngve Eriksson 2, Mikael Örnliden 2, Pelle Ericsson, Peter Andersson, Kaj Holmquist, Thomas Tysk.

Eriksson Reklam slog rekord när man efter endast 11.05 av andra halvlek gjort TÖ på ett reducerat Dagens Industri. Man radade upp sju olika målskyttar med Yngve Erikssons två baljor som extra krydda på tillvaron. E.R. har endast förlorat en match i år. Noterbart är att inte sedan 1860 när SMHI börjat mäta temperaturer har det varit en varmare sommar.
MATCHENS LIRARE: YNGVE ERIKSSON, ERIKSSON REKLAM

Svea - Phantom Design   2-4
S: Mikael Bergvall, Daniel Eskilsson. P: Jonas Boström 2, Patrik Hagman 2.

Phantom Design besegrade serieledarna Svea med 4-2 i en bra och trevlig match utan frisparkar. Svea hade 2-1 men till sist gjorde Jonas Boström och Patrik Hagman två granna baljor och matchen var körd för Svea. Inget lag ställer dock om från försvar till anfall så snabbt som Svea och inget lag lirar bättre än PD när de är som bäst.
MATCHENS LIRARE: PATRIK HAGMAN, PHANTOM DESIGN

Svenska Dagbladet - Bomberos   1-5
S: Daniel Sjöberg. B: Anders Lindfors 2, Anders Engström, Mikael Malmsten, Ricardo Storzini.

Bomberos fortsätter att överraska. Idag vände man ett hotande 0-1 underläge till en skön 5-1 viktoria. Svenska Dagbladet hade varit ett slutspelslag om matcherna varat i 20 minuter. Organistionen och orken tryter alltid mot slutet av matcherna. Gubbarna kämpar dock storartat. Bomberos är endast två poäng från serieledning men samtidigt är man bara bättre målskillnad från att ligga under slutspelsstrecket i den rekordjämna serien.
MATCHENS LIRARE: ANDERS LINDFORS, BOMBEROS