AGO Reklam - Abribus City Media   5-2
AR: Marcus Berg 2, Tomas Lindqvist 2, Michel Gordin. AC: Daniel Wiklund, Joachim Ahlm.

AGO Reklam biter sig fast i det yttersta toppskiktet och skuggar serieledarna. Man är tvåa på aningen sämre målskillnad. Dagens motståndare, Abribus City Media, kämpade dock tappert med decimerat lag. AGO ledde med 2-0 i paus och hade ett tag betryggande 4-0 innan Abribus hyfsade till siffrorna till 5-2. Marcus Berg och Tomas Lindqvist gjorde två vardera och slitstarke Michel Gordin ett.
MATCHENS LIRARE: TOMAS LINDQVIST, AGO REKLAM

Brindfors Message - Dagens Industri   4-3
B: Andreas Göthe 2, Sven Gustafsson, Mikael Jansson. D: Ola Klevard 2, Stefan Svanfeldt

Brindfors Message hade lite tur som tog hem två poäng i dagens match mot Dagens Industri. B.M var för all del det klart bättre laget men man låg under med 1-2 i paus (DI enda två skott på mål) och 1-3 en bit in i andra halvlek. Ingen hade protesterat om DI hade fått en frispark med sig innan BM:s vinstmål kom med fyra minuter kvar. Ingen hade heller protesterat om DI fått en straff i slutsekunderna för hands. Domaren har inte glömt händelsen och straffen kan komma när man minst anar det, bara det sker innanför straffområdet. En otrolig incident inträffade i dagens match. En helt ny kille dök upp i Brindfors och presenterade sig för lagkompisarna att han skulle spela istället för Janne. Ingen i Brindfors tyckte det verkade konstigt och matchen varade ett bra tag då DI spelade med en man mindre. Någon muttrade från Brindfors bänk; ”- Fan, han är ganska bra den nya killen men Janne är ju faktiskt med”. Efter dryga tio minuter upptäckte killen, som heter Ola Klevard, att han spelade i fel lag och skiftade snabbt tröja. Sedan gjorde han två mål för Dagens Industri. Vad sägs!!??. Sven Gustafsson krigade in ett mål och Andreas gjorde två strutar varav den ena var en riktig dundrare.
MATCHENS LIRARE: OLA KLEVARD, DAGENS INDUSTRI

Eriksson Reklam - Eurosport   1-4
ER: Freddy Hägglund. E: Claus Halldin, Mark Jönsson, Håkan Olofsson, Åke Johansson.

Helt oväntat och faktiskt lite överraskande så vände Eurosport på en ond trend och kämpade ned formstarka Eriksson Reklam. ER tog kommandot inledningsvis och skapade säkert en 7-8 fina lägen varav 2-3 var givna mål men Eurosport har ju Mikael ”Fantomen” Benkert och han tog allt. Efterhand kom Eurosport in i matchen och när de gjorde 1-0 i slutminuten av första var det inte orättvist. När så Mark Jönsson gjorde 2-0 efter 30 sekunder av andra tvingades ER att jaga. Istället för reduceringar blev två kontringar 4-0 genom Håkan Olofsson och ett solomål av Åke Johansson innan Freddy Hägglund tröstmålade.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL BENKERT, EUROSPORT

Phantom Design - AnnonsService Rovers   5-0
P: Johan Borglund, Patrik Hagman, Henry Raffolt, Bengt Lööw, Jonas Boström

Phantom Design har nu fått upp ångan ordentligt och avancerar pinnhål efter pinnhål i tabellen. Dagens munsbit var AnnonsService Rovers, som dock höll undan i första halvlek tack vare ett grymt målvaktsspel av Patrik Linsved. PD radade sedan upp fem olika målskyttar i denna 5-0 viktoria.
MATCHENS LIRARE: PATRIK LINSVED, ANNONSSERVICE ROVERS

Svea – Media Marketing Gruppen   3-3
S: Jens Lundström 2, Michael Kjell. M: Torbjörn Larsson 3.

De två trevliga lagen Media Marketing Gruppen och serieledarna Svea delade poängen broderligt när den svängiga match slöt 3-3. Svea chockstartade och hade 3-4 solklara målchanser innan 1-0 kom genom pigge Michael Kjell efter fem minuter. Seriens snabbaste man är ju som bekant Torbjörn Larsson och på två röda minuter i mitten av halvleken ordnade han så att 0-1 blev 2-1, något som kvitterades innan paus. Samme Larsson gjorde även 3-2 efter en raid där han avslutade med att i full kraft trycka upp bollen ribba ner och upp i nättaket. Under resten av halvleken jagade Svea kvittering men missade de mest hårresande chanserna. Med sex minuter kvar tryckte dock Jens Lundström in kvitteringen. Kul match gubbar.
MATCHENS LIRARE: TORBJÖRN LARSSON, MEDIA MARKETING GRUPPEN

Ogilvy & Mather – Bomberos   0-2
B: Anders Lindfors, Ricardo Storzini.

Bomberos fortsätter att övertyga. Idag tog man en fin skalp när man mötte ett nytänt Ogilvy & Mather. Bomberos spelade taktiskt och tog vara på målchanserna. Anders Lindfors kunde dock ha gjort något till mål. Lindfors skall ha en viss sorts målchanser där han bara skall vräka sig fram och dundra in bollen. Nickmålet han gjorde var grannt. Per Flohr överraskade igen med sin egna små tekniska nummer.
MATCHENS LIRARE: PER FLOHR, BOMBEROS

Slitz/Radio City – Text & Rubrik   4-3
S: Pär Johansson 2, Daniel Rosendahl, Mathias Vinblad. T: Mikael Selling 2, Tor Sundberg.

Slitz/Radio City tog en mycket överraskande seger när man besegrade seriens bästa lag för tillfället med 4-3 i en riktig svängig match. Målchanserna avlöste varandra från bägge håll. Slitz ledde i paus med 3-2 och med fem minuter kvar stod det 4-3 till Slitz som skall ha en eloge för att inte fegspela. Man anföll och lyckades hålla undan, kul! Vi minns Pär Johansson för sina två hockeystyrningar i mål. Slitz är kanske på gång. För T & R var detta troligen bara ett snedsteg i jakten på en topplacering. Man missade många chanser idag.
MATCHENS LIRARE: PÄR JOHANSSON, SLITZ/RADIO CITY

BOW Reklam – Svenska Dagbladet   10-0
B: Johan Pellas 4, Christian Hosenfeld 2, Bengt Wicksell 2, Per Jonsson, Hans Löwinder.

Som BOW Reklam spelade idag är det inte många lag som slår dem på fingrarna. Snabbt och effektivt. Det stod 4-0 efter sju minuter och 7-0 i paus. Efter 9.55 av andra var matchen över i och med att Hans Löwinder dundrade i 10-0 och TÖ var ett faktum efter rena rama blixtnedslaget i krysset från 20 meter. Årets mål, eller? SvD kämpade bra i värmeböljan med BOW hade 100%-ig utdelning.
MATCHENS LIRARE: HANS LÖWINDER, BOW REKLAM

AC Café – TV 4   3-1
A: Nicolai Nystrand 2, Albin Wiberg. T: Bengt Jonevret.

I 30 graders värme drabbade AC Café och TV 4 ihop i en tuff match där det ibland var lite väl hård satsning i närkamperna. Det hela avlöpte dock ganska väl och Cafét tog en riktig kämpaseger och lyckades vinna med 3-1. Nicolai Nystrand blev en riktig matchhjälte när han gjorde både 2-1 och 3-1 under matchens sista fem minuter. Bengt Jonevrets vänsterkanon skall vi inte glömma och samtliga aktörers härliga kämpahumör.
MATCHENS LIRARE: NICOLAI NYSTRAND, AC CAFÉ