Svea – Abribus City Media   8-3
S: Jens Lundström 4, Mikael Bergvall 2, Mårten Forsell, Thomas Svensson. A: Thony Andersson, Lars Ekberg, Erik Johannisson.

Serieledarna Svea gjorde kanske sin bästa match för säsongen när man pulvriserade sönder Abribus City Media med smått otroliga 8-3. Första halvlek var helt jämn ändå stod det 6-1 till Svea ! Jens Lundström, som troligtvis är seriens bästa spelare för tillfället gjorde inte mindre än fyra mål och samtliga i första halvlek. Abribus missar nog slutspelet i och med förlusten. Det är en gåta med det materialet.
MATCHENS LIRARE: JENS LUNDSTRÖM, SVEA

AC Café – Media Marketing Gruppen   1-5
A: Jonas Eriksson. M: Jakob Fant 2, Niclas Jensell, Tomas Järnstål, Gunnar Gidefeldt.

Media Marketing Gruppen fixade till en riktigt fem-etta i den mycket viktiga matchen mot ett formstarkt AC Café. MMG inledde med en kanon under ribban av Niclas Jensell och avslutade halvleken med att Tomas Järnstål slog en tunnel på en försvarare och slog ytterligare en tunnel på målvakten och 2-0 var ett faktum. Planens bästa spelare hittade vi i kämpen Jonas Eriksson som också reducerade i början av andra. Cafét hade mest boll men MMG:s kontringar var som vanligt livsfarliga. När matchen stod och vägde som mest så passade Jakob Fant på att sätta dit 3-1 på volley. Av bara farten kom sedan två mål till för MMG inslagna av Gunnar Gidefeldt och Fant. Vilken match.
MATCHENS LIRARE: TOMAS JÄRNSTÅL, MEDIA MARKETING GRUPPEN

Eriksson Reklam – Bomberos   8-5
E: Pelle Ericsson 2, Thomas Tysk 2, Freddy Hägglund 2, Mikael Örnliden 2. B: Mikael Malmsten 2, Gustav Karboub 2, Rickard Ekstam.

Eriksson Reklam kom undan med blotta förskräckelsen när man mötte en vilt kämpande Bomberos som dessutom var decimerat och hade en medelålder på över 40 år, starkt! E.R. gick lätt upp till 3-0 varpå Bomberos blixtrade till och vips var ställningen 3-3. med sex minuter kvar var ställningen 4-4 och Bomberos missade två frilägen. E.R. lyckades till slut vinna denna rafflande match med otroliga 8-5. E.R. hade ett fyrtal i tvåmålskyttar i form av Pelle Ericsson, Thomas Tysk, Freddy Hägglund och Mikael Örnliden. Även Bomberos hade tvåmålskyttar i form av Mikael Malmsten och ständigt slitstarke Gustav Karboub.
MATCHENS LIRARE: GUSTAV KARBOUB, BOMBEROS

AGO Reklam – Text & Rubrik   3-1
A: Fredrik Sträng 2, Magnus Laurin. T: Tor Sundberg

AGO Reklam gjorde en strong insats när man besegrade Text & Rubrik med 3-1. AGO gick till pausvila med 2-0 efter en jämn tillställning. Fredrik Sträng gjorde två mål och pigge debutanten Magnus Laurin ett. Tor Sundberg gjorde T&R:s mål. T&R hade dessutom tre träffar i virket. AGO befäster sin topplacering medan T & R halkar under slutspelstrecket.
MATCHENS LIRARE: FREDRIK STRÄNG, AGO REKLAM

Brindfors Message – TV 4   0-2
T: Per Ek 2

TV 4 gjorde ånyo en kanonmatch där samtliga spelare gav allt. Per Ek blev matcvinnare och gjorde sitt lags båda fullträffar i första halvlek. Brindfors Message var en man mindre i hela första halvlek och tog ut sig så att man inte hade mer att ge när man blev fullt lag. Matchen var annars helt jämn och chanser skapades från båda håll. Brindfors fina svit med åtta raka segrar bröts därmed och båda lagen ligger på en skör slutspelsplats.
MATCHENS LIRARE: PER EK, TV 4

BOW Reklam – AnnonsService Rovers   5-0 (WO)

Ogilvy & Mather – Dagens Industri   4-1
O: Krister Svensson 2, Per Ottosson, Björn Lundblad. D: Stefan Svanfeldt

Ogilvy & Mather började denna match som man avslutade den förra, nämligen att Per Ottosson nickade in bollen. O&M tog i och med dagens 4-1 seger över Dagens Industri sin fjärde seger av sex möjliga och tittar man på formtabellen så skulle laget ligga på slutspelsplats. Krister Svensson prickade in två bollar varav en ribba-in. DI har inte spelat bra på länge och i dagens match får man trösta sig med att man gjorde den grannaste målet när Stefan Svanfeldt spelade vägg med Mats Ringström efter en frisparksvariant.
MATCHENS LIRARE: PER OTTOSSON, OGILVY & MATHER

Slitz/Radio City - Fältman & Malmén   2-5
S: Jack Melcher-Claesson, Mattias Hägglén. F: Anders Frigren 3, Johan Hornhammar 2.

Fältman & Malmén grep det sista halmstrået att nå slutspelet i och med en viktig 5-2 viktoria över Slitz/Radio City. Det var annars en jämn match där halvtidsresultatet var 1-1. När målvakten Mattias Hägglén, som nu fick chansen ute, gjorde 2-1 för Slitz efter rena rama drömspelet var F & M långt på från slutspel. Gubbarna reste sig dock på nio och under de sista fem minuterna kom det ena drömmålet efter det andra och 1-2 blev 5-2 efter bl a tre mål av Anders Frigren (varav en Benny Wendt-rökare) och två mål av Johan Hornhammar (varav en i krysset).
MATCHENS LIRARE: ANDERS FRIGREN, FÄLTMAN & MALMÉN

Phantom Design – Svenska Dagbladet   9-1
P: Jonas Boström 5, Janne Rydberg 2, Jesper Blockström, Bengt Lööw. S: Mattias Almroth.

Seriens bästa lag för tillfället heter Phantom Design. Idag tog man sjunde raka segern mot jumbon Svenska Dagbladet. SvD hängde dock bra med i första som slutade 3-0. I andra tröt orken med PD höjde sig ett snäpp varför matchen slöt 9-1. Jonas Boström var pigg värre och hängde hela fem mål och kämpade som vanligt.
MATCHENS LIRARE: JONAS BOSTRÖM, PHANTOM DESIGN