BOW Reklam – Fältman & Malmén   2-0
B: Per Jonsson, Christian Hosenfeld.

BOW Reklam säkrade sin slutspels i och med dagens 2-0 viktoria över Fältman & Malmén. Detta var en fartfylld match i publikens smak. 1-0 gjorde seriens mest offensiva back, Per Jonsson, som nu är uppe i hela 18 mål. Matchen avgjordes sedan när Christian Hosenfeld gjorde 2-0 med fyra minuter kvar. Matchens lirare blev Ulf Olofsson som i hög fart föll och gjorde en riktig ”Klinsmann” i gruset och gled en 3-4 meter med händerna vid sidan likt en säl. F&M har fortfarande en teoretisk chans att nå slutspelet.
MATCHENS LIRARE: ULF OLOFSSON, FÄLTMAN & MALMÉN

Abribus City Media – Text & Rubrik   6-2
A: Thony Andersson 4, Christian Hellevik, Nisse Calamnius. T: Mikael Selling, Björn Westberg.

Abribus City Media tog en ny överraskande seger när man vann över Text & Rubrik efter två 3-1 halvlekar. Thony Andersson hängde fyra och är nu uppe i 19 mål. Inte illa av en nykomling. T & R spelade en fin offensiv fotboll men hade inget flyt i avslutningarna. Christian Hellevik var en trevlig bekantskap i Reklamserien, vilken teknik! Tyvärr kan inte kanongänget ACM nå slutspelet. Detta är seriens gåta. T&R har fortfarande en teoretisk chans.
MATCHENS LIRARE: THONY ANDERSSON, ABRIBUS CITY MEDIA

Brindfors Message – Eriksson Reklam   1-2
B: Martin Åberg. E: Pelle Ericsson, Mikael Örnliden.

De två formstarka lagen, Eriksson Reklam och Brindfors Message, drabbade samman i en välspelad match. ER gjorde tidigt 1-0 när fightern Pelle Ericsson formligen vräkte sig fram och tåade in bollen ur svår vinkel. Sedan backade ER hem sitt lag och satsade på kontringar. BM spelade upp en lysande fotboll och rullade boll till varandra riktigt bra. Chanser skapades och i den elfte minuten kom också kvitteringen genom Martin Åberg som på halvvolley lättade in bollen efter fint inlägg från Lars Axelsson. Även i andra halvlek gjorde ER mål tidigt. Mikael Örnliden nickade in bollen efter ett långt inkast. Resten av matchen tryckte BM på men man fick inte in bollen trots ett antal goda chanser. ER är klara för slutspel vilket i praktiken även BM är. Man behöver nog en pinne till för att vara på den säkra sidan.
MATCHENS LIRARE: PELLE ERICSSON, ERIKSSON REKLAM

Svenska Dagbladet – Media Marketing Gruppen   1-10
S: André Pierrou. M: Torbjörn Larsson 5, Fredrik Nylén 3, Jakob Fant, Niklas Andreasson.

Media Marketing Gruppen gjorde 10-1 på ett för första gången decimerat Svenska Dagbladet. Torbjörn Larsson gjorde sitt första av fem mål redan efter tio sekunder. Sedan kom MMG av sig och SvD kämpade riktigt bra. När så André Pierrou reducerade till 1-3 i början av andra såg det ljust ut. Man kroknade sedan och målen trillade in med jämna mellanrum mot slutet. Matchens stora spelare var Johan Petersen i SvD:s mål. Han tog mycket och showade till det emellanåt. Johan var redan klar som matchens lirare ända till sista minuten då Niklas Andreasson gick upp i anfallet och placerade sig i straffområdet. Ett inlägg kom mot mål och Niklas gick upp, hängde kvar i luften och med en riktig bicycletas dräpte han upp bollen i vänstra krysset, vilken balja! MMG parkerar nu på sjunde plats med två omgångar kvar. Skall man klara av det?
MATCHENS LIRARE: NIKLAS ANDREASSON, MEDIA MARKETING GRUPPEN

TV 4 – Bomberos   10-1
T: Per Ek 3, Bengt Jonevret 2, Peter Göthe 2, Per Sundin 2, Rickard Sjöberg. B: Gustav Karboub.

TV 4 behövde endast 7:33 in på andra halvlek innan man hade gjort TÖ i fyrapoängsmatchen mot Bomberos, som var decimerat. TV 4 visade upp en härlig vilja med mycket bra rörelse i laget och hade 100-procentig utdelning i målskyttet. Per Ek hade gjort 2-0 efter fyra minuter och även Bengt Jonevret blev även tvåmålsskytt inledningsvis och det stod 4-0 redan efter halva första halvleken. Sedan rullade det på och Per Sundin och Peter Göthe blev också tvåmålsskyttar innan Per Ek avslutade med att fastställa slutresultatet 10-1 med sitt tredje mål för dagen. Ek vinner väl den interna skytteligan även i år efter sina 17 mål hittills. Inte dåligt av en ganska orörlig forward med dåligt flås, bra jobbat ”Peken”. TV 4 ligger fortfarande under strecket men de avslutande två omgångarna bör ligga dem väl i händerna.
MATCHENS LIRARE: BENGT JONEVRET, TV 4

Dagens Industri – Eurosport   5-4
D: Mats Ringtröm 2, Ola Klevard 2, Fredrik Ivansson. E: Claus Halldin 3, Stefan Lidström.

Som kom äntligen Dagens Industris första höstseger. Den var dock hårfin ty Ola Klevard tryckte in segermålet 5-4 i matchens absolut sista minut. Efter 1-1 i paus så bjöds det många mål i andra. Eurosport har nu tappat tre poäng i slutminuterna i de två senaste matcherna, vilket innebär att lagets chans att nå slutspel försvann idag. Eurosport hade 2-1 och kvitterade till 3-3 i den 18:e minuten. Man glömde dock att knyta till säcken. Mats Ringström gjorde två mål idag, ett från 35 meter igen, starkt. Duktige matchvinnaren Ola Klevard gjorde även han två mål. Ett värre var Claus Halldin i Eurosport som gjorde tre strutar.
MATCHENS LIRARE: CLAUS HALLDIN, EUROSPORT

AGO Reklam – Svea   4-1
A: Michel Gordin 3, Marcus Berg. S: Jens Lundström

AGO Reklam vände en ond trend idag då man vann en andra halvlek. Det var när man som mest behövde det eftersom det var seriefinal, vilket visar på bra moral och styrka. Serieledarna Svea, som lett serien från den första omgången hade idag ett decimerat lag för första gången. Man hade 1-0 i paus men kroknade sedan. Michel Gordin var grym idag, han ville bara vinna och redan efter en minut av andra hade han haft tre avslut varav kvitteringen kom på den sista. Av bara farten gjorde han två till i den sjunde och åttonde minuten. När så Marcus Berg satte fyran var matchen deras. Dagens match var en topptillställning och innehöll inga frisparkar, kul gubbar. Thomas Endler spelade mycket bra, bl a följsamt i närkampspelet.
MATCHENS LIRARE: THOMAS ENDLER, AGO REKLAM

Phantom Design – Slitz/Radio City   9-2
P: Patrik Hagman 3, Jonas Boström 3, Bengt Lööw 2, Johan Engdahl. S: Ulf Arousell, Jack Melcher-Claesson.

Vi har fått nya serieledare och det är seriens bästa lag för tillfället, Phantom Design. Laget tog sin tionde raka seger via dagens 9-2 viktoria över Slitz/Radio City. Slitz skall vara glada att de fick spela tiden ut. Jonas Boström och Patrik Hagman satte tre var medan Bengt Lööw gjorde två. Vi får väl se vilket lag som kan rå på PD när slutspelet inleds om två omgångar.
MATCHENS LIRARE: BENGT LÖÖW, PHANTOM DESIGN

Ogilvy & Mather – AnnonsService Rovers   5-0 (WO)