Slutspel 1997 - Final

Phantom Design - AGO Reklam  3-0
P:
Kenth Bergman, Janne Rydberg, Patrik Hagman.

Det blev en riktigt öppen match i finalen mellan Phantom Design och AGO Reklam. Favoriten P D hade mest bollinnehav men skapade inte speciellt mycket i början. AGO kontrade finurligt och tvingade Michel Rydberg till fina räddningar. AGO hade en mängd supportrar och det var en festlig inramning på matchen. Kenth Bergman kunde i sina gula byxor göra halvlekens enda mål. I andra såg ungeför matchbilden ut som i den första. P D hade bollen och gjorde nu också 2-0 genom Janne Rydberg och 3-0 genom Patrik Hagman. AGO Reklam blev mållösa men skapade mängder av chanser, framför en grym Michel Rydberg i målet. Thomas Nordahl höll sedan en trevlig prisutdelning och vi gratulerar Phantom Design till sin andra raka titel.
MATCHENS LIRARE: MICHEL RYDBERG, PHANTOM DESIGN.

Match om 3:e pris

Svea - Eriksson Reklam  8-4
S:
Jens Lundström 3, Petter Wåhlén 3, Mikael Bergvall, Mårten Forsell E: Mikael Örnliden 2, Pelle Ericsson, Thomas Tysk.

Vi fick se dussinet mål i matchen om 3:e pris. Svea var helt överlägsna inledningsvis och gick fram till en trygg 4-1 ledning i paus. Eriksson Reklam var segstartade även denna morgon. De gav dock publiken och matchen ett nytt liv när man reducerade två gånger till 4-3. Tre minuter senare stod det dock 6-3 som till sist blev 8-4. Jens Lundström och Petter Wåhlén satte tre var och Mikael Örnliden två för ER.
MATCHENS LIRARE: MÅRTEN FORSELL, SVEA.