AC Café - Svea  3-2
A:
Rickard Hagenstam, Fredrik Larsson, Martin Theander S: Henrik Arkeving, Jens Lundström.

Fredagen den 2 oktober blev historisk i Reklamsamanhang. Då korades nämligen de första mästarna i den nya Reklamseriecupen. Finallagen var AC Café och Svea. Cafét är ju relativt nya i Reklamseriens historia och vässat sitt lag med åren medan Svea är en riktig dyrgrip med hela 39 år på nacken och dagen till ära dess största framgång någonsin på Hjorthagens IP. Favorittyngda Cafét inledde klart bästa och redan efter tre minuter låg bollen i nät ditförpassad av duktige Rickard Hagenstam. När sedan Fredrik Larsson gjorde 2-0 i den åttonde matchminuten trodde man nog att saken skulle vara klar. 2-0 stod sig halvleken ut och ca tio minuter in på andra halvlek då helt plötsligt matchen tog eld på nytt. Henrik Arkeving reducerade och bara minuten senare kunde Jens Lundström kvittera till 2-2. Vilken scenförändring. Cafét hade sedan svårt att gasa på igen medan Svea fick segervittring. Det var ett sällan skådat nervkrig och man gick lite till mans och väntade på straffar när Martin Theander kastade sig fram och gjorde segermålet i matchens sista minut. Vilken avslutning. Vi gratulerar AC Cafe till den första inteckningen i vandringspriset.
MATCHENS LIRARE: MARTIN THEANDER, AC CAFÈ.