TV 4 - Aftonbladet  3-7
T:
Bengt Jonevret 2, Ola Wenström. A: Kjell Friman 2, Mikael Samuelsson, Magnus Jacobsson, Magnus Lovang, Magnus Ekberg, Per Åström.

Aftonbladet chockade alla! Först dök man upp med hela 13 gubbar, ja ni läste rätt. Sedan överträffade flera spelare sig själva och efter en mycket svängig histora med många granna mål från bägge sidor stod till sist Aftonbladet som segrare efter 7-3 på TV4, som var decimerat, ja ni läste rätt, i en kvartsfinal dessutom. Aftonbladet hade 3-2 i paus men ett matchavgörande skede var när TV4 vid ställningen 4-3 hade både ribbträff och missat öppet mål innan Aftonbladet kontrade in 5-3. Det var poppis att heta Magnus i Aftonbladet idag. Aftonbladet radade upp hela sex målskyttar och är enda Premier leaguelag som är i semifinal.
MATCHENS LIRARE: MAGNUS EKBERG, AFTONBLADET

Ogilvy - AC Café  2-5
O:
Krister Svensson, Mats Bergman. A: Burre Behdjou 2, Albin Wiberg, Hans Svelander, Rickard Hagenstam.

Topplaget i serie A, AC Café fick ge allt för att bemästra starka Ogilvy. Så fort Cafét tog ledningen så kvitterade Ogilvy omgående i första halvlek på nickmål. Matchen avgjordes inte förrän det var fem minuter kvar av matchen då duktige Hans Svelander satte dit 4-2. Burre Behdjou har aldrig setts bättre och stänkte in två mål.
MATCHENS LIRARE: BURRE BEHDJOU, AC CAFÈ

Paganini M+ - IGP  5-1
P:
Kenneth Danielsson 3, Andreas Göthe, Lars Axelsson. I: Niklas Karlsson.

Nu är det snart 11 månader sedan Paganini M+ förlorade en seriematch! Idag tog man sig till semifinal i reklamseriecupen efter en mycket bra genomförd match mot ett starkt kämpande IGP. Andreas Göthe gjorde tidigt 1-0 och Kenneth Danielsson 2-0 efter 20.00 av första halvlek. När så tremålsskytten Danielsson satte dit 3-0 efter 12 sekunder på andra kunde man verkligen snacka om psykologiska mål. Lars Axelsson fick reda på att han leder reklamseriecupens skytteliga och fick då stora självan och missade ett helt öppet mål från en meter. "Laxxen" dundrade dock in sitt sjätte mål på volley i slutsekunderna. IGP:s målvakt Tommy Bergman gjorde några svettiga räddningar. IGP sköt friskt och Göran Strömberg tog det mesta samt fick springa och hämta bollar bakom målet så att han blev helt svettig. PM+ vägrar förlora i år.
MATCHENS LIRARE: TOMMY BERGMAN, IGP

Phantom Design - Svea  4-5
P:
Patrik Hagman 3, Magnus Ringmar. S: Mårten Forsell 2, Thomas Svensson 2, Petter Wåhlén.

Svea stod för en första klassens sensation när man efter en kanonmatch besegrade självaste Phantom Design i kvartsfinal i cupen. Bakom siffrorna 5-4 döljer sig mycket dramatik. Svea ryckte loss till 2-0. P.D. som otroligt nog var decimerat segade sig dock upp till 2-2 efter det att ruskigt duktige Patrik Hagman gjort två individuella prestationer i slutet på första och efter 30 sekunder i den andra. Det otroliga hände dock. 52-årige Thomas Svensson gjorde 3-2 i den andra minuten och 4-2 i den tredje minuten. Så fick då P.D. jaga igen. 3-4 kom omgående och i den åttonde minuten gjorde Patrik Hagman sitt tredje mål till 4-4. Resten av matchen var ett ställningskrig och alla inväntade den efterföljande straffsparksläggningen. Domaren började fundera på i vilket mål straffarna skulle skjutas o s v. Då avgjorde Mårten Forsell efter 19.30, otroligt!
MATCHENS LIRARE: THOMAS SVENSSON, SVEA