AC Café - Aftonbladet  10-0
AC: Martin Theander 3, Richard Odegrip 2, Albin Wiberg, Jonas Eriksson, Christer Bengtsson, Fredrik Larsson, Gustavo Gaudras.

AC Café blev historiska när man som första lag nådde finalen i den nystartade REKLAMSERIECUPEN. Caféts 13 man starka stjärnspäckade trupp hade lekstuga med Aftonbladets äkta korplag där så gott som alla gubbarna jobbar på tidningen. Caféts spelare är även dom inblandade i branschen vilket är trevligt. Cafét såg så där ruskigt bra ut igen precis lagom till de stora matcherna. 1-0 kom i den femte minuten. 3-0 kom efter en kvart. Det stod 6-0 i halvtid. Sedan var det stiltje ett tag samtidigt som Nikce Franchell var grym i Aftonbladets mål. Mot slutet rann det dock till igen och efter 16 minuters spel var det dags för T.Ö. (teknisk överlägsenhet). Aftonbladet skall ha en stor eloge för att dom nått semifinal som enda lag från Premier League. Man missade ett friläge i början av matchen, men annars var det englugg.
MATCHENS LIRARE: NICKE FRANCHELL, AFTONBLADET

Paganini M+ - Svea  2-5
P:
Kenneth Danielsson, Sven Gustavsson. S: Jens Lundström 3, Michael Kjell, Mårten Forsell.

När domarens pipa ljöd för full tid så var Sveas största framgång på 40 år ett faktum, ja ni läste rätt. F d Annonsbyråserien, Reklambyråserien och numera Reklamseriens stora flaggskepp Svea hade svarat för sin en liten skräll. Man höll sig kvar i serie A i och med seger i sista matchen och idag vann man över seriesegrarna Paganini M+ i det strålande vädret med 5-2. Svea besegrade PM+ med deras eget medel. Man samlade ihop laget och kontrade blixtsnabbt. Dessutom hade man nästan 100%-ig utdelning i första halvlek. Micke Kjell drev fram bollen i ca 30 meter med hård bevakning och avlossade ett skott rätt upp i nättaket redan efter fyra minuter, drömstart. Matchen var jämn men Paganinis tidigare fina spel och flyt var som bortblåst samtidigt som Svea var effektiva. Jens Lundström gjorde 2-0. Kenneth Danielsson reducerade och ett hopp tändes. Det släcktes dock definitivt när Mårten Forsell gjorde 3-1 i första halvleks sista minut och Jens Lundström 4-1 redan efter 30 sekunder av andra. Sedan kom dock PM+ igång och tryckte tillbaka Svea ordentligt i en kvart. Målchanser radades upp man målen uteblev. 2-4 kom men det var för sent och Jens Lundström fullbordade sitt hattrick i slutsekunderna. Svea får nu en bonusmatch fredagen den 2 oktober och det är inte vilken match som helst utan Reklamseriecupfinalen. Som plåster på såren får Paganini M+ ett spännande slutspel att se fram emot. Mårten Forsell formligen flög fram idag.
MATCHENS LIRARE: MÅRTEN FORSELL, S.V.E.A.