Serie A 1998 - 2:a omg

TV 4 - Text & Rubrik  2-10
TV:
Rickard Sjöberg 2, TR: Tor Sundberg 3, Johan Karlsson 3, Mikael Selling 2, Per Stenmalm 2.

Text & Rubrik ser ruskigt bra ut i år och i dagens match mot ett mycket virrigt TV4 spelade man ut hela registret. Redan efter drygt tio minuter stod det 5-0 på lika många skott, så flytet var det inget fel på. I halvtid var ställningen 7-1 och efter 8:53 av andra bröt domaren tillställningen efter T.Ö. T&R hade fyra målskyttar i form av Tor Sundberg och Johan Karlsson (3 var), Mikael Selling och Per Stenmalm (2 var). Rickard Sjöberg gjorde två mål för TV4. Det måste vara frustrerande att möta T&R. Gubbarna är runt 40-strecket, hälften har både ölmage och 70-talsmustasch men lirar boll som fan.
MATCHENS LIRARE: PER STENMALM, TEXT & RUBRIK

Bomberos - AC Café  1-9
B:
Anders Karlsson, AC: Rickard Hagenstam 3,Christer Bengtsson, Gustave Gaudras, Adam Stevens, Hans Svelander, Richard Odegrip, Jonas Eriksson.

AC Café har ett ruskigt bra lag på gång och mönstrar dom dagens laguppställning så kan dom nå slutspelet för första gången och troligtvis ännu längre. I cupen bör de bli livsfarliga. Dagens motståndare Bomberos måste höja sitt spel flera klasser för att hänga kvar i Serie A. Cafét radade upp sju olika målskyttar i denna 9-1 viktoria. Rickard Hagenstam hängde tre mål och i Adam Stevens fick serien en ny mycket teknisk spelare.
MATCHENS LIRARE: ADAM STEVENS, AC CAFÉ

BOW Reklam - Phantom Design  2-7
BOW:
Olle Jeansson, Hans Löwinder, PD: Jonas Boström 3, Janne Rydberg 2, Johan Borglund, Johan Engdahl.

Phantom Design hade kattens lek med råttan mot BOW Reklams halvordinarie lag och kunde vinna med 7-2 i värmeböljan (29 april och + 15 grader). Jonas Boström gjorde tre mål och slet som vanligt. PD kom ut i nya matchtröjor och Bengt Grive hade nog beskrivit färgen som spygrön. BOW har börjat säsongen miserabelt, 3-15 på de inledande två omgångarna.
MATCHENS LIRARE: JONAS BOSTRÖM, PHANTOM DESIGN

Paganini M+ - Eurosport  3-0
PM:
Kenneth Danielsson 2, Magnus Frykman

En underbar morgon med vitsipporna precis utslagna och mycket trevlig och bra match på lite lagom fuktigt grus, kan det bli bättre! Paganini M+ verkar vara inne i ett vinnarstim, för andra gången på tre dagar slog man tillbaka Eurosport med tre måls marginal (cupen & serien). Dagens match var även den jämn och det som egentligen skiljde lagen åt var playmakern Kenneth Danielsson som med två mål och en underbar snett-inåt-bakåt-passning (mål Magnus Frykman) avgjorde matchen. Anders Knutsson är stabil och direkt hemkommen från London i form av Anders Liljeblad såg bättre ut än på bra länge. Hela laget i PM+ kämpar och stöttar varandra. Kom igen, Eurosport.
MATCHENS LIRARE: KENNETH DANIELSSON, PAGANINI M+

Eriksson Reklam - AGO Reklam  5-7
ER:
Mikael Örnliden 2, Freddy Hägglund 2, Pelle Ericsson, AGO: Fredrik Sträng 3, Per Apelgren 2, Magnus Laurin 2.

Rubrikerna var redan klara och matchtexten likaså i matchen mellan AGO Reklam och Eriksson Reklam då otroliga AGO gjorde det osannolika när man vände 2-5 till 7-5 på nio minuter och de tre sista målen kom inom 90 sekunder. Annars började det bra för ER och speciellt för Mikael Örnliden som hade gjort två mål på lika många minuter. När så 3-0 och 4-1 kom efter sju minuter på riktigt granna mål var ju saken klar. I andra reducerade AGO men när Freddy gjorde 5-2 med tretton kvar var saken ännu klarare. Fredrik Sträng klev sedan in i handlingarna på allvar och gjorde tre mål. Kent Svensson lyfte sedan in bollen till Per Apelgren som nickade in bollen och årets vändning var ett faktum. Stort AGO Reklam! ER får slicka såren, man gjorde ju mål själva i slutet på förra matchen. Christer Samuelsson var en skön fotbollsspelare att skåda, vilken känslig vänster.
MATCHENS LIRARE: FREDRIK STRÄNG, AGO REKLAM.

Svea - JCDecaux  2-5
S:
Petter Wåhlén, Jens Lundström, JC: Thony Andersson 3, Stefan Norin, Joachim Ahlm.

JCDecaux gjorde en strålande match och besegrade Svea i en bra och trevlig match i underbart vårväder. Efter 2-1 i paus gick man fram till en 5-2 seger efter bl a tre mål av pigge förbundskaptenen i innebandy Thony Andersson. Johan Wallberg i JCDecaux var en mycket bra debutant. Johan han även med att göra en hockeyslide på mållinjen. Petter Wåhléns nick var grann och likaså Jens Lundströms soloraid i Formula 1 fart.
MATCHENS LIRARE: JOHAN WALLBERG, JCDECAUX