AGO Reklam - Phantom Design  1-0
Marcus Berg

Den första semifinalen mellan AGO Reklam och Phantom Design blev en stentuff match med högklassigt spel. Ja, sätter man ihop planens aktörer i en trupp så skulle laget klara sig i div 4-5 ungefär. Första 30 minuterna blev jämna och mållösa men sedan trampade Bengt Lööw snett och PD fick genomföra sista tio men en man mindre och efter hand började AGO att trycka på. PD med Michel Rydberg som sista länk försvarade sig föredömligt. Med fem kvar så avgjordes matchen när Marcus Berg kom fram i ett bra läge och avlossade en äkta tåpaj som smet in vid stolpen. Vild glädje bröt ut i AGO, som sedan höll undan.
MATCHENS LIRARE: MARCUS BERG, AGO REKLAM

BOW Reklam - Eriksson Reklam  6-4 (1-1 vid full tid)
Stefan Söderström. Straffmål: Christian Hosenfeld, Olle Jeanson, Peter Kisfaludy, Per Jonsson, Stefan Söderström. E. Fredrik Aldegren. Straffmål: Fredrik Aldegren, Thomas Tysk, Mikael Örnliden.

Den andra semifinalen mellan BOW Reklam och Eriksson Reklam hade ett behagligare tempo där båda lagen säkrade hemåt. Matchen var helt jämn och man kunde räkna de farliga målchanserna på en hand. ER tog sedan kommandot utan att skapa de där riktiga målchanserna. 1-0 kom sedan rättvist men överraskande på det sättet det kom. Fredrik Aldegren sköt ett slumpskott som smet in vid stolpen ungefär som när Italien gjorde mål på Ronnie Hellström i VM 1970. Lika överraskande så kunde BOW kvittera minuten efter när man skapade sitt första välorganiserade anfall där bollen efter elegant spel hamnade hos Stefan Söderström som iskallt höll inne med skottet och till sist avlossade en stenhård tåpaj rakt upp i nättaket så att målvaktens keps flög av. Halvleken avslutades med att Mikael Örnliden rullade bollen utanför i ett friläge. BOW spelade upp sig något i andra men det var ett nervöst ställningskrig ute på plan. Med sju kvar rycker Christian Hosenfeld på vänsterkanten och spelar in bollen förstklassigt snett bakåt till Peter Kisfaludy. Peters skott räddas högklassigt av Anders Svensson med en enhandsreflexräddning. Bara minuten senare ligger Henrik Strömblad som en panter i målet och tippar bollen till hörna och revanscherar sig från missen i första halvlek. Matchen slutar 1-1 och straffar fick tillgripas. BOW hade de bästa nerverna och satte samtliga fem straffar. I tur och ordning; Christian Hosenfeld, Olle Jeansson, Peter Kisfaludy, Per Jonsson och Stefan Söderström. ER missar sin första men sätter sedan tre raka genom Fredrik Aldegren, Thomas Tysk och Mikael Örnliden. Man behöver inte slå den sista i och med att BOW började. Dramat är över och BOW vann.
MATCHENS LIRARE: STEFAN SÖDERSTRÖM, BOW REKLAM