Serie A 1999 - 4:e omg

BOW reklam - Text & Rubrik  2-5
Christian Hosenfeld, Per Jonsson. T. Tor Sundberg 3, Johan Karlsson, Martin Berggren.

Text & Rubrik tog sin fjärde raka seger när man gjorde årets vändning i Serie A. Det var annars BOW reklam som inledde klart bäst. T & R kom knappt över halva plan första fem minuterna men när dom väl gjorde det sköt Stefan Karlsson ett rungande stolpskott. I den tionde matchminuten så väggspelade sig Christian Hosenfeld och Peter Kisfaludy sig igenom med bl.a. klacksparkar etc. Den förstnämda gjorde också 0-1 målet. Bara minuten senare så slängde Henrik Strömblad ut bollen till Kisfaludy som direktskarvade bollen till Per Jonsson som vände bort sin bevakare och ensam med målvakten satte han dit 0-2. BOW fortsatte och hade både friläge och så gjorde Christian Carlsson en kanonräddning. I detta läge såg BOW ut som hur klara vinnare som helst. I slutet på första och i början på andra kom T & R in i matchen och med tolv minuter kvar kom den omtalade vändningen. Först drog Johan Karlsson fyra man innan han rullade in 1-2. Sedan dök en försenad Tor Sundberg upp som trodde matchen började 7.15 klev in i matchen. Fyra minuter senare så hade han gjort ett hattrick och 0-2 hade blivit 4-2. BOW gjorde ett sista desperat försök att reducera och man vaskade fram några fina chanser innan T & R punkterade matchen med att göra 5-2 efter ett mönsteranfall. Vilken match!
MATCHENS LIRARE: JOHAN KARLSSON, TEXT & RUBRIK.

AGO Reklam - Phantom Design  5-0 (WO)

Stromberg Media Group - JCDecaux  8-2
Erik Werner 3, Roy Henriksson 2, Jan Pettersson 2, Mikael Andersson. J. Christian Hellevik 2.

Stromberg Media Group gjorde sin bästa insats någonsin i Reklamserien. Man hade en grym målvakt i P-O Byrén och så tog man hem laget på bästa sätt. Man hade dessutom ett ruggigt radarpar i planens bästa spelare Erik Werner och Roy Henriksson. Samtliga grabbar spelade bra och så hade man ett otroligt flyt. JCDecaux var bra inledningsvis och man hade en mängd avslut som inte resulterade. Erik Werner gjorde 1-0 på en kanon. Roy Henriksson nickade in både 2-1 och 3-1 efter hörnor innan Erik Werner satte dit halvtidssiffrorna 4-1 och då skall ni veta att JCDecaux hade ett 70%-igt bollinnehav. I andra gjorde JCDecaux ett desperat försök att komma ifatt och tryckte på ordentligt men när Jan Pettersson kontrade in 5-1 med nio kvar var det droppen. Siffrorna slutade hela 8-2. Mikael Andersson var omöjlig att gå förbi. JCDecaux får trösta sig med att man vann skottstatistiken överlägset. Christian Hellevik gjorde två mål. SMG lämnade nedflyttningsstrecket bakom sig, vilken match!
MATCHENS LIRARE: ROY HENRIKSSON, STROMBERG MEDIA GROUP.

Paganini M+ - AC Café  2-2
P.
Sven Gustafsson, Andreas Göthe. A. Hans Svelander, Richard Odegrip.

Som vanligt blev det en tuff och jämn drabbning när AC Café och Paganini M+ mötte varandra. Formstarka Cafét inledde i ett ruskigt tempo och skapade mängder av chanser. Kenneth Danielsson tog det som gick på mål men bollarna ven runt ribba och stolpar. PM+ kontringar var giftiga men 0-0 stod sig halvleken ut. I början på andra kunde Hans Svelander rättvist göra 1-0 på straff. PM+ kvitterade omgående när Sven Gustafsson stötte in en retur efter skott av stabile Andreas Göthe. I den nionde minuten gjorde Richard Odegrip 2-1 efter ett riktigt mönsteranfall. PM+ lyckades ytterligare en gång kvittera när Andreas Göthe slog in en frispark till 2-2. Cafét var väl närmast ett ledningsmål men ett oavgjort resultat var väl bra så att samtliga spelare på plan blev lite nöjda men en pinne i bagaget på väg till jobbet.
MATCHENS LIRARE: ERIK KARLSSON, PAGANINI M+.

Eriksson Reklam - Eurosport  5-3
Er
. Mikael Örnliden 2, Freddy Hägglund 2, Thomas Tysk. Eu. Frederic Pavlidis 2, Chris Härenstam.

Eriksson Reklam gjorde en kanonmatch (igen). Man spelade taktiskt rätt, gubbarna kämpade för varandra och så hade man ett otroligt flyt med målskyttet. Eurosport var inte dåliga men hade inte marginalerna på sin sida. E.R. tog ledningen med 1-0 när Mikael Örnliden rullade in bollen via stolpen. Frederic Pavlidis kvitterade lite senare och i början på andra så kunde Chris Härenstam elegant göra 1-2 efter friläge. Duktige Mikael Örnliden kvitterade och i mitten på andra gjorde E.R. två snabba mål samt gick ifrån till 4-2. Matchen slöt sedan 5-3 och Eriksson Reklam jagar en slutspelsplats. Detta var en bra och fartfylld match i sommarvärmen.
MATCHENS LIRARE: MIKAEL ÖRNLIDEN, ERIKSSON REKLAM.

Slitz - Svea  2-9
Sl.
Kim Friberg, Tomas Westlund. Sv. Jens Lundström 4, Petter Wåhlén 2, Mårten Forsell, Christer Persson, Lars Uddenholm.

Svea ångar på och efter dagens 9-2-viktoria över Slitz ligger man på fjärde plats i Serie A. Jens Lundström var helt grym inledningsvis då han gjorde 1-0, hade en i stolpen och ytterligare två fina avslut som dock Mattias Hägglén förtjänstfullt avärjde. Slitz är med i nästan samtliga matcher men tappar sista kvarten. Idag vände man ett 0-2 underläge till 2-2 efter bra spel och Svea knäade betänkligt. Sista tio gick Svea från 4-2 till 8-2. Jens Lundström bokfördes för fyra mål och Petter Wåhlén för två. Christer Persson och Rolle Nilsson kopian Lars Uddenholm gjorde varsitt liksom starke Mårten Forsell. Kom igen Slitz. Vi hoppas ni börjar plocka poäng snart.
MATCHENS LIRARE: JENS LUNDSTRÖM, SVEA.