Slutspel 1999 - FINAL

Text & Rubrik - AGO Reklam  5-1
Tor Sundberg 3, Jonas Persson, Johan Karlsson. A. Michel Gordin

Matchen mellan ettan och tvåan i Serie A eller med andra ord AGO Reklam och Text & Rubrik blev en av de mest målrika och trevliga finalmatcher på mången år. Matchen blixtrade till ordentligt från början och under matchminut sex och sju kom tre mål. Jonas Persson gav T & R ledningen men bara 30 sekunder senare nickade nydebuterande Michel Gordin in 1-1. Ytterligare 30 sekunder senare dundrade Tor Sundberg in 2-1 med vänstern från 25 meter. "- Ett standardmål", sa populäre Tor. Matchen stod sedan rejält och vägde trots att T & R hade två frilägen. Sedan hade AGO en jättechans till kvittering men Björn Westberg slängde sig heroiskt och räddade på mållinjen. I anfallet efter satte Johan Karlsson 3-1, vilken dramatik! I andra halvlek så spelade slutspelet kometlag T & R ut hela sitt register. Efter 4-0 i kvarten och 3-0 i semi, så gick man ifrån till en fem-etta efter två mål till av planens gigant Tor Sundberg. Sedan ljöd domaren Rune Larssons pipa för full tid och klockorna stod stilla när lagkaptenen Sture Johansson fick gå fram och ta emot bucklan av prisutdelare Tommy Engstrand under applåder och hejarrop som hördes ända ner till Siljaterminalen. GRATTIS TEXT & RUBRIK. Hade det funnits ett fairplay pris hade det gått till de gula djävlarna. AGO Reklam får trösta sig med att man gjort ett mycket bra år med seger i cupen (matchen innan) och silver i Reklamserien. Lägg där till att man kom etta i Serie A.
MATCHENS LIRARE: TOR SUNDBERG, TEXT & RUBRIK

Match om 3:e pris

JCDecaux - BOW Reklam  3-1
J.
Mathias Tauberman, Christian Hellevik, Erik Johannisson. B. Christian Hosenfeld

Det blev tredje gången gillt för JCDecaux när man äntligen besegrade BOW Reklam och därmed kom trea. JCDecaux fick en drömstart när man på straff genom Mathias Tauberman gjorde 1-0. I den sjunde minuten gjorde så Christian Hellevik 2-0. Christian Hosenfeld såg sedan till att det blev nerv i matchen igen när han reducerade i slutet på första. I andra halvlek så var det ställningskrig och båda lagen hade chans på mål innan Erik Johannisson gjorde 3-1 för JCDecaux.
MATCHENS LIRARE: CHRISTIAN HELLEVIK, JCDECAUX