Slutspel 1999 - Semifinaler

BOW Reklam - Text & Rubrik  0-3
Fredrik Meyer, Björn Westberg, Tor Sundberg

Text & Rubrik blev först lag att nå finalen. Det betyder att man har chans till finalrevansch efter fjolårets andra plats. Idag var man klart bättre än BOW Reklam. T & R satte gasen i botten direkt och efter åtta minuter låg bollen i nätmaskorna ditförpassad av Fredrik Meyer efter en frisparksretur. Efter elva minuter hade man en stolpe och i den fjortonde minuten brände man ett friläge. BOW var iskalla och skapade inte en målchans under den första halvleken. Därför var det med överraskning som BOW kom ut som ett nytt lag i andra och skaffade sig två farliga avslut redan i den första spelminuten. Det var dock T & R som var lite vassare och i den trettonde minuten hade man sin andra stolpe innan 2-0 kom genom Björn Westberg mycket påpassligt. När sedan Tor Sundberg satte dit 3-0 var matchen över. Lycka till i finalen Text & Rubrik. BOW får nu först spela match om tredje pris och sedan Cupfinalen direkt efter. Det gäller att ha bred trupp.
MATCHENS LIRARE: FREDRIK MEYER, TEXT & RUBRIK

JCDecaux - AGO Reklam  1-3
J.
Christian Hellevik. A. Mikael Lindqvist 2, Marcus Berg

AGO Reklam är första laget som har chansen att vinna "The double". Efter att ha gått till final i Reklamseriecupen lyckades man även med bedriften att gå till final (för andra gången) i Reklamserien. AGO fick en drömstart när Mikael Lindquist dundrade in en frispark redan efter tre minuter. JCDecaux svarade nästan omgående och Christian Hellevik kvitterade i den sjunde minuten. AGO ägde bollen lite mer men JCDecaux spelade smart och hade en bra perioden mitt i matchen då man vaskade fram ett par fina chanser. AGO hade flytet att få ett ledningsmål igen när Mikael Lindquist gjorde sitt andra mål för dagen en kvart före slutet. JCDecaux tvingades då på storoffensiven och Marcus Berg kunde nicka in 3-1 efter en ribbretur fem minuter före slutet. Nisse Calamnius överträffades sig själv och gjorde sin bästa match i Reklamserien någonsin.
MATCHENS LIRARE: NISSE CALAMNIUS, JCDECAUX