BOW reklam – Slitz   0 – 5
S. Jack Melcher Claesson 2, Daniel Lindberg, Michael Skoglund, Ulf Arousell.

Slitz tog verkligen en meriterande seger när man slog topplaget från Serie A, BOW reklam. Första halvlek var jämn och det var ont om målchanser. Det blev dock ett mål när Jack Melcher-Claesson slog in en straff med akuratess. I andra halvlek flyttade BOW upp sina positioner vilket öppnade för kontringar och på en sådan gjorde Daniel Lindberg 2-0. Sedan satte Michael Skoglund 3-0 efter en fin raid. Matchen var så gott som över och 3-0 blev till sist 5-0, vilken överaskning. Dansken Klaus Bengtsson höll förtjänstfullt nollan. Johan Wicksell hade ont i ryggen men ryggade inte tillbaka, vilken fighter. BOW var uddlösa idag.
MATCHENS LIRARE: JOHAN WICKSELL, BOW REKLAM.

JCDecaux – Dagens Industri     10- 2
J. Thomas Nilsson 3, Mathias Tauberman 2, Patrik Sundin 2, Johan Wallberg, Johan Lidberg, Stefan Norin.  D. Nicklas Malmros 2.

JCDecaux leder Serie A och tog emot Dagens Industri, mittenlaget i Premier League. Det kunde väl bara sluta på ett sätt. D.I. chockade när man tog ledningen med 1-0 genom Nicklas Malmros som tog ner bollen på bröstet och stänkte in bollen på halvvolley. När så samme man dundrade in 2-0 från 20 meter låg en sensation i luften. JCDecaux samlade sedan ihop sina styrkor och innan paus hade man vänt till 4-2 efter att den nya måltjuven Mathias Tauberman gjort två nya mål. I andra var det kattens lek med råttan och efter sjutton minuter var matchen över. Resultatet blev 10-2 och JCDecaux har gjort tvåsiffrigt två gånger i rad, vilken start. Thomas Nilsson svarade för ett hattrick igen.
MATCHENS LIRARE: NICKLAS MALMROS, DAGENS INDUSTRI.

Carat Sverige – Stromberg Media Group    0 – 5 (WO)

Tip TV – Argumentor                        1 – 4
T. Johan Lindvall.  A. Martin Markusson 2, Stefan Svensson, Daniel Franck.

Argumentor gick vidare till 8-delsfinal i Reklamseriecupen efter att ha besegrat ett bra spelande Tip TV. I de två inledande matcherna i Serie A har man spelat mycket bra men förlorat. Idag spelade man dåligt och vann! Sådan är ju fotbollen. Tip TV som är inne i ett bra stim spelade riktigt bra fram till sista tredjedelen. Man missade både ett, två och tre frilägen innan Norlänningen som inte tagit på sig fotbollskorna på sex år, Martin Markusson, gjorde 1-0 endast 20 sekunder före pausvilan. I andra så inledde Tip TV med att missa ett friläge och Stefan Svensson (ja ni läste rätt) i Argumentor gjorde 2-0. Sedan sköt Tip TV i ribban innan den andra debutanten, Daniel Franck, gjorde 3-0. Sedan var det dags för Tip TV att missa ett friläge igen och Argumentor gjorde 4-0. Det skall dock poängteras. Vikarierande målvakten Stefan Lundstedt var planens kung. Även Ola Johansson i Tip TV:s mål gjorde en mycket stabil insats. Till sist kunde i alla fall Johan Lindvall spräcka nollan.
MATCHENS LIRARE: STEFAN LUNDSTEDT, ARGUMENTOR.

Eurosport – KåPe                        3 – 2

E. Lennart Claesson, Janne Möller, Torbjörn Sahlin.  K. Eddie Espinoza, Roger Sandström.

Eurosport har blivit något av vändningarnas mästare. Idag var man så gott som ute ur Reklamseriecupen 2000. KåPe gjorde sin bästa match på bra länge men det var Eurosport som tog ledningen genom ett stenhårt vänsterskott av överaskningen Lennart Claesson. Innan paus kunde Eddie Espinoza kvittera. Roger Sandström gav sedan sitt lag ledningen i andra och KåPe var verkligen på gång. Minuterna tickade iväg och KåPe var närmare 3-1 än Eurosport ett kvitteringsmål. När 90 sekunder återstod kvitterade Janne Möller när hans skott turligt letade sig in i nätmaskorna och alla började förbereda sig för ett ovisst straffdrama. Men med 30 sekunder kvar att spela slog Torbjörn ¨TB¨ Sahlin till. Han tog ner bollen på bröstet och lobbade över backen samt dundrade upp segermålet med akuratess i vänstra krysset. Vilket mål och vilken vändning. Man tycker synd om KåPe men gläds med Eurosport.
MATCHENS LIRARE: EDDIE ESPINOZA, KÅPE.